navid-mashhad
کاربر ويژه
بیشینه دیروز مشهد +20
کمینه امروز صبح +9
کمینه امروز صبح +9
1 | Gharakhil (Iran) | 12.9 mm |
2 | Ahar (Iran) | 10.0 mm |
3 | Tabriz (Iran) | 8.7 mm |
4 | Makko (Iran) | 8.6 mm |
5 | Orumieh (Iran) | 5.7 mm |
6 | Khoy (Iran) | 4.6 mm |
7 | Mohabad (Iran) | 3.9 mm |
8 | Sarab (Iran) | 3.7 mm |
9 | Maragheh (Iran) | 3.6 mm |
10 | Saghez (Iran) | 3.4 mm |
11 | Pars Abad Moghan (Iran) | 2.0 mm |
12 | Babulsar (Iran) | 1.4 mm |
13 | Maraveh-Tappeh (Iran) | 0.8 mm |
14 | Rasht (Iran) | 0.5 mm |
15 | Kish Island (Iran) | 0.3 mm |
16 | Sanandaj (Iran) | 0.2 mm |
17 | Noshahr (Iran) | 0.1 mm |
18 | Ramsar (Iran) | 0.1 mm |
19 | Ardebil (Iran) | 0.0 mm |
منم از رو همون فهمیدم دیگه:خنده2:
خيلي خوبه
طبق نقشه صبح كه همرفت هاي زاگرس در اول راه بودن دارن بتدريج به تكامل ميرسن.
هواي طوفاني در راه تهران هست.
چطور ممکنه:تعجب2:
آخه رگبار موقت هم نبوده و قشنگ پا گرفته
محمد سادات و همه بچه ها واقعا نامردید اگر این عکسای این خبرو نگاه نکنید تا ببینید این مردم ارزششون بیشتر هستش یا تمای چهارپایان !! مخصوصا عکس اخری
http://fararu.com/fa/news/146906/تصاویر-صف-ساندویچ-در-آزادی
نه داداش وقتی شخصیت کسی رو ازش بگیری دیگه باهاش هرکاری میتونی بکنی و سوارش بشی به سگ اینجوری غذار نمیدن که اینجوری میدن اینایی که اینجا هستن همشون متاهل هستن و سنشونم بالاست بچه نیستن که ناظم احتیاج داشته باشن نظرات مردمو بخون زیر عکسا متوجه میشی !!عکس های این مراسم رو دیده بودم
واقعاً نمیدونم چرا کشور ما اینجوریه
اینا مردم فقیر نبودن و مدعوین جشن بوده اند اما متاسفانه مراسم با بی نظمی فراوان و صحنه های نامناسبی به اتمام رسیده
کاش ما ایرانی ها نظم و ترتیب رو یاد میگرفتیم
مهرداد دو حالت وجود داره یا تو انیشتن هستی !! یا اون مسولین سازمان هواشناسی خرن!! اخه وقتی کسی مثل تو بدون هیچ امکانات و به تنهایی میتونه اینجوری پیش بینی کنه پس اونا اونجا چه غلطی میکنند !!
ولی من میگم دو حالتشم درسه مخصوصا اولی:گل:
سلام ماهان جان
برای پسرخاله من هم همچین مشکلی پیش اومده چندماه قبل و از پای پرواز برگردونده بودنش و یه هفته الاف شد
یکی از دوستانم هم که دی ماه اومده بود ایران، یکی دو روزی رفت تهران نظام وظیفه که کارهای مربوط به خروج رو انجام بده و میگفت که اگه نرم اجازه خروج نمیدن
نه داداش وقتی شخصیت کسی رو ازش بگیری دیگه باهاش هرکاری میتونی بکنی و سوارش بشی به سگ اینجوری غذار نمیدن که اینجوری میدن اینایی که اینجا هستن همشون متاهل هستن و سنشونم بالاست بچه نیستن که ناظم احتیاج داشته باشن نظرات مردمو بخون زیر عکسا متوجه میشی !!
یه جوون غرور داره ولی کسایی که متاهل میشن نگاه کن چه جوری رفتار میکنن !!
متاسفانه ادارات دولتی همینن. امروز رفته بودم اداره گذرنامه یه بساطی راه انداختن واسم. روی یه دنده موندن که الا و لله باید شناسنامه ت باشه. هی التماس کردم که بابا شناسنامه ام الان رشت هستش، تو خرجش نرفت. خلاصه یکیو گفتم که شناسنامه رو بده دست یه راننده بیارن واسم که فردا برم دنبال این مسخره بازیشون
و ترسناک تر اینه که ویزام تا 23 اپریل معتبره و بعدش باید تمدید کنم. اگه تا بامداد 24ام آلمان نباشم دیگه در میهن سرفراز موندنی میشم!
یه زلزله به قدرت 6/6 توی چین هم امده کلی هم طلفات داشته!!
پست بالا هم لحظاتی دیگه پاکش میکنم
خوب البته تو هر شهری فرق میکنه ولی مثلا اینجایی که من هستم جوونا خیلی رفتار بهتری دارن تا متاهلین !! یارو تا وقتی متاهل میشه به خاطر فشار زندگی و خصوصا زنوبچه به هر کار کثیفی برای پول دراوردن دست میزنه اینکه دیگه واقعیت هستش!! کلا متاهل شدن مساوی هستش با بد اخلاق شدن ونامردیاین چه حرفیه چه ربطی به تاهل داره
مثلاً من چندوقت پیش غمنامه ای در مورد کثیف کردن طبیعت اینجا گذاشتم، تجربه من میگه در این مورد و خیلی از موارد مشابه جوونها از دست اندرکارهای اصلی بودن خصوصاً ریختن آشغال در طبیعت، البته این تجربه منه