من مختصات رو مستقیما تو گوگل مپ کپی پیست کردم:
فلش سبز رنگ:
![]()
سلام بر استاد اقلیم تهران :احترام:
چه جوری باید چک کرد اینارو؟
از کجا مختصات رادیو سند رو در میاری؟سلام بر هومن عزیز . بابا شرمنده میکنید اقلیم شناسیمون کجا بود :خنده1: مختصات و چه جوری باید چک کرد ؟ میزنه گوگل ارث اون پایینش .
اگه تونستی بیاریش منم راهنمایی کن بیارم:گل::ناراحت:هومن برای من تا قبل از این سرچ بود الان دیگه نیست
در واقع لود نمیشه مختصات و ارتفاع
عالی میباره...دونه درشتو مشتی ولی بی هیچ رعدی!یکنواخت میزنه...
به نظر من احتمال اینکه بالن رادیو سوند از توی اون اون نقطه بینالود به بالا ارسال بشه دقیقا مثل احتمال قهرمانی ایران در جام جهانی هست :دی اخه به نظرتون طرف پول میگیره بره تو کوه و هر روز بالن بفرسه هوا ؟ خب بجاش میره سر کوچه نونوایی و بقالی میزنه بهتره که
از همون ایستگاه ارسال میشه
سمت راست یا چپ یه جا برای سرچ کردن اسم مناسطق داره . اونجا به جای شهر عدد و وارد کن . مثلا 45.1,37.4اولی عرض و دومی طول هست بینشونم ویرگول باید بزنی . من مختصات رادیوسوند و ندارم ولی اگه موقعیت دقیق و بدن میشه با همین روش پیداش کرداز کجا مختصات رادیو سند رو در میاری؟بعد چه جوری وارد میکنی ؟
محمد جان برای من فارسیه میشه بگی باید چی رو بزنم؟:خجالت2:نوید جان گول ارث برو تو قسمت تولز . اپشن . بعد گزینه unit of measurements و ببین و یکیش و انتخاب کن . ببین درست میشه ؟
محمد جان برای من فارسیه میشه بگی باید چی رو بزنم؟:خجالت2:
محمد جان
اشتباه نکن
رادیو سوند از فرودگاه ارسال میشه ولی بسته به وزش باد به کیلومترها دورتر از محل ارسال منحرف میشه .
مثلا من اونروز که اقلیم شناسی بودم ، گفتند گاهی وقتا بالون تا گناباد و یا سرخس منحرف شده که میشه بیش از 150 تا حتی 300 کیلومتر!!!!!!!!!!!!
واسه همینه که گاهی وقتا رادیو سوند برای یک شهر فوق العاده است مثل دیروز مشهد که فریمان بهترین بهره رو برد.