• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
برف با شدت نسبتا بالا در حال باریدنه،آشخانه هم بارون داره میاد{دماش 3 درجه}بجنورد هم 2درجست که اگه یکم سردتر بشه برف خوبی میشینه!!!

نکنه ی جالب توجه اینه که گرگان هم بارش بارون و برف رو گزارش کرده{با دمای 2درجه!!}

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اميدوارم هميشه موفق باشي آرش جان در ضمن من هادي هستم راستي زياد گير ندي به پستا

ممنونم هادی جان، اون هم به چشم، در حد توانم و با توجه به قوانین (که دارم مطالعه میکنم):خجالت2:

درود و تبریک فراوان. امیدوارم موفق باشید. :گل:

ممنونم دکتر جان، قبلا هم گفتم روی کمک تک تک بچه های اینجا حساب باز کردم من جمله خود شما دوست عزیز:گل:

امیدوارم برف بیاد اینجوری خیلی بد میشه .

تا دیروز دقیقا از میدون بهرود سعادت آباد به بالا برف بود .

محمد جان روی دامنه شمالی پارک پرواز هنوز برف قابل توجهی هست، اون هم با اون باران شدید! کلا هر نقطه ای که نور خورشید نتابیده برف موندگار شده.

آخرین ویرایش:

aria_tehran

کاربر ويژه
تهران-توچال هم اکنون

vu36hynyfdcfk0222lql.jpg

66z28udfe4azcdnah4n0.jpg

سیبری

کاربر ويژه
درود بر عاشقان
تو پی تی یه نفر از گرگان گفته برف در حد بوندس لیگا داره میاد!

برف در گرگان در حد بوندیسلیگا.1 ساعت از بارش نمیگذره که قشنگ رو زمین نشست.انشالله که ادامه داشته باشه.

aria_tehran

کاربر ويژه
درود بر عاشقان

برف در گرگان در حد بوندیسلیگا.1 ساعت از بارش نمیگذره که قشنگ رو زمین نشست.انشالله که ادامه داشته باشه.
انشالله در ادامه به لالیگا هم تبدیل بشه:خنده1:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر عاشقان

نشانه خوبی برای بارش برف در خراسان شمالی و بجنورد، هوای سرد شمال شرق ایران کار خودش رو کرد!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
آرش آواتارت عکس چیه؟
چجوری تونستی سایز بزرگ بذاری؟

کار خاصی نکردم، یک سرچ در نت و انتخاب عکس و اپلودش در فروم.

یک هواپیمای F-14 در حال عبور از جلوی خورشید، در سرعت نزدیک به سرعت صوت که باعث شده رطوبت اتمسفر بصورت یک ابر روی بدنه هواپیما ظاهر بشه.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
برف با شدت نسبتا بالا در حال باریدنه،آشخانه هم بارون داره میاد{دماش 3 درجه}بجنورد هم 2درجست که اگه یکم سردتر بشه برف خوبی میشینه!!!

نکنه ی جالب توجه اینه که گرگان هم بارش بارون و برف رو گزارش کرده{با دمای 2درجه!!}

تبریک محمد جان. ان شا الله که برف خوبی بیاد. برای مشهد هم امشب فکر کنم یه رگبار برف داشته باشیم.

mikadd

کاربر ويژه
با توجه به ساکن شدن هوا فردا شب دوباره شرایط تهران مثل قبل میشه و وارونگی دما و سرما در سطح زمین داریم و تا یکشنبه این وضعیت ادامه پیدا میکنه.خدا بخیر کنه

mikadd

کاربر ويژه
از رفتن دوست و استاد مهرداد خیلی ناراحتم و انتخاب ارش عزیز به عنوان مدیر هم تبریک میگم:گل:

mikadd

کاربر ويژه
وایییییییی چه بادی میاد خداروشکر.این باد منو الان از بارش برف خشحال تر میکنه

سیبری

کاربر ويژه
قوچان صبح 15- بود که البته نسبت به چند شب قبلافزایش دما داشتیم!
اما مه غلیظ و وزش باد سرمای هوا رو وحشتناک میکرد

aria_tehran

کاربر ويژه
با توجه به ساکن شدن هوا فردا شب دوباره شرایط تهران مثل قبل میشه و وارونگی دما و سرما در سطح زمین داریم و تا یکشنبه این وضعیت ادامه پیدا میکنه.خدا بخیر کنه

ایندفه چون تعداد روزای ساکن شدن هوا زیاده فکر کنم بحرانی بشه شرایط:ناراحت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا