• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
سلام.
:گل: اینجا تا الان فکر کنم 6 میل رو رد کرده:ایرانجمن:
هوا هم به نسبت سرد شده رفتم بیرون با آستین کوتاه یخ زدم
:137::137:
الان از اینا میچسبه!:22:

تهران

The report was made 15 minutes ago, at 15:30 UTC
Wind calm
Temperature 13°C
Humidity 77%
Pressure 1021 hPa
Visibility 10 km or more
Few clouds at a height of 3000 ft , Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 3500 ft
Overcast at a height of 9000 ft
light rain

سلاملیکم . سرد شده . اینجا در حد 3 میل بیشتر نیومده فعلا:خجالت2: و شدت بارش کمه

سیبری

کاربر ويژه
حاج محسن بزار منم واستون بگم هواشناسی کشور امار های بارشش چقدر صحیحه . تفاوت با واقعیت تو امارشون ::خنده2:

مهراباد 27 میل کم زدن

دوشان تپه 30 میل زیاد زدن

اقدسیه 75 میل زیاد زدن

چیتگر و ژئوفیزیک درسته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جا داره ازشون تشکر کنم:خنده2:

خوب همین یک میل ، یک میل جمع گردد وانگهی دریا شود!:خنده2:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
حالا که آمارها اینطوریه هر کس بالا پشت بوم خودش ظرف بزاره و آمار بارش محله شون رو بدست بیاره.

محدودیت ها سبب خود کفایی میشن.

سیبری

کاربر ويژه
حاج محسن این مسئله مثل اینکه داره تکرار میشه و فکر کنم بهتره خودمون حواسمون به بارشها باشه ...
و روز اول مهر حضرتعالی در راس هیاتی تشریف ببرید بخش آمار و با مدارک مستدل، آمار رو بصورت نهایی اصلاح نمایید
باشد تا در سال آبی 92، این اشتباهات پیش نیاید و این عمل خیر شما، سبب سعادت دنیوی و اخرویتان گردد

با تشکر
راهسازان:غش2:

اجر و قرب اخرویش ارزونی همون مدیران هواشناسی !

وای به حالشون اگه یه میل از بارشای قوچان کم بشه!

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
آمار جدول بارش استان اشتباهه!

ساعت 9 صبح روز جمعه از ایستگاه فرودگاه مشهد 3 میل ،قوچان 1.6 میل و تربت حیدریه 5 میل بارش در 24 ساعت گذشته گزارش شد . متاسفانه آمار بارش این روز در جدول آمار بارش استان محاسبه نشده . مجموu بارش مشهد باید + 3 قوچان + 1.6 و تربت حیدریه + 5 بشه یعنی :

مشهد تا الان 206 قوچان 229.6 و تربت حیدریه

حاج محسن این مسئله مثل اینکه داره تکرار میشه و فکر کنم بهتره خودمون حواسمون به بارشها باشه ...
و روز اول مهر حضرتعالی در راس هیاتی تشریف ببرید بخش آمار و با مدارک مستدل، آمار رو بصورت نهایی اصلاح نمایید
باشد تا در سال آبی 92، این اشتباهات پیش نیاید و این عمل خیر شما، سبب سعادت دنیوی و اخرویتان گردد

با تشکر
راهسازان:غش2:

بايد سياست چماق و هويج رو در پيش بگيريم!:sanjaghi:

mohamad$

کاربر ويژه
رقابت فوق تنگاتنگی بین تربت حیدریه و قوچان در جدول لیگ برقراره . شنیدم مربی قوچان به فیفا شکایت کرده میخوان 30 میل از قوچان کم کنن . البته مسئولان در راه رایزنی برای حل مشکل هستن . قوچان هم تهدید به کناره گیری از لیگ کرده :فرار:قوچان یادت باشه تربت سرورته:خنده1::خنده2:

kabirweather

کاربر ويژه
به اندازه یک شب تا صبح زمستان که باران بیاد اینجا شمال غرب اصفهان تو 10 دقیقه باران آمد:شاد2::شاد2:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام به همه خوبید:گل:

اصفهان داره بارون میاد خیلی زیباست جای همگی خالی:icestar::شاد::narges::13::13::13::13::8::8::8::8::8::63::63::63::63::63::63::63::63::58::58::58::58::58::58::58::58::1::39::baroon::silverstar:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا