• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadsadat

کاربر ويژه

سلام محمد سادات گل

بله اميد وجود داره

نه من بارش عربستان رو غير نرمال نمي دونم. حتي توي وسط تابستان شهر مثل جده سيل مياد كه تو قلب پر فشار جنب حار ه اي قرار داره.

یه تابستونی یادمه منطقه عسیر عربستان برف اومده بود، تصاویر خبری هم یه نقطه شهری با برفی که به زمین نشسته بود نشون میدادن، چیزی یادت میاد؟

ماهان.

کاربر ويژه
درود بر ماهان عزیز که مدتیه با نبودنم در فروم از محضرشون فیض نبردم:گل:
دیدم یه جایی نوشته بودی داری برمیگردی، الان ایرانی یا آلمان؟

لطف دارین محمد جان
پروازم دیروز صبح بود اما پاسپورتم مشکل داشت و بهم اجازه خروج ندادن. مشکلش هم اینه که میگن من خدمت نرفتم و پاسپورتم فقط برای یک بار خروج هستش. این در حالیه که من بعد از گرفتن کارت پایان خدمت درخواست پاسپورت دادم

Abbath

New member
لطف دارین محمد جان
پروازم دیروز صبح بود اما پاسپورتم مشکل داشت و بهم اجازه خروج ندادن. مشکلش هم اینه که میگن من خدمت نرفتم و پاسپورتم فقط برای یک بار خروج هستش. این در حالیه که من بعد از گرفتن کارت پایان خدمت درخواست پاسپورت دادم

درود

مشکلی ایجاد نشه برات؟ یعنی نظام وظیفه تا این حد بی در و پیکره؟!

منم پس فردا می رم تسویه،خدمت قانونیم تا امروز بود،اما دو روز اضاف داشتم،الان تو اضافم مثلا :دی

rahsazan

کاربر ويژه
لطف دارین محمد جان
سلام ماهان جان
برای پسرخاله من هم همچین مشکلی پیش اومده چندماه قبل و از پای پرواز برگردونده بودنش و یه هفته الاف شد
یکی از دوستانم هم که دی ماه اومده بود ایران، یکی دو روزی رفت تهران نظام وظیفه که کارهای مربوط به خروج رو انجام بده و میگفت که اگه نرم اجازه خروج نمیدن

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد مگه پرفشار جنب حاره ای مثه بادبزن ابرهارو پخش نمیکنه؟ چه جوری تو قلبه جنب حاره ای بارش اتفاق میفته تو تابستون؟

چرا پسر خاله

ولي من بارها گفتم به سيستم ها به صورت 3 بعدي نگاه كنيد نه 2 بعدي كه روي كاغذ و صفحه مانيتور مي بينيم. پر فشار جنب حاره اي علاوه بر جا به جايي نصف النهاري و عرضي از لحاظ ارتفاعي نيز داراي جابه جايي هست. در مواقعي كه پر فشار توي تراز سطح زمين و همينطور مياني ارتفاع بيشتري پيدا مي كنه و از سطح زمين دورتر ميشه هوا امكان صعود پيدا مي كنه اين در حالي ست كه در تراز هاي بالاتر هنوز پر فشار وجود داره.

IRAJ1

کاربر ويژه
یه الاکلنگ جدید کشف شده به اسم عربستان!یکی اونو بگیره!

13042800_2000.gif
خدا کنه بارشهای عربستان شیفت کنه رو ایران

mohamad$

کاربر ويژه
این آقای محمدپور طوری از بارش در نیمه‌ی شمالی می‌گه که آدم می‌ترسه! الان شمال تهران اینجوریه!

مشاهده پیوست 28177

فعلا شواهدی مبنی بر بارش تهران به چشم نمیخوره مگر اینکه عصری همرفت های زاگرس به تهران برسن و بارش ایجاد کنند . همرفت های توچال امروز خیلی ضعیفن .

راستی تهران هستید هنوز که ؟!

پسرخاله

کاربر ويژه
فعلا شواهدی مبنی بر بارش تهران به چشم نمیخوره مگر اینکه عصری همرفت های زاگرس به تهران برسن و بارش ایجاد کنند . همرفت های توچال امروز خیلی ضعیفن .

راستی تهران هستید هنوز که ؟!
چرا؟!:تعجب2:
اون توده ابرا روی قزوینو زنجان مسیرشون به سمته تهرانه اگه به ترافیک نخورن تا دو یا سه ساعته دیگه تهرانو هم میگیرن

mohammadsadat

کاربر ويژه
لطف دارین محمد جان

متاسفم
امیدوارم هر چه زودتر حل بشه
امان از بی نظمی ادارات کشور ما

Abbath

New member
خب هوا خیلی زودتر از اون چیزی که فکرشو میک ردم سیاه شد و باد شدیدی هم می وزه،حالا ببینیم سر و صدایی ایجاد میشه یا نه

mohammadsadat

کاربر ويژه
من فکر میکردم متاهلین فروم کم باشن
آقا امیرمحسن قابل حدس بود، آقا هادی از مشهد هم چند ماه پیش ازدواج کردن
اما چند روز پیش معلوم شد ایرج عزیز و محسن سیبری عزیز هم متاهلن در حالی که من فکر میکردم جوونای 22 23 ساله مجرد باشن
اگ کس دیگه ای هم متاهله بگه تا حواسمون باشه احترامشونو بیشتر بگیریم و یه وقت شوخیه بدی باهاشون نکنیم:خنده2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا