• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
الان که دوباره مختصاتو زدم اینجا شد مختصات اعلامی امیر محسن!! آقا این نمایشگر ارتفاع من از کار افتاده تو گوگل ارث چجوری بیارمش؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد رضا جان

خیلی ممنون دقیقا مختصات رادیو سوند دیروز مشهد میشه این نمای جنوبی که من از خونمون گرفتم و این عکس دقیقا مربوط به زمان ارسال اطلاعات رادیو سوند بوده و بالون دقیقا رفته تو این ابرها:

mnn4q1tvqgnb7bybxtu.jpg

من مختصات رو مستقیما تو گوگل مپ کپی پیست کردم:
فلش سبز رنگ:

kbr9bdekdqcznz3vdfmq.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
سجاد الآن ماه چیه:D
این چرا اینجور میباره!بارش یکنواخت باشدت مناسب!هیچ فرقی با پاییز نداره ها!

mohamad$

کاربر ويژه
به نظر من احتمال اینکه بالن رادیو سوند از توی اون اون نقطه بینالود به بالا ارسال بشه دقیقا مثل احتمال قهرمانی ایران در جام جهانی هست :دی اخه به نظرتون طرف پول میگیره بره تو کوه و هر روز بالن بفرسه هوا ؟ خب بجاش میره سر کوچه نونوایی و بقالی میزنه بهتره که

از همون ایستگاه ارسال میشه

mohamad$

کاربر ويژه
نوید جان گول ارث برو تو قسمت تولز . اپشن . بعد گزینه unit of measurements و ببین و یکیش و انتخاب کن . ببین درست میشه ؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد جان

اشتباه نکن

رادیو سوند از فرودگاه ارسال میشه ولی بسته به وزش باد به کیلومترها دورتر از محل ارسال منحرف میشه .

مثلا من اونروز که اقلیم شناسی بودم ، گفتند گاهی وقتا بالون تا گناباد و یا سرخس منحرف شده که میشه بیش از 150 تا حتی 300 کیلومتر!!!!!!!!!!!!

واسه همینه که گاهی وقتا رادیو سوند برای یک شهر فوق العاده است مثل دیروز مشهد که فریمان بهترین بهره رو برد.

به نظر من احتمال اینکه بالن رادیو سوند از توی اون اون نقطه بینالود به بالا ارسال بشه دقیقا مثل احتمال قهرمانی ایران در جام جهانی هست :دی اخه به نظرتون طرف پول میگیره بره تو کوه و هر روز بالن بفرسه هوا ؟ خب بجاش میره سر کوچه نونوایی و بقالی میزنه بهتره که

از همون ایستگاه ارسال میشه

IRAJ1

کاربر ويژه
درود و وقت حضرات بخیر

امروز از صبح نم نم بارون داریم هوا واقعا رمانتیکه

mohamad$

کاربر ويژه
از کجا مختصات رادیو سند رو در میاری؟بعد چه جوری وارد میکنی ؟
سمت راست یا چپ یه جا برای سرچ کردن اسم مناسطق داره . اونجا به جای شهر عدد و وارد کن . مثلا 45.1,37.4اولی عرض و دومی طول هست بینشونم ویرگول باید بزنی . من مختصات رادیوسوند و ندارم ولی اگه موقعیت دقیق و بدن میشه با همین روش پیداش کرد

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اهواز 30 درجه رعد و برق

اصفهان 18 درجه بارش باران

تهران 22 درجه ابری

mohamad$

کاربر ويژه
محمد جان

اشتباه نکن

رادیو سوند از فرودگاه ارسال میشه ولی بسته به وزش باد به کیلومترها دورتر از محل ارسال منحرف میشه .

مثلا من اونروز که اقلیم شناسی بودم ، گفتند گاهی وقتا بالون تا گناباد و یا سرخس منحرف شده که میشه بیش از 150 تا حتی 300 کیلومتر!!!!!!!!!!!!

واسه همینه که گاهی وقتا رادیو سوند برای یک شهر فوق العاده است مثل دیروز مشهد که فریمان بهترین بهره رو برد.

چه جالب این و نمیدونستم . خب حالا مثلا بالن رفت روی بینالود یا هر جای دیگه اونا از کجا میفهمن بالن کجای اسمون رفته . سنسور های gps داره یعنی ؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا