• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
روز پنجشنبه ظهر که مشهد بر میگشتم رفتم محدوده سد زاوین کلات که اونجا هم طبیعت زیبا و بینظری داره و کوههاش هم خیلی قشنگه

این عکس رو بعنوان نمونه میذارم تا ببینم کی فرصت میکنم یک مجموعه گلچین هم از اونجا بذارم!

vv2uwdv6uehin6fb44mr.jpg

سرم داره گیج میره! هنوز خییلی جاها مونده »

ژرف- اورتوکند- ارچنگان- چهچه- ایده لیک- لائین-قره تیکان و..... همه اینجا هم رودخونه های خروشان و کوههای عجیب و غریبی داره!

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
ساعت 12:30 دمای اقدسیه +16 بوده و ابری . در ساعت 14:30 دما +9 شده و بارش باران . احتمالا بارش خوبی رخ داده .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بهزاد جان

چه خوب :گل:

تشریف آوردید مشهد ما رو هم از زیارت تون بی نصیب نذارید و حتما به من خبر بدید:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
درود بهزاد جان

چه خوب :گل:

تشریف آوردید مشهد ما رو هم از زیارت تون بی نصیب نذارید و حتما به من خبر بدید:گل:

تشکر و سپاس فراوان جناب امیر محسن عزیز.
انشاالله. ببینیم ما رو پذیرش می کنن یا نه. البته بین خودمون بمونه تو این کنفرانس ها معمولا بیشتر در مورد نهار و پذیرایی و کیفیت کیف و خودکاری که می دن صحبت میشه! ولی من خیلی دوست دارم بعد از حدودا 10 سال دوباره بیام مشهد :ذوق زده: :توافق:

Dr.ben

کاربر ويژه
محسن از قوچان دوباره شناسنامه المثنی گرفته. فکر کنم تو ثبت احوال آشنا داشته باشه ها! البته قطعا نام سیبری برازنده تره :گل:

mohamad$

کاربر ويژه
ساعت 15:30 اقدسیه کماکان +9 بارش باران در حالی که دمای مهراباد +18 درجه هست !!! هر دو تو یک شهر هستن .

سیبری

کاربر ويژه
محسن عزیز امیدوارم همیشه قوچان سرافراز و در اوج باشه. عکس همشهری ما رو هم گذاشتید آواتارتون. :دوست:

درود بر دکتر بهزاد عزیز:گل:

بله ، امیدوارم رشت هم مثل فرزند قهرمانش به طراوت گل سرخ و استواری گل سرخی باشه:گل::دوست:

aznavar

کاربر ويژه
خب مودم هم درست شد. ی ریسیت میخواست:خجالت2:
گویا هفته بعدی هم سیستم میاد

ttfvgfaqsxsf48edm6.png

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
مشهد همچنان از بارش باران خبري نيست!جي اف اس هم در مدل عدديش ميزان بارش امروز و فردا رو از 41 ميل به 26 ميل كاهش داده ولي كاش بارش شروع ميشد شايد اميدوارتر ميشديم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا