• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
واقعا شورش رو دوستان دراوردن اين چه مسخره بازي هستش كه يكي پاميشه ميره بقيه هم شروع ميكنن به رفتن تمومش كنيد :اخطار:

سلام سینا جان. این سیستم هم واسه ما بارش خاصی نداشت. فعلا فکر کنم تا 10 روز آینده نوبت برف رشت نیست :قاطی:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دوستان لطفا رعایت کنید! اینجا که تاپیک حمل و نقل نیست!

به،تبریک میگم آرش جان!!!مدیر شدی!!!!

دوستان بارش برف در بجنورد آغاز شد!!!!!!تا ساعت 12 هوا تماما صاف بود و دما هم 5 درجه ولی الان تمام ابری{سیاه}و بارش برف هم شروع شده{دما هم 2}

mohamad$

کاربر ويژه
ولی آبتین یه فرقی مترو تهران با مترو لندن داره و اینه که اونجا متروش شاید بالای 100 سال قدمت داره و فرسوده شده ولی مترو تهران شاید 12 - 13 سال قدمت داره

الان خیلی نقاط شهر تهران مترو نداره . مثلا پونک و سعادت آباد به عنوان مناطقی مهم در غرب و شمال تهران مترو ندارن . شهرک غرب نداره . خیلی نقاط مهم مترو ندارن هنوز یا نیاوران و کلا شمال شرق تهران مترو نداره .

وضع مرکز شهر باز نسبتا خوبه . البته بعضی وقتا مجبور میشه ادم حتی سه تا خط عوض کنه .

arashz

مدیر بخش هواشناسی
به،تبریک میگم آرش جان!!!مدیر شدی!!!!

دوستان بارش برف در بجنورد آغاز شد!!!!!!تا ساعت 12 هوا تماما صاف بود و دما هم 5 درجه ولی الان تمام ابری{سیاه}و بارش برف هم شروع شده{دما هم 2}

ممنونم محمد جان امیدوارم با همکاری همه دوستان باعث ارتقاء و پیشرفت بیشتر این تاپیک بشیم، همینجا از همه دوستان خواهش میکنم هر نوع انتقاد یا پیشنهادی دارن با من در میون بگذارن، تا جائی که امکان داشته باشه نظرات دوستان رو مطرح میکنم.

از مدیریت ایران انجمن هم بابت اطمینانی که به بنده کردن سپاسگزارم، امیدوارم لایق اعتمادشون و همینطور مورد اعتماد یک یک بچه های گل اینجا باشم.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ممنونم محمد جان امیدوارم با همکاری همه دوستان باعث ارتقاء و پیشرفت بیشتر این تاپیک بشیم، همینجا از همه دوستان خواهش میکنم هر نوع انتقاد یا پیشنهادی دارن با من در میون بگذارن، تا جائی که امکان داشته باشه نظرات دوستان رو مطرح میکنم.

از مدیریت ایران انجمن هم بابت اطمینانی که به بنده کردن سپاسگزارم، امیدوارم لایق اعتمادشون و همینطور مورد اعتماد یک یک بچه های گل اینجا باشم.

من مطمئنم که با وجود همچین مدیری بزودی بهترین انجمن هواشناسی رو در ایران خواهیم داشت!!!!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
آرش جان به نظرم مسئله حمل و نقل به الودگی هوا ربط داره و به هواشناسی هم وصل هست .

درسته محمد جان ولی خودتون تصدیق میفرمائید که مقایسه تهران با لندن یک قیاس مع الفارغ هست، اونها بیش از یک قرن پیش به دنبال ساخت و توسعه مترو بودن و ما هنوز اندر خم یک کوچه هستیم! خبری میخوندم در مورد افتتاح خط های تازه مترو تهران، بخاطر عدم ترخیص واگن های جدید از واگن های خطوط دیگه در خط های جدید استفاده میکنند! یعنی عملا از ظرفیت خطوط قبلی کم خواهد شد!

Dr.ben

کاربر ويژه
IMAGE634900619087425348.jpg

[h=3] آلودگی هوا دو روز مدارس ابتدایی تهران را تعطیل کرد
1.png
[h=2] محیط زیست - اعضای کمیته اضطراری هوای تهران در جلسه امروز تصمیم گرفتند که مهد‌های کودک، پیش‌دبستانی و دبستان تعطیل شوند.

[h=4] محمدرضا محمودی معاون عمرانی استانداری تهران به خبرآنلاین گفت: در این جلسه قرار شدمهدهای کودک، پیش‌دبستانی و دبستانی‌ها در مناطق 22 گانه تهران روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه12 و 13 دی ماه تعطیل شوند،همچنین محدوده طرح ترافیک زوج و فرد از در منزل شروع شود.
وی درباره مادرانی که شاغل هستند افزود: مادران شاغل می توانند مرخصی بگیرند و اداره ها هم نباید با این موضوع مخالفت کنند.

در ضمن بر اساس مصوبات این کمیته این دو روز طرح ترافیک روزانه فروخته نمی شود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا