aria_tehran
کاربر ويژه
وایییییییی چه بادی میاد خداروشکر.این باد منو الان از بارش برف خشحال تر میکنه
الان دو ساعته که داره باد شدید میاد!
وایییییییی چه بادی میاد خداروشکر.این باد منو الان از بارش برف خشحال تر میکنه
از رفتن دوست و استاد مهرداد خیلی ناراحتم و انتخاب ارش عزیز به عنوان مدیر هم تبریک میگم:گل:
آخه برای بقیه عکسشون کوچیکه
مثلا خود من هر عکسی که گذاشتم سایزش بزرگ تر از آواتار کنونیم نمیشه
از رفتن دوست و استاد مهرداد خیلی ناراحتم و انتخاب ارش عزیز به عنوان مدیر هم تبریک میگم:گل:
ایندفه چون تعداد روزای ساکن شدن هوا زیاده فکر کنم بحرانی بشه شرایط:ناراحت:
تو زیر نویس این عکس نوشته فردا و پس فردا تعطیل است . کجا تغطیل شده ؟
مدارس ابتدای و مهد کودکها.طرح زوج و فرد هم 2 روز در سراسر تهران انجام میشه
محمد جان من از خدامه کل کشور بارش سنگین برف و باران داشته باشه، بلکه مرهمی باشه بر زخم خشکسالی این چند ساله که عین خوره افتاده به جون منابع آبی کشور و داره نابودشون میکنه.
نمونه اش دریاچه مظلوم ارومیه که داره به سرنوشت گاوخونی و پریشان و هامون و هزاران تالاب دیگه که با عدم مدیریت صحیح حضرات به این حال و روز افتادن دچار میشه!
اما ....... یک اما بزرگ این وسط هست و اون عدم وجود ظرفیت اضافه در تامین گاز و برق هست که من رو شدیدا بفکر انداخته! اگر این وضعیت بارشی به افت دمای بیشتری همراه بشه باید بگم که دوباره اتفاقات سال 86 تکرار خواهد شد و امکان قطع شدن همزمان برق و گاز در کشور هست!
همین الان تمام ظرفیت پالایشی گاز کشور در حال بهره برداری هست و اگر کمی هوا سردتر بشه یا برف سنگینی بیاد دیگه امکان فراوری و پالایش بیشتر وجود نداره! پس افت فشار و به دنبال اون قطع شدن گاز رو در پیش خواهیم داشت!
همه این نگرانی هم به دلیل عدم سرمایه گذاری مناسب و به موقع در پروژه های گازی هست که باعث شده قطر به ثروتمندترین کشور دنیا تبدیل بشه و ما هنوز اندرخم راه اندازی فاز 12 و 13 و 14 پارس جنوبی باشیم!