• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
یا حضرت خرس،چه تگرگی داره میباره،زد همه الوچه و زغال اخته ها رو تار و مار کرد
yswksz42cjoeeu6w7t4u.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام مجدد دوستان

امروز ظهر یک سری به عشایر مهربان و خونگرم در کوهپایه های هزار مسجد زدم و با هشون حسابی گپ زدم و خاطره ای بسیار شیرین برام رقم خورد:گل:

در ادامه یک گزارش تصویری کوتاه از مجموع عکسهای زیادی که گرفتم میذارم و امیدوارم که لذت ببرید:

pj8xj5l0lgxuqevd5p8.jpg

y464r2cdzd0c3tiz3wn.jpg

خوب این آقا که لبخند مهربونی هم داره سر مله این عشایر بود:

4rxr5fx8ue42if2rgjnt.jpg

این دو بانوی مهربان هم خیلی به بنده لطف و محبت داشتند و چادر محل اقامت شون:

hif86v8j6q6lzdnl9j28.jpg

و در اینجا هم مشغول تلید کردن نان برای صرف اشکنه برای نهار بودند:

foyobyojclor807c8o04.jpg

و این بانوی عزیز دل و سخت کوش که درود بر شرف و غیرتش- نمیدونید این 20 لیتری آب رو از چه فاصله ای از چشمه تا اینجا کشان کشان میاورد :گل::

69dw79gytrup6a53th2k.jpg

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
ببخشید قصد اسپم دادن نداشتم ولی عکساتون فوق العاده ست امیر محسن خان :احترام:
خداقوت خسته نباشید :39:

aznavar

کاربر ويژه
رفتم تا حومه شهر طوفان شده بود.. نمیدونم تو عکس مشخصه ؟ باد نسبتا سردی میوزید و جایی که بودم ی رگبار 5 دقه ای زد

zrwofpuawiiq4ecizr.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
طوفان بسيار شديدي در راه هست. اينجا باد داره همه چيز رو با خودش مي كنه و مي بره واييي خيلي شديد ه.......

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصویر ماهواره ای رعد و برق خیلی برای من امیدوار کننده است:

melight00.gif

امروز هم مثل دیشب چند بار موجهای دامنه کوتاه از اینجا رد شد . بارش های حاصل از این امواج هر چند کوتاه بود ولی دانه درشت و پر آب بود مثل این ابر امروز در حدود ظهر :

pkmivp1juq548v195tsp.jpg

بیصبرانه منتظر تجربه اولین رعد و برق در اینجا هستم و خیلی دوست دارم ببینم وقتی بالای این تیغه ها رعد و برق میزنه چه شکلی میشه:

امروز:

cjvopp3zumdtk1epfos.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین تصویر ماهواره ای VISIBLE ابرهای کومولونیمبوس مناسبی در شرق دریای خزر و نواحی غربی خراسان نشون میدن و میشه امیدوار بود.

این دو تا قسمت که دور شون دایره کشیدم در این تصویر ماهواره ای به شکل عجیبی گرمتر از نواحی اطراف دیده میشن!! آیا دوباره زلزله ای در راه هست!!:

82s8qne7c8t0lel8g7u.jpg

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
تصاویری از آخرین برنامه آفرود که بصورت کاملا شانسی و با حساب به بی بارش و خشکی شدید البرز شمالی تصمیم گرفتیم از یه جاده مالرو که حتی در تابستان هم رفت و امد چندانی نداره و حتی تو گوکل مپ هم به عنوان جاده وجود نداره و با عبور از ارتفاع 2820 متری و حدود 50 کیلومتر مسیر مالرو از جاده هراز از مسیر بلده به نور بریم تصاویر اول به سمت جنوب و سمت شمالی قله دماوند که به دلیل وجود ابر دماوند دیده نمیشه
f315da54a9rng5bxz33q.jpg
bce45bva0m64mg7ki1t.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
آخرین تصویر ماهواره ای VISIBLE ابرهای کومولونیمبوس مناسبی در شرق دریای خزر و نواحی غربی خراسان نشون میدن و میشه امیدوار بود.

این دو تا قسمت که دور شون دایره کشیدم در این تصویر ماهواره ای به شکل عجیبی گرمتر از نواحی اطراف دیده میشن!! آیا دوباره زلزله ای در راه هست!!:

82s8qne7c8t0lel8g7u.jpg

سلام بر دوستان
امیر جان حالا من نمیدونم عددی چقدر گرمتره اما همونطور که می دونید سمت چپی لوت و سمت راستی منطقه زهک و زابله که هر دو جزو چاله ها و نواحی پستند و بسیار گرمسیر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا