از شما و heaven عزیز تشکر میکنم.:گل:
تبریک فراوان ارش جان :گل:
از شما و heaven عزیز تشکر میکنم.:گل:
خوش خبر باشید محمد عزیز، جای همه رو خالی کنید.
برف خیلی شدید و ریزه!!!!اکثر سایتا شدت بارش رو از 5-6 بعدازظهر زدن.
محمد جان وضعیت در استان های غربی تهران به چه صورت هست؟
منم تبریک میگم آرش
تهران هم اکنون وزش باد شدیده
تبریک مملی
خوش باش و لذت ببر
واللا هر لحظه داره بر شدتش افزوده میشه!!!!چشم،امیدوارم یه 4-5سانتی بیاد!!!!
تبریک فراوان. امیدوارم لذت ببرید و عکس های زیبایی بگیرید.
بفرمایید :
همدان +7
سنندج +11
زنجان +4
اراک +7
خرم آباد +13
تبریز +3
ممنونم آریا عزیز
من روی کمک شما و همه دوستان حساب باز کردم.
خدا رو شکر هوای تهران در حال تمیز شدن هست، فقط امیدوارم وزش باد تداوم داشته باشه، از سیستم شمالی که چیزی به تهران نرسید، حداقل وزش باد رو برای کم شدن آلودگی داتشه باشیم.
ممنونم محمد جان امیدوارم با همکاری همه دوستان باعث ارتقاء و پیشرفت بیشتر این تاپیک بشیم، همینجا از همه دوستان خواهش میکنم هر نوع انتقاد یا پیشنهادی دارن با من در میون بگذارن، تا جائی که امکان داشته باشه نظرات دوستان رو مطرح میکنم.
از مدیریت ایران انجمن هم بابت اطمینانی که به بنده کردن سپاسگزارم، امیدوارم لایق اعتمادشون و همینطور مورد اعتماد یک یک بچه های گل اینجا باشم.
ممنونم محمد جان امیدوارم با همکاری همه دوستان باعث ارتقاء و پیشرفت بیشتر این تاپیک بشیم، همینجا از همه دوستان خواهش میکنم هر نوع انتقاد یا پیشنهادی دارن با من در میون بگذارن، تا جائی که امکان داشته باشه نظرات دوستان رو مطرح میکنم.
از مدیریت ایران انجمن هم بابت اطمینانی که به بنده کردن سپاسگزارم، امیدوارم لایق اعتمادشون و همینطور مورد اعتماد یک یک بچه های گل اینجا باشم.
درستهچقدر برف کوها کم شده . البته شمال شهر بالای 1700 متر برف هنوز هست . ولی کوه ها دامنه های رو به افتاب راحت تا 2400 آب شده .
درسته
افزایش شدید دما طی چند روز گذشته در ارتفاعات توی این قضیه بی تاثیر نبوده
وگرنه همین الان هم سعادت آباد برف داره!