• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
خوش بحال ما که اصلا ایستگاه نداریم....
فعلا که اینجا خبری نیست...نمیدونم چی در انتظارمونه!یه سری ابررو عراقوعربستان هست مسیر حرکتشونو نمی دونم!
جا داره شهادت حضرت فاطمه(سلام الله علیها) دا خدمت دوستان تسلیت بگم...

سیبری

کاربر ويژه
رقابت فوق تنگاتنگی بین تربت حیدریه و قوچان در جدول لیگ برقراره . شنیدم مربی قوچان به فیفا شکایت کرده میخوان 30 میل از قوچان کم کنن . البته مسئولان در راه رایزنی برای حل مشکل هستن . قوچان هم تهدید به کناره گیری از لیگ کرده :فرار:قوچان یادت باشه تربت سرورته:خنده1::خنده2:

اگه یه سال تربت سرور قوچان بشه مطمئن باشین 4 گوشه فروم هواشناسی رو میبوسم و از دنیای مجازی خداحافظی میکنم!
:خنده2:

Dr.ben

کاربر ويژه
رشت بارون نمیاد! :خجالت2:

فکر کنم اینقدر اینجا بارون نیومده بچه های رشت silent شدن. بوئینگ (سینا) و محمد عزیز کمتر سر میزنن :احترام:

pokerface

متخصص هواشناسی
0211rdn3ktjzweu25ea9.png

navid-mashhad

کاربر ويژه
جدی !
هومن پزشکه؟
ایوالله:گل:

بعضی وقتا قلبم خیلی تند تند میزنه ، دست و پاهام شل میشه ، بدنم عرق میکنه و صورتم سرخ میشه ! نمیدونم دلیلش پیه!

1- پی و چربی زیاد می خوری؟
2-عاشقی؟
3-استرس داری؟

هر کدوم از این 3 تا باشه راه درمان داره

pokerface

متخصص هواشناسی
سلام بهروز جان
ظاهرا جبهه سردي در حال عبور از منطقه شماست.

سلام مهدی جان.ممنون از نقشه زیبا و جبهه‌‌ها که لطف کردی و مشخص کردی.دقیقا جبهه‌ سرد در حال عبور از منطقهٔ ماست و فرا رفته هوای گرم مرطوب دریای سرخ مشخصه

ewkd2gsj498yjtx1szrj.png

پسرخاله

کاربر ويژه
رقابت فوق تنگاتنگی بین تربت حیدریه و قوچان در جدول لیگ برقراره . شنیدم مربی قوچان به فیفا شکایت کرده میخوان 30 میل از قوچان کم کنن . البته مسئولان در راه رایزنی برای حل مشکل هستن . قوچان هم تهدید به کناره گیری از لیگ کرده :فرار:قوچان یادت باشه تربت سرورته:خنده1::خنده2:

:خنده2::خنده2:

Dr.ben

کاربر ويژه
نذر کردم رشت بارون بیاد! :دعا:
یه شمع هم روشن کنم بلکه فرجی شد :ناراحت:

نذر کردم گر از این غم به درآیم روزی
تا در میکده شادان و غزل خوان بروم
به هواداری او ذره صفت رقص کنان
تا لب چشمه خورشید درخشان بروم

فعلا خدانگهدار :138:

وضعیت
موضوع بسته شده است.