• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
آخه برای بقیه عکسشون کوچیکه
مثلا خود من هر عکسی که گذاشتم سایزش بزرگ تر از آواتار کنونیم نمیشه

عجیبه! اندازه عکس رو از لحاظ پیکسل بیشتر کنید ببینید درست میشه؟ این عکسی که من کذاشتم کمتر از 35 کیلوبایت هست.

سیبری

کاربر ويژه
صبح امروز
کوچه های قوچان 5 روز پس از بارش برف

دمای 15- ، هوای تاریک و مه آلود ،وزش باد های سرد ، کوچه های خلوت سرمای هوا رو وحشتناک تر از هر روز جلوه میداد

267e3ewklsi59sd3c8m.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دماي فعلي مشهد 5- و آسمون كاملن صاف اگه قرار باشه برفي بباره از 9 شب به بعد خواهد باريد

mikadd

کاربر ويژه
سیستم اوایل هفته اینده که با هوای بسیار سرد همراهه و در اکثر مناطق تحت نفوذش برف سنگین میباره

GFS_850_993_192.png

آرش-مشهد

کاربر ويژه
امشب اگه هوا صاف بمونه شب خیلی سردی رو تو مشهد داریم.

کمینه دیشب مشهد هم به 9.2- رسید. بیشینه امروز هم فکر نکنم از صفر بالاتر اومده باشه!!!

ارتفاع برف فرودگاه مشهد هم امروز صبح 9 سانتیمتر بوده.

abtinT

کاربر ويژه
مدارس ابتدای و مهد کودکها.طرح زوج و فرد هم 2 روز در سراسر تهران انجام میشه

این مسخره بازی ها چیه با این کار فقط دودش تو چشم ما می ره. اون پولدار ها و.......... راحت تو شهر تردد می کنن .
فقط هم گیر دادن به تهران شهر های دیگه چی .:عصبانی:
تازه هوای فردای تهران هم فردا پاکه .
من که فردا کار دارم میرم بیرون .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درودی دوباره

از شدت برف کاسته شده متاسفانه،اما هم اکنون از آشخانه بارش شدید برف{برف ریز} و از علی آباد کتول هم برف نسبتا شدید گزارش شده!!!

از داش محسن و آرش-مشهد عزیز هم تشکر و قدردانی میکنم،من باید برم،فردا امتحان دارم،امیدوارم که آخر شب بتونم بیام،البته همراه با اومدنم بارش سنگین برف!!!رو هم گزارش بدم!!!!فعلا با اجازه.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
محمد جان من از خدامه کل کشور بارش سنگین برف و باران داشته باشه، بلکه مرهمی باشه بر زخم خشکسالی این چند ساله که عین خوره افتاده به جون منابع آبی کشور و داره نابودشون میکنه.

نمونه اش دریاچه مظلوم ارومیه که داره به سرنوشت گاوخونی و پریشان و هامون و هزاران تالاب دیگه که با عدم مدیریت صحیح حضرات به این حال و روز افتادن دچار میشه!

اما ....... یک اما بزرگ این وسط هست و اون عدم وجود ظرفیت اضافه در تامین گاز و برق هست که من رو شدیدا بفکر انداخته! اگر این وضعیت بارشی به افت دمای بیشتری همراه بشه باید بگم که دوباره اتفاقات سال 86 تکرار خواهد شد و امکان قطع شدن همزمان برق و گاز در کشور هست!

همین الان تمام ظرفیت پالایشی گاز کشور در حال بهره برداری هست و اگر کمی هوا سردتر بشه یا برف سنگینی بیاد دیگه امکان فراوری و پالایش بیشتر وجود نداره! پس افت فشار و به دنبال اون قطع شدن گاز رو در پیش خواهیم داشت!

همه این نگرانی هم به دلیل عدم سرمایه گذاری مناسب و به موقع در پروژه های گازی هست که باعث شده قطر به ثروتمندترین کشور دنیا تبدیل بشه و ما هنوز اندرخم راه اندازی فاز 12 و 13 و 14 پارس جنوبی باشیم!

وقتی مردم با با این جمعیت و صنعت نه چندان پیشرفته اندازه چین مصرف میکنن. هرجا دیگه بود کم می آورد. باید قیمتا واقعای بشه والا همین آش و همین کاسه. مصرف گاز خیلی بالاست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا