• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اگه تا فردا صبح همین روند ادامه پیدا کنه قطعا آمار بارش مهر آباد از ژئوفیزیک بیشتر خواهد بود.

سیبری

کاربر ويژه
مرسی محمد جان
نه مشکلی نیست فقط می خواستم ببینم رنکینگ کجای صفحه اصلیه که بعد از این پیداش کنم

9ej3l97ql4p1opry81.jpg

Abbath

New member

وایی

تبریز موهای تنم سیخ شد. سرمای پارسال زمستون وفتی یادش می افتم به خودم می گم چطور تونستم طاقت بیارم. بخدا قسم تا اواسط اردیبهشت می لرزیدم. خرداد هم بازم صبحا از دهنم بخار در میومد.

من از گرما متنفرم . از طرفی برف رو دوست دارم اما سرما هم منو اذیت می کنه.توی تبریز با اون سرما بادهای شدیدی میاد که دمای حسی رو ده ها درجه پایین می بره هر چی لباس گرم می پوشیدم هیچ اثری نداشت بازم به خودم میلرزیدم. تبریزی ها می گفتن از کجا اومدی وقتی می دیدن تهرانی ام می گفتن همون سوسولی!!!!!!

وای مهرداد هیچ وقت اولین پستم تو یگان رو یادم نمیره،نامردا اندک ماه گیر اورده بودن منو روز تعطیل گذاشتن پاس بخش یه برجک تو دل کوه، رفتم دیدم از بدشانسیم پستی هم غیبت کرده و نیروی آماده هم ندارن،خودم رفتم بالای برجک،پاس اولش 6 تا 8 بعد از ظهر بود که خوب بود،یه دونه از رفیقا اومد بالا یه کم با هم چیز میز دود کردیم گذشت.پاس دوم 12 تا 2 شب بود،یعنی جوری که من یخ زدم اونشب یادم نمیاد دیگه اینطوری سردم شده باشه،جالبیش به این بود که ساعت 2 شد کسی نیومد سمت برجک،تا 2:30 تو برجک بودم و بعدش اسلحه رو ول کردم تو برجک به امون خدا اومدم سمت اسایشگاه:خنده2:(خب توجیه نبودم دیگه)،اومدم دیدم پاس بخش و پست هر دو تا خوابیدن،یه دونه زدم تو عضو محترم پاس بخش گفتم بلند شو فلان فلان شده من اون بالا یخ زدم تو زیر پتو خوابیدی :دی،اینم از من اندک ماه تر بود رفت پستی رو بیدار کرد فرستاد بالا،منم خوابیدم تا ساعت 7 صبح،اون پست آخر رو هم نرفتم برجک،پستی قبلیم خوابش برده بود،خودش ساعت 7 اومد پایین :دی

برای اینکه اسپم نباشه،بارون کامل قطع شده و هوا هم دیگه صاف شده تقریبا

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وای مهرداد هیچ وقت اولین پستم تو یگان رو یادم نمیره،نامردا اندک ماه گیر اورده بودن منو روز تعطیل گذاشتن پاس بخش یه برجک تو دل کوه، رفتم دیدم از بدشانسیم پستی هم غیبت کرده و نیروی آماده هم ندارن،خودم رفتم بالای برجک،پاس اولش 6 تا 8 بعد از ظهر بود که خوب بود،یه دونه از رفیقا اومد بالا یه کم با هم چیز میز دود کردیم گذشت.پاس دوم 12 تا 2 شب بود،یعنی جوری که من یخ زدم اونشب یادم نمیاد دیگه اینطوری سردم شده باشه،جالبیش به این بود که ساعت 2 شد کسی نیومد سمت برجک،تا 2:30 تو برجک بودم و بعدش اسلحه رو ول کردم تو برجک به امون خدا اومدم سمت اسایشگاه:خنده2:(خب توجیه نبودم دیگه)،اومدم دیدم پاس بخش و پست هر دو تا خوابیدن،یه دونه زدم تو عضو محترم پاس بخش گفتم بلند شو فلان فلان شده من اون بالا یخ زدم تو زیر پتو خوابیدی :دی،اینم از من اندک ماه تر بود رفت پستی رو بیدار کرد فرستاد بالا،منم خوابیدم تا ساعت 7 صبح،اون پست آخر رو هم نرفتم برجک،پستی قبلیم خوابش برده بود،خودش ساعت 7 اومد پایین :دی

:غش2::دست::بدجنس::غش::8:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

وایی وقتی به فیلم و عکس های اون زمان نگاه می کنم یه حس خاصی بهم دست میده که با زبون نمی شه وصفش کرد و فقط خودم و خدا می دونه.هر روز یه مکافات هر روز یه مساله داشتیم. چقدر من با فرمانده ها کنتاکت داشتم.

برای عدم اسپم اینجا رگبار شدید بارون شروع شد!!!

IRAJ1

کاربر ويژه
شاید یک دفعه ایرج بیاد بگه بارش برف هم اینک!! فکر کنم بلداجی 1-2 درجه از شهرکرد سرد تره

+6 °C
w135.gif
40 kmh

Overcast and showers
Feels Like: +1°
Barometer: 1017.0 hPa
Dewpoint: +4°
Humidity: 86.3%
Visibility: 7 km
نوید جان فک نکنم خبری از برف بشه فقط داره بارون میاد فک کنم بارش سال آبیمون رفت رو 450 تا

rahsazan

کاربر ويژه
مشهد
Søndag14. aprilMandag15. aprilTirsdag16. aprilOnsdag17. aprilTorsdag18. aprilFredag19. aprilLørdag20. aprilSøndag21. aprilMandag22. aprilTirsdag23. april
10.png
03d.png
03d.png
09.png
01d.png
01d.png
03d.png
03d.png
01d.png
03d.png
21°11°13°13°11°12°13°14°18°16°
16 mm nedbør i døgnet10 mm nedbør i døgnet0,2 mm nedbør i døgnet1,8 mm nedbør i døgnet0 mm nedbør i døgnet0,1 mm nedbør i døgnet0,1 mm nedbør i døgnet0,3 mm nedbør i døgnet0 mm nedbør i døgnet0,2 mm nedbør i døgnet
vindpil.0025.290.png
vindpil.0025.125.png
vindpil.0025.050.png
vindpil.0050.115.png
vindpil.0025.115.png
vindpil.0025.115.png
vindpil.0025.100.png
vindpil.0025.105.png
vindpil.0025.085.png
vindpil.0025.090.png

Langtids varsel

وضعیت