• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed*zagros

کاربر ويژه
افسوس که خشکسالی دست از سر این عروس زیبا برنمیداره
من عاشق طبیعت ایلامم

درود محمد جان

اگه هنوز ایلام هستی توصیه میکنم به سردسیرات ایلام برو خیلی زیبا شدن،من دیروز کوه گچان بودم هنوز درختاش خشک بودن. تنگه ارغوانم که بهشت بود

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
48qlk6wse1au7hqyc2ms.png

mohammadsadat

کاربر ويژه
درود محمد جان

اگه هنوز ایلام هستی توصیه میکنم به سردسیرات ایلام برو خیلی زیبا شدن،من دیروز کوه گچان بودم هنوز درختاش خشک بودن. تنگه ارغوانم که بهشت بود

سلام حامد جان:گل:
متاسفانه وقتشو ندارم اتفاقاً اون اطراف ایلام رو کم رفتم، من بیشتر دهلران میمه و دره شهر رو رفتم، این روزها باید مدام در مسافرت باشم و این ور و اون ور برم، شاید چند روزه دیگه برم شهر بدره رو ببینم، اما کلاً متاسفانه این بهار خشک دلمو کباب کرده

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اداره كل هواشناسي استان تهران

پیرو اطلاعیه مورخ 28/01/92 به اطلاع می رساند از بعدازظهر روز شنبه 31/01/92بارش باران، گاهی با رعد و برق ، وزش باد و بارش تگرگ در برخی نقاط استان تهران از شدت بیشتری برخوردار می باشد. بر این اساس در این مدت آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل ها در این مناطق و کاهش نسبی دما پیش بینی می شود.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود محمد جان

درود حامد جان

به جرئت میتونم بگم اهل طبیعت تر از مردم ایلام هیچ کجای ایران نیست! کل عید رو در دشت و کوه سپری میکنند و خدا رو شکر هنوز طبیعت ایلام مثل بقیه کشور دستمالی نشده!

حامد جان سمت تنگ بیجار هم رفتی؟ یک روستائی هست به اسم فسیل! خیلی دوست دارم اون منطقه رو ببینم، اونجا واقعا فسیل پیدا میشه؟

پسرخاله

کاربر ويژه
قزوین حالا 6 درجه گرمتر شد!!
Ghazvin, Iran [h=2]Current Conditions
partlycloudy.gif

[h=3]20 °C [h=4]Partly Cloudy
Wind: 26 km/h from the NNE

Dew Point: 3 °C

Pressure: 1009 hPa

Humidity: 33%

Visibility: 10.0 kilometers

Observed: Ghazvin, IR

[h=5]Updated — 3:30 PM IRDT on April 20, 2013
احتمالا بارشه رگباری شدیدی در کار بوده

پسرخاله

کاربر ويژه
Zanjan, Iran [h=2]Current Conditions
rain.gif

[h=3]9 °C [h=4]Light Showers Rain
Wind: 15 km/h from the South

Dew Point: 5 °C

Pressure: 1012 hPa

Humidity: 76%

Visibility: 7.0 kilometers

Observed: Zanjan, IR

[h=5]Updated — 3:30 PM IRDT on April 20, 2013

Abbath

New member
اصلا معلوم نیست چه خبره،یه هویی سر میشه،بعد آفتاب در میاد یه هویی گرم میشه،الان دوباره ابری شد سرد شد،توده ابر دومی رسید،ببینیم چیکار میکنه

پسرخاله

کاربر ويژه
پنجشنبه ی پیشه رو هوایی شبه زمستانی در نیمه شمالی کشور حاکم میشه!
احتماله سرمازدگیه محصولاته کشاورزی هست!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بالاخره ابرهاي سياه به تهران رسيدن

از سمت جنوب آسمون داره سياه ميشه وايي خيلي اين هيجان رو دوست دارم :فرار:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا