• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir tehranpars

کاربر ويژه
طی 10 روز آتی هم که ecm دمای کمتر از نرمال و بارش درنظرگرفته !:گل:
پس با این حساب میشه به ادامه آپریل امید داشت !

mohamad$

کاربر ويژه

چه عجببببببببببببببببب آبعلي 700 ميلي متري يه خودي نشون داد، امسال پاك منو مايوس كرد.

آبعلی زیر نرماله و متاسفانه فاصلش با نرمال داره زیاد میشه با این سیستمای زپرتی . دو تا سیستم قوی نیاز هست تا جبران بشه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
زهان از توابع زير كوه _ خراسان جنوبي

meteogram.php

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
آمار جوي روزانه دريافتي از ايستگاه هاي همديدي استان تهران

تاريخ گزارش
: 92/01/25

920125.png

felan123

New member
منطقه ما ارتفاع 1450 متری در سمنان با اندازه گیری من 7 میلی بارش داشتیم دیشب
هنوز سازمان هواشناسی استان اعلام نکرده تا اون موقع منتظر

AFSORDE

کاربر ويژه
اصفهان جنوب: 6.7

اصفهان فرودگاه: 8.7

نايين: 0.1 !!!!!!!!!!

شهرضا: 5.3

مباركه:9.1

زرين شهر: 9.6

روستاي نجف آباد: 14.4

داران: 20.6

فريدونشهر: 26

شهركرد: 25

سامان:26.3

.... .
.
.

آخرین ویرایش:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
فعلا که اصلا اوضاع خوبی نداریم. نه بارش شروع شده و نه پیشبینی های جدید فورکا و نروژ خوب بوده!:ناراحت:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
فعلا که اصلا اوضاع خوبی نداریم. نه بارش شروع شده و نه پیشبینی های جدید فورکا و نروژ خوب بوده!:ناراحت:

فوركا واسه مشهد اصلن بلد نيست پيش بيني كنه!نروژ خدا بيامرز هم كه نسبت به آپ ديشبش بهتر زده!جي اف اس هم كه تو 6 ماه گذشته بهترين پيش بيني ها رو واسه مشهد داشته تو آپ صبحش 41 ميل واسه مشهد زده بود!ديگه چی ميخاي؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
گلمکان 12+ ( باد 13 متر بر ثانیه ) ( هوای سرد در 30 کیلومتری مشهد )

من دارم میرم کوه به نظرتون با کاپشن برم ؟

برفی

کاربر ويژه
سلام اصفهان مجددا منتظر بارش باشه یا دیگه نه الان اسمون نیمه ابریه.تقریبا دوساعتی بارشد شدید داشتیم اگه همون شدت اولیه بارش که واقعا شدید بود تا حالا میومد قطعا از 50 میلیمتر فراتر میرفت ولی بازهم خدا راشکر. راستی چهارشنبه هفته پیش هم در شاهین شهر بارش رگباری داشتیم که انذازه قطرات باران به اندازه کف دست بود که تا حالا همچین بارونی ندیده بودم ولی زیاد طول نکشید که اگه باهمون شدت سی دقیقه میبارید بارش از 50میلمتری فرا تر میرفت خیلی وحشتناک بود در عرض دو دقیقه اب از ناودانها جاری شد.دیگه خودتون حساب کار دستتون بیاد که شدت چطور بود.

آرش-مشهد

کاربر ويژه

فوركا واسه مشهد اصلن بلد نيست پيش بيني كنه!نروژ خدا بيامرز هم كه نسبت به آپ ديشبش بهتر زده!جي اف اس هم كه تو 6 ماه گذشته بهترين پيش بيني ها رو واسه مشهد داشته تو آپ صبحش 41 ميل واسه مشهد زده بود!ديگه چی ميخاي؟

سلام هادی جان. من که از خدامه بارش عالی ای رو داشته باشیم. ولی فعلا که آفتاب و ابره. تو تصاویر ماهواره ای هم ابر خاصی نیست. در مورد پیشبینیهای فورکا هم باهات مخالفم. به نظرم پیشبینی هاش خوبه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا