کلا به نظرم بارشها تا آخره یکشنبه رگباری خواهد بود!خب اونا ممکنه برسه ولی بارش هم باشه رگباری خواهد بود . نه ؟
رگبار در پیشه. . .خب هوا خیلی زودتر از اون چیزی که فکرشو میک ردم سیاه شد و باد شدیدی هم می وزه،حالا ببینیم سر و صدایی ایجاد میشه یا نه
من فکر میکردم متاهلین فروم کم باشن
آقا امیرمحسن قابل حدس بود، آقا هادی از مشهد هم چند ماه پیش ازدواج کردن
اما چند روز پیش معلوم شد ایرج عزیز و محسن سیبری عزیز هم متاهلن در حالی که من فکر میکردم جوونای 22 23 ساله مجرد باشن
اگ کس دیگه ای هم متاهله بگه تا حواسمون باشه احترامشونو بیشتر بگیریم و یه وقت شوخیه بدی باهاشون نکنیم:خنده2:
و اما رودخونه بختیاری
1--- قالیکوه
2----شاهانکوه
3--- کوه فردان
4---فریدونشهر
5---کوه کربوش
6--- زردکوه
7--- روستای سرآقا سید
8--- رشته کوه کینو که بلندترین قله اش منار اسمشه و بلندترین نقطه استان خوزستانه
9--- کوه سالن دزفول
10---تنگه 5
11--- تله زنگ
رودخونه بختیاری آورد سالانه اش بیشتر از سزاره و بیشتر از آب برفهاییه که در کوهها و دره ها به صورت دائمی وجود دارند، سرچشمه اصلیش از دره های پربرکت شمال قالیکوه(جنوب الیگودرز) میاد و از همونجاست که واسه قم آب بردن
شاخه ای که شرق شاهانکوهه همونه که تونل چشمه لنگان از آبش واسه زاینده رود میبره
سه شاخه پایین سمت راست تصویر از حوضه شهرستان کوهرنگ محسوب میشن، از راست اولی اسمش آب گوکان هست که سرچشمه اصلیش استان اصفهانه اما به وسیله یخچال های کوه کربوش تقویت میشه
دومی آب زره اسمشه که از اطراف سرآقا سید میاد
سومی هم اسمش زالکی هست که مرز استان چهارمحال و خوزستانه و بارش های فراوان شمال بازفت و دامنه های کوه کینو ازش یه شاخه پرآب ساخته که یه سد هم میخوان روش بزنن
فکر کنم آقا ایرج سنشونم بالاتر باشه از ماها
یه تابستونی یادمه منطقه عسیر عربستان برف اومده بود، تصاویر خبری هم یه نقطه شهری با برفی که به زمین نشسته بود نشون میدادن، چیزی یادت میاد؟
من که هر چهار موردشو خبر داشتم
مثلا وقتی آقا ایرج میگه باجناقم فلان جاست یعنی متاهله دیگه:خنده2:
سلام چه خبر باز زلزله امده که !! امروز عصر رگبار داریم به امید خدا
خوب معلومه چون هر کی متحل میشه تو ایران بد بخت میشه و تندخو و پرحاش جو میشه چون اون یه ذره ازادیش هم به فنا میره!!:خنده2:
بله يادم هست
عربها با لباس خاصشون داشتن برف بازي مي كردن.
مهرداد دو حالت وجود داره یا تو انیشتن هستی !! یا اون مسولین سازمان هواشناسی خرن!! اخه وقتی کسی مثل تو بدون هیچ امکانات و به تنهایی میتونه اینجوری پیش بینی کنه پس اونا اونجا چه غلطی میکنند !!
سلام
زلزله اهل فارس پيش بيني شده بود.
5 ريشتر.