mehrdad_teh
متخصص بخش هواشناسی
اگه تا فردا صبح همین روند ادامه پیدا کنه قطعا آمار بارش مهر آباد از ژئوفیزیک بیشتر خواهد بود.
اینجا فکر یک ساعتی بارون نمی یاد
مرسی محمد جان
نه مشکلی نیست فقط می خواستم ببینم رنکینگ کجای صفحه اصلیه که بعد از این پیداش کنم
اینجا که از که از موقع شروع بارش قطع نشده الانم با شدت خوبی داره میباره !!!
اها راستی سامیار به من اس داد گفت شماله و بارون ملایم میاد . تجریش 1 درجه ای سردتر از اقدسیه هست فکونم و خونه سامیار هم 3 تا 4 درجه سردتر
وایی
تبریز موهای تنم سیخ شد. سرمای پارسال زمستون وفتی یادش می افتم به خودم می گم چطور تونستم طاقت بیارم. بخدا قسم تا اواسط اردیبهشت می لرزیدم. خرداد هم بازم صبحا از دهنم بخار در میومد.
من از گرما متنفرم . از طرفی برف رو دوست دارم اما سرما هم منو اذیت می کنه.توی تبریز با اون سرما بادهای شدیدی میاد که دمای حسی رو ده ها درجه پایین می بره هر چی لباس گرم می پوشیدم هیچ اثری نداشت بازم به خودم میلرزیدم. تبریزی ها می گفتن از کجا اومدی وقتی می دیدن تهرانی ام می گفتن همون سوسولی!!!!!!
وای مهرداد هیچ وقت اولین پستم تو یگان رو یادم نمیره،نامردا اندک ماه گیر اورده بودن منو روز تعطیل گذاشتن پاس بخش یه برجک تو دل کوه، رفتم دیدم از بدشانسیم پستی هم غیبت کرده و نیروی آماده هم ندارن،خودم رفتم بالای برجک،پاس اولش 6 تا 8 بعد از ظهر بود که خوب بود،یه دونه از رفیقا اومد بالا یه کم با هم چیز میز دود کردیم گذشت.پاس دوم 12 تا 2 شب بود،یعنی جوری که من یخ زدم اونشب یادم نمیاد دیگه اینطوری سردم شده باشه،جالبیش به این بود که ساعت 2 شد کسی نیومد سمت برجک،تا 2:30 تو برجک بودم و بعدش اسلحه رو ول کردم تو برجک به امون خدا اومدم سمت اسایشگاه:خنده2خب توجیه نبودم دیگه)،اومدم دیدم پاس بخش و پست هر دو تا خوابیدن،یه دونه زدم تو عضو محترم پاس بخش گفتم بلند شو فلان فلان شده من اون بالا یخ زدم تو زیر پتو خوابیدی :دی،اینم از من اندک ماه تر بود رفت پستی رو بیدار کرد فرستاد بالا،منم خوابیدم تا ساعت 7 صبح،اون پست آخر رو هم نرفتم برجک،پستی قبلیم خوابش برده بود،خودش ساعت 7 اومد پایین :دی
برای اینکه اسپم نباشه،بارون کامل قطع شده و هوا هم دیگه صاف شده تقریبا
راستی محمد اخرسر از این اسپاد خبری نشدا!!!!!!!!!!!
نه خبری نشده . اگر بیاد که خیلی خوبه
وای مهرداد هیچ وقت اولین پستم تو یگان رو یادم نمیره،نامردا اندک ماه گیر اورده بودن منو روز تعطیل گذاشتن پاس بخش یه برجک تو دل کوه، رفتم دیدم از بدشانسیم پستی هم غیبت کرده و نیروی آماده هم ندارن،خودم رفتم بالای برجک،پاس اولش 6 تا 8 بعد از ظهر بود که خوب بود،یه دونه از رفیقا اومد بالا یه کم با هم چیز میز دود کردیم گذشت.پاس دوم 12 تا 2 شب بود،یعنی جوری که من یخ زدم اونشب یادم نمیاد دیگه اینطوری سردم شده باشه،جالبیش به این بود که ساعت 2 شد کسی نیومد سمت برجک،تا 2:30 تو برجک بودم و بعدش اسلحه رو ول کردم تو برجک به امون خدا اومدم سمت اسایشگاه:خنده2خب توجیه نبودم دیگه)،اومدم دیدم پاس بخش و پست هر دو تا خوابیدن،یه دونه زدم تو عضو محترم پاس بخش گفتم بلند شو فلان فلان شده من اون بالا یخ زدم تو زیر پتو خوابیدی :دی،اینم از من اندک ماه تر بود رفت پستی رو بیدار کرد فرستاد بالا،منم خوابیدم تا ساعت 7 صبح،اون پست آخر رو هم نرفتم برجک،پستی قبلیم خوابش برده بود،خودش ساعت 7 اومد پایین :دی
برای اینکه اسپم نباشه،بارون کامل قطع شده و هوا هم دیگه صاف شده تقریبا
رگبار شدید باران+رعدو برق
:گل::گل::گل:سپاسی به فراخی دشت قوچان :گل:
نوید جان فک نکنم خبری از برف بشه فقط داره بارون میاد فک کنم بارش سال آبیمون رفت رو 450 تاشاید یک دفعه ایرج بیاد بگه بارش برف هم اینک!! فکر کنم بلداجی 1-2 درجه از شهرکرد سرد تره
+6 °C
40 kmh
Overcast and showers
Feels Like: +1°
Barometer: 1017.0 hPa
Dewpoint: +4°
Humidity: 86.3%
Visibility: 7 km
Søndag14. april | Mandag15. april | Tirsdag16. april | Onsdag17. april | Torsdag18. april | Fredag19. april | Lørdag20. april | Søndag21. april | Mandag22. april | Tirsdag23. april |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
21° | 11° | 13° | 13° | 11° | 12° | 13° | 14° | 18° | 16° |
16 mm nedbør i døgnet | 10 mm nedbør i døgnet | 0,2 mm nedbør i døgnet | 1,8 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0,1 mm nedbør i døgnet | 0,1 mm nedbør i døgnet | 0,3 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0,2 mm nedbør i døgnet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
آمار جدول بارش استان اشتباهه!