aria_tehran
کاربر ويژه
اصلا با همچین بارونایی حال نمیکنم
صفحه جستجوي آخرين زمينلرزهها يك صفحه جستجو از پيش ساخته شده است كه آمار 60 رويداد اخير را نمايش ميدهد. |
رديف |
---|
رديف |
---|
رديف |
---|
اصلا با همچین بارونایی حال نمیکنم
البته محسن جان. بارش دقیق فرودگاه مشهد 2.6 بوده. تربت هم فکر کنم 4.8
ولی همین که هوا ابریه و صاف نیست/خنک هستشو و گرم نیست/از آسمون یه چیزی میباره/ها میکنی و از دهنت بخار میاد باز می ارزه!
منم
ایی اه اه فکرش و کن همه بارونا اینجوری بود. اه اه
چرا مگه بحث کردن هم در باره ی nao پست سیا س.. هستش خوب هرکس نظری داره حالا هرچقدر هم مخالف هم باشیم باز به دوستی و رفاقت ما لطمه ای وارد نمیکونه نظر من اینکه یه شاخص تاثیر گذار نیستش نظر شما برعکس ولی باز دلیل نمیشه که اطلاعات من بیشتراز شما هستش شما یکی از اساتید فروم هواشناسی هستید!!امروز دیگه بحث این شاخص برای من تموم شد و اونچیزیکه باید به اثبات میرسید ، محقق شد.
دیگه هم اینجا نه صحبتی میکنم و نه آپدیت جدیدی از این شاخص میذارم.
آرزو میکنم در صورت وقوع هر دو فاز این شاخص سر تا سر ایران عزیز شاهد پر بارشی و ترسالی بشه.:گل:
مهرداد تهران تا کی بارندگی داره؟
امروز دیگه بحث این شاخص برای من تموم شد و اونچیزیکه باید به اثبات میرسید ، محقق شد.
دیگه هم اینجا نه صحبتی میکنم و نه آپدیت جدیدی از این شاخص میذارم.
آرزو میکنم در صورت وقوع هر دو فاز این شاخص سر تا سر ایران عزیز شاهد پر بارشی و ترسالی بشه.:گل:
چرا مگه بحث کردن هم در باره ی nao پست سیا س.. هستش خوب هرکس نظری داره حالا هرچقدر هم مخالف هم باشیم باز به دوستی و رفاقت ما لطمه ای وارد نمیکونه نظر من اینکه یه شاخص تاثیر گذار نیستش نظر شما برعکس ولی باز دلیل نمیشه که اطلاعات من بیشتراز شما هستش شما یکی از اساتید فروم هواشناسی هستید!!
من هم فکر میکنم دوستان مشهدی ناراحت شدن که حالا ما گفتیم 17 اسفند فلان بوده . خیلی خوبه که واقعیت ها رو اونطوری که هست بپذیریم نه اونطوری که دوست داریم ...:گل: من از روی هوا حرفی نزدم و پای حرفم هستم .