• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
من هم فکر میکنم دوستان مشهدی ناراحت شدن که حالا ما گفتیم 17 اسفند فلان بوده . خیلی خوبه که واقعیت ها رو اونطوری که هست بپذیریم نه اونطوری که دوست داریم ...:گل: من از روی هوا حرفی نزدم و پای حرفم هستم .

درسته محمد جان حرف شما درسته. امسال با وجود اینکه بیشتر Nao منفی بود ولی بارشای نسبتا خوبی رو داشتیم. (البته رقم بارشای 24 ساعته خیلی درشت بود و تعداد روزهای بارندگی کم) ولی کلا مشهد بیشتر با فاز مثبت این شاخص بارشای خوبی رو کسب میکنه و بر عکس در صورت فاز قوی منفی بارشاش کم میشه مثل سال آبی 89-90 که فقط حدود 130 میلیمتر بارش داشتیم!!!!

aria_tehran

کاربر ويژه
چشم‌انداز کلانشهر تهران از گنبد مسجد حضرت ولی‌عصر (ع) شهرک شهید محلاتی واقع در شمال شرق تهران.
13-4-10-17557DSC_3663.jpg

عکس: علی قنبرلو

rahsazan

کاربر ويژه
من هم فکر میکنم دوستان مشهدی ناراحت شدن که حالا ما گفتیم 17 اسفند فلان بوده . خیلی خوبه که واقعیت ها رو اونطوری که هست بپذیریم نه اونطوری که دوست داریم ...:گل: من از روی هوا حرفی نزدم و پای حرفم هستم .

مشهدیا روحیات لطیفی دارن وخیلی حساس هستن من که دوستشون دارم اصلا من نظرمو تغییر میدم اقا مثبتش خوبه:احترام:

من که خداییش از این شاخص سر در نمیارم
ولی فکر نکنم هیچ کس از بحث علمی ناراحت بشه، اتفاقا این بحثها باعث میشه که طرفین بحث مطالعاتشون رو در این زمینه بیشتر کنن و اگر لازم باشه از دیگران هم مشورت بگیرن

mohamad$

کاربر ويژه
درسته محمد جان حرف شما درسته. امسال با وجود اینکه بیشتر Nao منفی بود ولی بارشای نسبتا خوبی رو داشتیم. (البته رقم بارشای 24 ساعته خیلی درشت بود و تعداد روزهای بارندگی کم) ولی کلا مشهد بیشتر با فاز مثبت این شاخص بارشای خوبی رو کسب میکنه و بر عکس در صورت فاز قوی منفی بارشاش کم میشه مثل سال آبی 89-90 که فقط حدود 130 میلیمتر بارش داشتیم!!!!
سلام ارش جان . درسته مشهد چند تا بارش سنگین بالای 30 میل داشت تو یه روز که دقیق نمیدونم وضعیت شاخص ها اون زمان چطور بوده ولی همینطور که اشاره کردید برایند مثبت یا منفی این شاخص ها تو یه ماه یا بیشتر میتونه نشون بده که کدوم فاز بهتره .

navid-mashhad

کاربر ويژه
شاید یک دفعه ایرج بیاد بگه بارش برف هم اینک!! فکر کنم بلداجی 1-2 درجه از شهرکرد سرد تره

+6 °C
w135.gif
40 kmh

Overcast and showers
Feels Like: +1°
Barometer: 1017.0 hPa
Dewpoint: +4°
Humidity: 86.3%
Visibility: 7 km

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد تو دیگه کی هستی:خنده2:
دمای 22 گرمت میشه دمای 11 سردت میشه
حالا ناسلامتی خوبه نیروهوایی تبریز خدمت کردی مثلا

وایی

تبریز موهای تنم سیخ شد. سرمای پارسال زمستون وفتی یادش می افتم به خودم می گم چطور تونستم طاقت بیارم. بخدا قسم تا اواسط اردیبهشت می لرزیدم. خرداد هم بازم صبحا از دهنم بخار در میومد.

من از گرما متنفرم . از طرفی برف رو دوست دارم اما سرما هم منو اذیت می کنه.توی تبریز با اون سرما بادهای شدیدی میاد که دمای حسی رو ده ها درجه پایین می بره هر چی لباس گرم می پوشیدم هیچ اثری نداشت بازم به خودم میلرزیدم. تبریزی ها می گفتن از کجا اومدی وقتی می دیدن تهرانی ام می گفتن همون سوسولی!!!!!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
آمار بارش 6 ساعته اخیر ؟ رو میزارین

1Shahre-Kord (Iran)17.0 mm
2Ali-Goodarz (Iran)10.0 mm
3Masjed-Soleyman (Iran)9.0 mm
4Arak (Iran)6.1 mm
5Ahar (Iran)6.0 mm
6Kashan (Iran)6.0 mm
7Hamedan (Iran)3.1 mm
8Ghazvin (Iran)3.0 mm
9Tehran-Mehrabad (Iran)3.0 mm
10Yasoge (Iran)2.9 mm
11Noshahr (Iran)2.4 mm
12Esfahan (Iran)2.3 mm
13Khorram Abad (Iran)2.2 mm
14Kermanshah (Iran)2.1 mm
15Maraveh-Tappeh (Iran)2.0 mm
16Gorgan (Iran)1.6 mm
17Ahwaz (Iran)1.1 mm
18Ramsar (Iran)1.0 mm
19Safi-Abad Dezful (Iran)1.0 mm
20Sanandaj (Iran)1.0 mm
21Babulsar (Iran)0.7 mm
22Semnan (Iran)0.3 mm
23Gharakhil (Iran)0.2 mm
24Ilam (Iran)0.2 mm
25Omidieh (Iran)0.0 mm
26Abadan (Iran)0.0 mm
27Ardebil (Iran)0.0 mm
28Bushehr (Iran)0.0 mm
24 hours amount precipitation. 04/13/2013 at 18:00 UTC
(76 of 76 stations)

mohamad$

کاربر ويژه
وضعیت فعلی : مهراباد تهران 13 باران / قزوین 12 باران / کرج 12 باران / اقدسیه تهران 9 باران / آبعلی 6 باران

saeed hh

کاربر ويژه
وضعیت فعلی : مهراباد تهران 13 باران / قزوین 12 باران / کرج 12 باران / اقدسیه تهران 9 باران / آبعلی 6 باران

احتمالا الان جنت اباد شمالی و تجریش باید 7 باشن!!!

راستی از سامیار خبری نیستش شاید محلشون الان برف بیادش:خنده2:

mohamad$

کاربر ويژه
احتمالا الان جنت اباد شمالی و تجریش باید 7 باشن!!!

راستی از سامیار خبری نیستش شاید محلشون الان برف بیادش:خنده2:

اها راستی سامیار به من اس داد گفت شماله و بارون ملایم میاد . تجریش 1 درجه ای سردتر از اقدسیه هست فکونم و خونه سامیار هم 3 تا 4 درجه سردتر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا