• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

خیلی دلم واستون و پست گذاشتن تنگ شده بود،امروز رفتم به دامان طبیعت و 4-5 تا عکس گرفتم،و همینا بهونه ای شدن تا بیام.

عکس ها از گردنه ی اسدلی و ارتفاعاتش گرفته شده

j3ggb7cccn7nkkvp0v15.jpg

brc314y32rwmnv7zqsl5.jpg

yqso58kg2kug3p17c5x.jpg

zgshptsmf66oanxk5ytt.jpg

5l8e763cvhk3egjnsyj7.jpg

درضمن بابت کیفیت نامناسب عکس ها پوزش می طلبم،همونطور هم که مشخصه هوا هم مه آلود بود و مزید بر علت شد.

mohamad$

کاربر ويژه
مث ک همه امروز رفتن تو دامن طبیعت . طبیعت هم دیگه باید یه مقدار مراقب دامنش باشه که خدایی نکرده ... خب بگذریم سپاهان هم که باخت . برای شادی روح مرحوم مغفور جمیعا کف بزنید . خلعتبری هم که ترکید به خواست خدا

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

من هم امروزبه دامان طبیعت رفتم و جای شما خالی بینالود و کوهپایه های اونهم خیلی زیبا شده بودند هرچند که در مسیر برگشت در حدود 3/5 در ترافیک گیر افتادیم و اگه این ترافیک میلیمتری نبود خیلی خوب میشد.

خوب همه عکس گذاشتند ما هم بذاریم:خجالت2:

رودخانه نغندر و سامانه هشدار سیل:

3isq2zlouep7ywtp9af.jpg

nexhofanhindqloept.jpg

hokiw1u3dok8j87xklck.jpg

1nhxhv2zwr5ug6pq37um.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
سلام دوستان

من هم امروزبه دامان طبیعت رفتم و جای شما خالی بینالود و کوهپایه های اونهم خیلی زیبا شده بودند هرچند که در مسیر برگشت در حدود 3/5 در ترافیک گیر افتادیم و اگه این ترافیک میلیمتری نبود خیلی خوب میشد.

خوب همه عکس گذاشتند ما هم بذاریم:خجالت2:

سلام امیرمحسن
شما که کلا در دامان طبیعت هستید، امروز یه مرخصی میدادی به خودت:خنده2:

rahsazan

کاربر ويژه
مث ک همه امروز رفتن تو دامن طبیعت . طبیعت هم دیگه باید یه مقدار مراقب دامنش باشه که خدایی نکرده ... خب بگذریم سپاهان هم که باخت . برای شادی روح مرحوم مغفور جمیعا کف بزنید . خلعتبری هم که ترکید به خواست خدا
من که شدیدا آدم تنبلی هستم، اونم خصوصا در رانندگی
امروز دیدم راننده و ماشین مهیاست و بنا به دلیلی باید بریم تربت حیدریه، من هم گفتم برم که طبیعت نگه دیدنم نیومدی:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم تصاویری از دره ارغوان در مسیر دهبار بینالود:

fnzh3rxfell7fkr2v59o.jpg

0hoo294zerea99owgs8.jpg

yyccch91ya6c49y49nrk.jpg

sxipctbriy8ee5ehfbay.jpg

این عکس به خاطر نور خورشید سوخته ولی بخاطر حضور جوانان همیشه در صحنه( دختران و پسران خوشحال) میذارمش که در نوع خودش جالبه:

a590j9d6q1cvaqxlies.jpg

آخرین ویرایش:

rahsazan

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

خیلی دلم واستون و پست گذاشتن تنگ شده بود،امروز رفتم به دامان طبیعت و 4-5 تا عکس گرفتم،و همینا بهونه ای شدن تا بیام.

عکس ها از گردنه ی اسدلی و ارتفاعاتش گرفته شده

درضمن بابت کیفیت نامناسب عکس ها پوزش می طلبم،همونطور هم که مشخصه هوا هم مه آلود بود و مزید بر علت شد.
سلام بر محمد عزیز
الانه که حاج محسن بیاد و در مورد برتری گردنه تیوان بر گردنه اسدلی صحبت کنه:غش2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محمد رضا جان

شما که می دونید اگر مجبور نبودم از دامان طبیعت تکون نمی خوردم و به سفتی و سختی بر این دامان چنگ میزدم:خنده2:

بعد هم امروز باید خونواده رو یک سر بیرون میبردم دیگه.

سلام امیرمحسن
شما که کلا در دامان طبیعت هستید، امروز یه مرخصی میدادی به خودت:خنده2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امروز دیگه نشد از بینالود و پوشش برف مطلوبش عکس بگیرم.

دوستان تا حالا دیدید چطور ذغال درست میکنند:

0x7vs92lx9luq3btnw.jpg

7nk964b4u5p1pxp36muw.jpg

و اینهم در انتها عکسی از رودخانه کلاته آهن:

eu5uhmnktdayjfcih3.jpg

سیبری

کاربر ويژه
خوب امروز به شمال قوچان رفتم تا از نزدیک دیداری با معشوقه ها !و قدیسهای سرمای خویش داشته باشم:خنده1:

امامقلی ،رودخانه شارک ، گردنه تیوان و سلطان سرمای قوچان روستای چونلی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا