• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
یه زلزله به قدرت 6/6 توی چین هم امده کلی هم طلفات داشته!!

پست بالا هم لحظاتی دیگه پاکش میکنم

mohammadsadat

کاربر ويژه
محمد سادات و همه بچه ها واقعا نامردید اگر این عکسای این خبرو نگاه نکنید تا ببینید این مردم ارزششون بیشتر هستش یا تمای چهارپایان !! مخصوصا عکس اخری

http://fararu.com/fa/news/146906/تصاویر-صف-ساندویچ-در-آزادی

عکس های این مراسم رو دیده بودم
واقعاً نمیدونم چرا کشور ما اینجوریه
اینا مردم فقیر نبودن و مدعوین جشن بوده اند اما متاسفانه مراسم با بی نظمی فراوان و صحنه های نامناسبی به اتمام رسیده
کاش ما ایرانی ها نظم و ترتیب رو یاد میگرفتیم

saeed hh

کاربر ويژه
عکس های این مراسم رو دیده بودم
واقعاً نمیدونم چرا کشور ما اینجوریه
اینا مردم فقیر نبودن و مدعوین جشن بوده اند اما متاسفانه مراسم با بی نظمی فراوان و صحنه های نامناسبی به اتمام رسیده
کاش ما ایرانی ها نظم و ترتیب رو یاد میگرفتیم
نه داداش وقتی شخصیت کسی رو ازش بگیری دیگه باهاش هرکاری میتونی بکنی و سوارش بشی به سگ اینجوری غذار نمیدن که اینجوری میدن اینایی که اینجا هستن همشون متاهل هستن و سنشونم بالاست بچه نیستن که ناظم احتیاج داشته باشن نظرات مردمو بخون زیر عکسا متوجه میشی !!

یه جوون غرور داره ولی کسایی که متاهل میشن نگاه کن چه جوری رفتار میکنن !!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد دو حالت وجود داره یا تو انیشتن هستی !! یا اون مسولین سازمان هواشناسی خرن!! اخه وقتی کسی مثل تو بدون هیچ امکانات و به تنهایی میتونه اینجوری پیش بینی کنه پس اونا اونجا چه غلطی میکنند !!

ولی من میگم دو حالتشم درسه مخصوصا اولی:گل:

هيچ كدوم

هميشه هم به همين راحتي ها نيست كه تصاوير ماهواره اي رو باز كني و ببيني يك ابر غير طبيعي در حال حركت هست و تو راحت اونو شناسايي كني.

گاها تشخيص بسيار سخت ميشه و حتي در برخي موارد تصاوير ماهواره اي امكان شناسايي ابر غير طبيعي رو ندارن.

برخي موارد به جاي تشكيل ابر حفره ثابت بر روي توده ابر طبيعي ايجاد ميشه

گاها ابر غير طبيعي تشكيل شده كيلومتر ها از مركزي كه ازش نشات گرفتن ئدور هستن و در نتيجه پيش بيني اپي سنتر سخت ميشه.

ماهان.

کاربر ويژه
سلام ماهان جان
برای پسرخاله من هم همچین مشکلی پیش اومده چندماه قبل و از پای پرواز برگردونده بودنش و یه هفته الاف شد
یکی از دوستانم هم که دی ماه اومده بود ایران، یکی دو روزی رفت تهران نظام وظیفه که کارهای مربوط به خروج رو انجام بده و میگفت که اگه نرم اجازه خروج نمیدن

متاسفانه ادارات دولتی همینن. امروز رفته بودم اداره گذرنامه یه بساطی راه انداختن واسم. روی یه دنده موندن که الا و لله باید شناسنامه ت باشه. هی التماس کردم که بابا شناسنامه ام الان رشت هستش، تو خرجش نرفت. خلاصه یکیو گفتم که شناسنامه رو بده دست یه راننده بیارن واسم که فردا برم دنبال این مسخره بازیشون
و ترسناک تر اینه که ویزام تا 23 اپریل معتبره و بعدش باید تمدید کنم. اگه تا بامداد 24ام آلمان نباشم دیگه در میهن سرفراز موندنی میشم!

navid-mashhad

کاربر ويژه
تعریف از خود نباشه تمام عمرم توی همچین صف هایی نرفتم وایسم

طرف ما فکر نکنم بارشی رخ بده اما شمال شرق مشهد فکر کنم بارش داره

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان، متاهلین و مجردین و یالغوز های فروم (این رو گفتم که بدونید متاهلین هم از شوخی بجا بدشون نمیاد)

خدا رو شکر زلزله اصفهان در حد اولیه احساس توسط انسان بوده، تا جائی که خبر گرفتم فقط در طبقات بالای ساختمان ها حس شده.

تهران هم امید به خدا داره میره برای همرفت خوب.

به پسر خاله عزیز هم بابت مدیر شدنشون تبریک ویژه میگم:گل:

mohammadsadat

کاربر ويژه
نه داداش وقتی شخصیت کسی رو ازش بگیری دیگه باهاش هرکاری میتونی بکنی و سوارش بشی به سگ اینجوری غذار نمیدن که اینجوری میدن اینایی که اینجا هستن همشون متاهل هستن و سنشونم بالاست بچه نیستن که ناظم احتیاج داشته باشن نظرات مردمو بخون زیر عکسا متوجه میشی !!

یه جوون غرور داره ولی کسایی که متاهل میشن نگاه کن چه جوری رفتار میکنن !!

این چه حرفیه چه ربطی به تاهل داره
مثلاً من چندوقت پیش غمنامه ای در مورد کثیف کردن طبیعت اینجا گذاشتم، تجربه من میگه در این مورد و خیلی از موارد مشابه جوونها از دست اندرکارهای اصلی بودن خصوصاً ریختن آشغال در طبیعت، البته این تجربه منه

arashz

مدیر بخش هواشناسی
متاسفانه ادارات دولتی همینن. امروز رفته بودم اداره گذرنامه یه بساطی راه انداختن واسم. روی یه دنده موندن که الا و لله باید شناسنامه ت باشه. هی التماس کردم که بابا شناسنامه ام الان رشت هستش، تو خرجش نرفت. خلاصه یکیو گفتم که شناسنامه رو بده دست یه راننده بیارن واسم که فردا برم دنبال این مسخره بازیشون
و ترسناک تر اینه که ویزام تا 23 اپریل معتبره و بعدش باید تمدید کنم. اگه تا بامداد 24ام آلمان نباشم دیگه در میهن سرفراز موندنی میشم!

ماهان جان حتما این مشکل رو 2 شنبه صبح به اطلاع سفارت آلمان برسون شاید بشه کاری کرد.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
یه زلزله به قدرت 6/6 توی چین هم امده کلی هم طلفات داشته!!

پست بالا هم لحظاتی دیگه پاکش میکنم

نزديك به 700 كشته و زخمي

يادمه زلزله 8 ريشتري 2008 همين منطقه هم 90 هزار نفر تلفات داشت.

علايم و پيش نشانگر هايي بسيار محسوسي هم وجود داشته.

نمونه هاي اون:

1- در نزديكي منطقه وقوع زلزله چند روز قبل خيل عظيمي از قورباغه ها به راه افتادن و معابر رو اشغال كردن كه تعجب مردم رو بر انگيخت.
2- چند ساعت قبل از وقوع زلزله در فاصله چند كيلومتر ابر هاي رنگين در آسمان مشاهده شد كه تصاوير اون در منابع اينترنتي موجود هست.
3- چند روز قبل از وقوع زلزله 8 ريشتري، بركه ي پر از آبي در منطقه اي نزديك به سيچوان با يك صداي مهيب به يكباره خشك شد و تمام آب اون بركه به زمين فرو رفت!!!!!
4- چند قبل از زلزله سيچوان ابر زلزله در تصاوير ماهواره اي شناسايي شده بود.

saeed hh

کاربر ويژه
این چه حرفیه چه ربطی به تاهل داره
مثلاً من چندوقت پیش غمنامه ای در مورد کثیف کردن طبیعت اینجا گذاشتم، تجربه من میگه در این مورد و خیلی از موارد مشابه جوونها از دست اندرکارهای اصلی بودن خصوصاً ریختن آشغال در طبیعت، البته این تجربه منه
خوب البته تو هر شهری فرق میکنه ولی مثلا اینجایی که من هستم جوونا خیلی رفتار بهتری دارن تا متاهلین !! یارو تا وقتی متاهل میشه به خاطر فشار زندگی و خصوصا زنوبچه به هر کار کثیفی برای پول دراوردن دست میزنه اینکه دیگه واقعیت هستش!! کلا متاهل شدن مساوی هستش با بد اخلاق شدن ونامردی

البته هرکس نظری داره و نظرشما هم محترم هستش و من نمیگم نظرم من در مورد همه صدق میکنه پایان بحث!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا