• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
منم تبریک میگم آرش

تهران هم اکنون وزش باد شدیده

ممنونم آریا عزیز

من روی کمک شما و همه دوستان حساب باز کردم.

خدا رو شکر هوای تهران در حال تمیز شدن هست، فقط امیدوارم وزش باد تداوم داشته باشه، از سیستم شمالی که چیزی به تهران نرسید، حداقل وزش باد رو برای کم شدن آلودگی داتشه باشیم.

Dr.ben

کاربر ويژه
فرارو- بارش برف در مناطق ارسباران - اهر باعث مسدود شدن راهها شده و مشکلات زلزله زدگان را دوچندان کرده است.

به گزارش فرارو، در حال حاضر و با توجه به آغاز فصل سرما ساخت و ساز در مناطق زلزله زده بطور کامل متوقف شده است.

روز گذشته اللهوردی دهقانی، نماینده ورزقان ضمن اعلام این مطلب خبرداد، در شهرستان ورزقان کمتر از سه هراز واحد ساخته شده است. همچنین از کل 9 هزار و پانصد واحدی که قرار بود در کل منطقه ارسباران که متشکل از 4 شهرستان است ساخته شود، در حال حاضر حدود پنج هزار واحد در شرف تحویل است. بقیه خانه های در حد اسکلت یا دیوار چینی هستند و عملیات ساخت و ساز آنها متوقف شده است.

در همین حال امروز خبرگزاری مهر تصاویری از حال و روز مناطق زلزله زده آذربایجان پس بارش شدید برف در این منطقه منتشر کرده است که لزوم توجه بیش از پیش مسئولین برای کمک به زلزله زدگان رانشان می دهد.

46827_689.jpg

46828_591.jpg

46829_929.jpg

46831_456.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
فرارو- آلودگی هوای تهران 30 واحد بالاتر از شرایط هشدار قرار گرفت. بر اساس اطلاعات رسیده از ایستگاههای سنجش آلودگی هوای شهر تهران بر میزان غلظت کلیه آلاینده ها نسبت به روز گذشته در همین ساعت افزوده شده است.

به گزارش فرارو، هوای تهران با قرار گرفتن شاخص ذرات معلق کمتر از دو نیم میکرون روی عدد 178 قرار گرفت و در حال حاضر 30 واحد بالاتر از شرایط هشدار است.

افزایش احتمال علائم تنفسی در افراد حساس، تشدید بیماری قلبی و ریوی، مرگ و میر زودرس در افراد مبتلا به بیماریهای قلبی، ریوی و افراد مسن از اثرات بهداشتی آلاینده ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون است.

در همین حال گزارش هواشناسی حاکی از آسمانی صاف تا کمی ابری همراه با غبار صبحگاهی است. به این ترتیب انتظار می‌رود شاخص کیفیت هوا تا ساعات ظهر در شرایط ناسالم باقی بماند.

عکس های زیر که خبرگزاری موج منتشر کرده است آلودگی هوای امروز تهران را نشان می دهد.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
بفرمایید :

همدان +7

سنندج +11

زنجان +4

اراک +7

خرم آباد +13

تبریز +3

دستت درد نکنه محمد جان، نفوذ کم فشار شمالی کاملا مشهود هست، حیف که همراهی دریاهای جنوب رو بخاطر بست و گسترش جنب حاره ای نداریم!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
وارونگی هوا برای شیراز بین 3000 تا 3600 متری امروز صبح ثبت شده! برای تهران و اصفهان هم داده ای ثبت نشده!

aria_tehran

کاربر ويژه
ممنونم آریا عزیز

من روی کمک شما و همه دوستان حساب باز کردم.

خدا رو شکر هوای تهران در حال تمیز شدن هست، فقط امیدوارم وزش باد تداوم داشته باشه، از سیستم شمالی که چیزی به تهران نرسید، حداقل وزش باد رو برای کم شدن آلودگی داتشه باشیم.

خواهش میکنم آرش جان
تا جایی که بتونم کمک میکنم:توافق:
متاسفانه ظاهرا باز از فردا هوا ساکن میشه

آخرین ویرایش:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
ممنونم محمد جان امیدوارم با همکاری همه دوستان باعث ارتقاء و پیشرفت بیشتر این تاپیک بشیم، همینجا از همه دوستان خواهش میکنم هر نوع انتقاد یا پیشنهادی دارن با من در میون بگذارن، تا جائی که امکان داشته باشه نظرات دوستان رو مطرح میکنم.

از مدیریت ایران انجمن هم بابت اطمینانی که به بنده کردن سپاسگزارم، امیدوارم لایق اعتمادشون و همینطور مورد اعتماد یک یک بچه های گل اینجا باشم.

اميدوارم هميشه موفق باشي آرش جان در ضمن من هادي هستم راستي زياد گير ندي به پستا

Dr.ben

کاربر ويژه
ممنونم محمد جان امیدوارم با همکاری همه دوستان باعث ارتقاء و پیشرفت بیشتر این تاپیک بشیم، همینجا از همه دوستان خواهش میکنم هر نوع انتقاد یا پیشنهادی دارن با من در میون بگذارن، تا جائی که امکان داشته باشه نظرات دوستان رو مطرح میکنم.

از مدیریت ایران انجمن هم بابت اطمینانی که به بنده کردن سپاسگزارم، امیدوارم لایق اعتمادشون و همینطور مورد اعتماد یک یک بچه های گل اینجا باشم.

درود و تبریک فراوان. امیدوارم موفق باشید. :گل:

aria_tehran

کاربر ويژه
چقدر برف کوها کم شده . البته شمال شهر بالای 1700 متر برف هنوز هست . ولی کوه ها دامنه های رو به افتاب راحت تا 2400 آب شده .
درسته
افزایش شدید دما طی چند روز گذشته در ارتفاعات توی این قضیه بی تاثیر نبوده
وگرنه همین الان هم سعادت آباد برف داره!

mohamad$

کاربر ويژه
درسته
افزایش شدید دما طی چند روز گذشته در ارتفاعات توی این قضیه بی تاثیر نبوده
وگرنه همین الان هم سعادت آباد برف داره!

امیدوارم برف بیاد اینجوری خیلی بد میشه .

تا دیروز دقیقا از میدون بهرود سعادت آباد به بالا برف بود .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا