• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
محمد جان

اشتباه نکن

رادیو سوند از فرودگاه ارسال میشه ولی بسته به وزش باد به کیلومترها دورتر از محل ارسال منحرف میشه .

مثلا من اونروز که اقلیم شناسی بودم ، گفتند گاهی وقتا بالون تا گناباد و یا سرخس منحرف شده که میشه بیش از 150 تا حتی 300 کیلومتر!!!!!!!!!!!!

واسه همینه که گاهی وقتا رادیو سوند برای یک شهر فوق العاده است مثل دیروز مشهد که فریمان بهترین بهره رو برد.

کاملا تائید میشه، من یک بازدید از اداره هواشناسی اصفهان داشتم، در مورد بالن ها میگفتن بالنی که از اصفهان ارسال میشه بعضا در 20-30 کیلومتری یزد سقوط میکنه!

یعنی بادهای لایه های بالائی بالن رو به سرعت به سمت شرق منتقل کردن و تا اومده به لایه ای برسه که بالن اصلی بعلت کم شدن فشار و انبساط بترکه به نزدیکی یزد رسیده!

پسرخاله

کاربر ويژه
محمد جان

اشتباه نکن

رادیو سوند از فرودگاه ارسال میشه ولی بسته به وزش باد به کیلومترها دورتر از محل ارسال منحرف میشه .

مثلا من اونروز که اقلیم شناسی بودم ، گفتند گاهی وقتا بالون تا گناباد و یا سرخس منحرف شده که میشه بیش از 150 تا حتی 300 کیلومتر!!!!!!!!!!!!

واسه همینه که گاهی وقتا رادیو سوند برای یک شهر فوق العاده است مثل دیروز مشهد که فریمان بهترین بهره رو برد.

درود:گل:
اینجوری که نمیتونه مفید باشه امیرجان؟
اگه بخواد منحرف بشه و بره مناطق دوردستتر چه فایده ای داره؟ مگه اطلاعاته همون جایی رو که میفرستن بالا نمیخان؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد

بالونهای رادیو سند محموله های گرانبهایی هستند که قیمتشون هم میلیونیه ، پس وقتی مختصاتش رو به من اعلام کردند یعنی اینکه جی پی اس هم داره که چیز عجیبی نیست!!!!!

چه جالب این و نمیدونستم . خب حالا مثلا بالن رفت روی بینالود یا هر جای دیگه اونا از کجا میفهمن بالن کجای اسمون رفته . سنسور های gps داره یعنی ؟؟

پسرخاله

کاربر ويژه
ابزار - گزینه ها - واحدهای اندازه گیری
اما برای من بازم درست نشد:ناراحت:
در واقع تنظیماتش درست بود از قبل
به هر حال بازم ممنون:گل:
برای منم درست نشد نوید من کلی باهاش از قبل ور رفتم نشد که نشد
باید پاکش کنم برم اینگلیسیشو دانلود کنم. برای تو ورژنش چنده؟

پسرخاله

کاربر ويژه
محمد

بالونهای رادیو سند محموله های گرانبهایی هستند که قیمتشون هم میلیونیه ، پس وقتی مختصاتش رو به من اعلام کردند یعنی اینکه جی پی اس هم داره که چیز عجیبی نیست!!!!!

امیرخان میگم وقتشه که شما هم یه دونه بگیری بفرستی بالا!:خنده1::sky:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود هومن جان

بالاخره وضعیت بالای جو همون منطقه و مشابه رو که نمایش میده و این کافیه

درود:گل:
اینجوری که نمیتونه مفید باشه امیرجان؟
اگه بخواد منحرف بشه و بره مناطق دوردستتر چه فایده ای داره؟ مگه اطلاعاته همون جایی رو که میفرستن بالا نمیخان؟

arashz

مدیر بخش هواشناسی
محمد

نه امیرمحسن عزیز
اتفاقا قیمت چندانی ندارن! چون یکبار مصرف هستند!
قیمت یکیشون 3-4 سال پیش حدود 7 دلار میشد، جالبه بدونید تمام نیاز دنیا به این بالن ها توسط یک شرکت در سوئد براورده میشه و تنها تولید کننده این بالن ها هست.
بالن شامل یک محموله هست که بیشترش رو باطری و یونولیت تشکیل میده! سنسور های فشار، دما و رطوبت هم در همین یونولیت جاسازی شدن، بالن اصلی هم که توسط گاز پر میشه و سر ساعت ارسالش میکنند، در محموله یک فرستنده قرار گرفته که پارامتر ها رو بصورت مرتب به آنتن زمینی ارسال میکنه، روی زمین هم توسط دستگاه دیکد میشه و نتیجه رو میشه دید.

ضمنا توی ایران سعی کردن این مورد رو "بومی سازی" کنند اما قیمت تمام شده 3 برابر قیمت جهانی شد!

ali.doosti

کاربر ويژه
2-3م.م لرای شروع اونم.وقتی که هیچ سایتی نزده بود نوید خوبیه!
یکم باز شد آسمون ولی هنوز یکدست ابریه...

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

دمای هوا امروز و فردا در نیمه شمالی کشور کاهش می یابد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران از سازمان هواشناسی کشور، امروز"شنبه 24 فروردین ماه 92" براساس نقشه های پیش یابی هواشناسی دامنه فعالیت سامانه بارشی ارتفاعات زاگرس و سپس دامنه های جنوبی البرز و سواحل شمالی کشور را فرا می گیرد و سبب ابرناکی و بارش باران گاهی با رعدو برق و وزش باد در این مناطق خواهد شد که بارش ها در دامنه زاگرس شدت بیشتری داشته و در جنوب و غرب کشور با وزش باد شدید همراه خواهد بود وهمچنین کاهش دما در مناطقی که تحت تاثیر سامانه بارشی قرار خواهند گرفت دور از انتظار نیست.

994748_942.jpg

فردا به تدریج از ناپایداری ها در نیمه غربی کشور کاسته می شود ودر نواحی مرکزی، شمال شرق، شرق و به صورت پراکنده تر در برخی نقاط جنوب شرق رگبار و رعدو برق وزش باد پیش بینی می شود همچنین این سامانه بارشی اواسط وقت فردا از مرزهای شرقی کشور خارج می شود و دمای هوا امروز و فردا در نیمه شمالی کشور کاهش می یابد.
گفتنی است، وضعیت آب و هوای استان های تهران و البرز امروز،کمی ابری در اواخر وقت نیمه ابری و رگبار ورعدو برق وگاهی وزش باد پیش بینی می شود.

aliweather

New member
کاهش دمارو ببین

[h=3]Temperature
citybutton.png
Rasht
ir_____-temp-2013041403.jpg

legend_temp.png

Sat 13:30
Sat 16:30

Sat 19:30
Sat 22:30

Sun 01:30
Sun 04:30
Sun 07:30
Sun 10:30
Sun 13:30
Sun 16:30

Sun 19:30
Sun 22:30

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سلام دوستان
اصفهان نیم ساعتی هست بارون خیلی خوبی میاد

درود احسان جان

خوش خبر باشید:گل:

امیدوارم با این بارش ها روی سرشاخه های کارون و زاینده رود کمی از این وضعیت بغرنج خارج بشیم.

جای ما رو کنار زاینده رود خالی کنید.

به قول تماشاگر های آزادی " تهران آماده باش"!!!

rahsazan

کاربر ويژه
من هم شنیدم قیمت رادیو سوند خیلی گرونه و چون مطمئن نیستم باید قیمتش رو بگیرم و بعد بگماما سیستمی که هم جی پی اس داشته باشه، هم فرستنده و هم کلی سنسور طبیعیه باید خیلی گرون باشه

ehsa az esfahan

کاربر ويژه
درود احسان جان

خوش خبر باشید:گل:

امیدوارم با این بارش ها روی سرشاخه های کارون و زاینده رود کمی از این وضعیت بغرنج خارج بشیم.

جای ما رو کنار زاینده رود خالی کنید.

به قول تماشاگر های آزادی " تهران آماده باش"!!!

مرسی آرش خان

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا