• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
نتیچه : بیخودی خودتون و نچسبانید به شاخص ها . واسلام .:خجالت2: مشهدیا به زور میخوان بگن مثبت خوبه امیر تهرانپارس به زور میگه منفی . بیشترشم به خاطر کل کل و لج و لجبازیه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
prec9.png

saeed hh

کاربر ويژه
اب و هوا به این پیچیدگی اخه چه طور فقط یه شاخص تاثیر کذار هستش اگه فقط nao موثر بود دیگه تو هیچ کشوری سازمان هواشناسی نبودش!! شاید مثبتش تو زمستون واسه شمال شرق خوب باشه واسه تهران بد یا شاید مثبتش تو بهار واسه کل کشور خوب باشه!! اینجور که نمیشه

در ضم تو بهمن که تهران 70 میل امدش منفی بودش!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ناهنجاریها رو در نظر بگیرید دوستان

بعد هم شاخص ها خیلی وقتا آنی تاثیر گذار نیستند و در یک دوره زمانی مشخص و شاید نا مشخص اثراتشون رو نشون میدن.

مثلا ممکنه که یک مدتی مثبت باشه و بعد یکهو منفیی بشه و یک جایی تو ایران برف سنگین بیاد و سرما بشه ، بعد ما بیاییم بگیم که منفیش باعث شد که چنین و چنان بشه!!!!!

عکسش هم صدق میکنه محمد و سعید خان

rahsazan

کاربر ويژه
[h=2]محور شمشک - دیزین مسدود شد
13-2-24-1526371.jpg

سفر > جاده‌ای- همشهری آنلاین:
محور شمشک - دیزین تا اطلاع ثانوی مسدود است.
فارس نوشت: محور شمشک - دیزین در استان‌های تهران و البرز مسدود شد.
براساس این گزارش این محورها به دلیل بارش برف و احتمال سقوط بهمن مسدود شده است.
هم اکنون بارش شدید باران در استان البرز ادامه دارد و تردد خودروها به کندی انجام می‌شود.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
طبق بررسی آخرین نقشه های هواشناسی سامانه ای از روز شنبه 24 فروردین از سمت غرب

وارد کشور خواهد شد این سیستم از روز شنبه ابتدا فعالیت خود را از مناطق غربی (از شمال
غرب تا جنوب غرب کشور) آغاز خواهد کرد و روز یکشنبه علاوه بر مناطق غربی فعالیت گسترده
تری در مناطق شمالی و مرکزی کشور خواهد داشت و روز دوشنبه فعالیت این سیستم متمرکز
به مناطق شمال شرقی و شرقی کشور خواهد شد . اوج فعالیت این سیستم در شمال شرق
کشور و احتمالاٌ استان خراسان رضوی و یا جنوبی خواهد بود.

از روز سه شنبه 27 فروردین دوباره سیستم دیگری از سمت شمال غرب وارد کشور خواهد شد
.......

همچنین به نظر می رسد از روز پنجشنبه 29 فروردین دوباره کم کم فعالیت سامانه سودانی در
مناطق جنوبی از سر گرفته شود و تا اوایل اردیبهشت ادامه داشته باشد. البته احتمال تغییر این
پیش بینی زیاد است ولی اگر تغییر زیادی در الگوها به وجود نیاید روز های اول اردیبهشت احتمال
وقوع بارشهای خوب برای جنوب کشور دور از انتظار نیست.

saeed hh

کاربر ويژه
من کلا بازم این حرف که یه شاخص باعث سرما و گرما میشرو رد میکنم این بحث nao درست مثل بحث برپارش بودن النینو از لانینا و یا سردتر بودن لانینا از النینو هستش که جفتشون رد شده شاید مثبت بودن شاخص nao تو بعضی از سال ها باعث افزایش دما بشه و یا برعکس برای حالت منفیش!!!!!!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
:دی

هه

ببینید هر شاخص برای خودش مدت اثر داره. مثلا در مورد انسو چند ماه طول می کشه تا اثراتش روی آب و هوا نمایان بشه. در مورد نوسانات اطلس شمالی و قطبی من تو منابعی نخوندم که چه زمان طول می کشه تا اثر یک فاز مشخص بشه.

توی طی پاییز مشهد بارش های خوبی داشت که فاز منفی بود.

دوستان یاران همراهان من گفتم برای تعیین فاز شاخص نوسان قطبی و اطلس شمالی باید از برایند روزهای یک ماه استفاده کرد نه اینکه تک تک روزها رو تغییر فاز در نظر بگیریم. ممکن امروز مثبت باشه فردا منفی اما برایند ماه ممکن نتایج چیز دیگه ای باشه.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
آمار جدول بارش استان اشتباهه!

ساعت 9 صبح روز جمعه از ایستگاه فرودگاه مشهد 3 میل ،قوچان 1.6 میل و تربت حیدریه 5 میل بارش در 24 ساعت گذشته گزارش شد . متاسفانه آمار بارش این روز در جدول آمار بارش استان محاسبه نشده . مجموu بارش مشهد باید + 3 قوچان + 1.6 و تربت حیدریه + 5 بشه یعنی :

مشهد تا الان 206 قوچان 229.6 و تربت حیدریه 228.4

البته محسن جان. بارش دقیق فرودگاه مشهد 2.6 بوده. تربت هم فکر کنم 4.8

mohamad$

کاربر ويژه
من که به شخصه هیچ اطلاعاتی در مورد این شاخص ها ندارم و درس و مطالعه ای نداشتم . صرفا از روی نمودار این طور برداشت کردم . به هر حال اون فرضیه دوستان مبنی بر شرایط خشکی مطلق و گرمای مطلق شمال شرق در زمان نائو منفی رد شد

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
من که به شخصه هیچ اطلاعاتی در مورد این شاخص ها ندارم و درس و مطالعه ای نداشتم . صرفا از روی نمودار این طور برداشت کردم . به هر حال اون فرضیه دوستان مبنی بر شرایط خشکی مطلق و گرمای مطلق شمال شرق در زمان نائو منفی رد شد

کسی نگفت خشکی میاره ولی باعث گرمای ناهنجار میشه!!! دقیقن شرایط بهمن یا آذر ماه مشهد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا