aria_tehran
کاربر ويژه
متاسفانه بعضیا اینجا رو با مهد کودک اشتباه گرفتنواقعا شورش رو دوستان دراوردن اين چه مسخره بازي هستش كه يكي پاميشه ميره بقيه هم شروع ميكنن به رفتن تمومش كنيد :اخطار:
بچه نیستیم که همش قهر میکنیم:سوت:
متاسفانه بعضیا اینجا رو با مهد کودک اشتباه گرفتنواقعا شورش رو دوستان دراوردن اين چه مسخره بازي هستش كه يكي پاميشه ميره بقيه هم شروع ميكنن به رفتن تمومش كنيد :اخطار:
واقعا شورش رو دوستان دراوردن اين چه مسخره بازي هستش كه يكي پاميشه ميره بقيه هم شروع ميكنن به رفتن تمومش كنيد :اخطار:
سلام سینا جان. این سیستم هم واسه ما بارش خاصی نداشت. فعلا فکر کنم تا 10 روز آینده نوبت برف رشت نیست :قاطی:
مترو لندن
مترو تهران
دوستان لطفا رعایت کنید! اینجا که تاپیک حمل و نقل نیست!
دوستان لطفا رعایت کنید! اینجا که تاپیک حمل و نقل نیست!
به،تبریک میگم آرش جان!!!مدیر شدی!!!!
دوستان بارش برف در بجنورد آغاز شد!!!!!!تا ساعت 12 هوا تماما صاف بود و دما هم 5 درجه ولی الان تمام ابری{سیاه}و بارش برف هم شروع شده{دما هم 2}
به،تبریک میگم آرش جان!!!مدیر شدی!!!!
دوستان بارش برف در بجنورد آغاز شد!!!!!!تا ساعت 12 هوا تماما صاف بود و دما هم 5 درجه ولی الان تمام ابری{سیاه}و بارش برف هم شروع شده{دما هم 2}
ممنونم محمد جان امیدوارم با همکاری همه دوستان باعث ارتقاء و پیشرفت بیشتر این تاپیک بشیم، همینجا از همه دوستان خواهش میکنم هر نوع انتقاد یا پیشنهادی دارن با من در میون بگذارن، تا جائی که امکان داشته باشه نظرات دوستان رو مطرح میکنم.
از مدیریت ایران انجمن هم بابت اطمینانی که به بنده کردن سپاسگزارم، امیدوارم لایق اعتمادشون و همینطور مورد اعتماد یک یک بچه های گل اینجا باشم.
مباركه
آرش جان به نظرم مسئله حمل و نقل به الودگی هوا ربط داره و به هواشناسی هم وصل هست .
من مطمئنم که با وجود همچین مدیری بزودی بهترین انجمن هواشناسی رو در ایران خواهیم داشت!!!!
دمای اطراف تهران هم بالا رفت
مهراباد +9
قزوین +9
کرج +7
اقدسیه +6
برف خیلی شدید و ریزه!!!!اکثر سایتا شدت بارش رو از 5-6 بعدازظهر زدن.