• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
عکسایی که امیر محسن ، سامیار ، دکتر بن گذاشتن همه قشنگ بودن دستتون درد نکنه .:گل:

سجاد و آریا هم همینطور

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام نوید جان ممنون از پاسخت.

این حرف شما کامل متین ولی اگه دقت کنی هیچ ابری از سامانه شمالی و جنوبی در اون منطقه شکل نمیگیره ولی خارج از اون محدوده ابر تشکیل میشن.

بعد 3 - 4 تا نقطه هم در نواحی غربی پاکستان دیده میشن که بصورت حفره های ریز و بدون ابر هستند که در یک امتداد غربی- شرقی قرار گرفته اند.

سلام بر دوستان
امیر جان حالا من نمیدونم عددی چقدر گرمتره اما همونطور که می دونید سمت چپی لوت و سمت راستی منطقه زهک و زابله که هر دو جزو چاله ها و نواحی پستند و بسیار گرمسیر

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
و از این جا تصاویر رو به سمت شمال و زمانی هست که ما گردنه 2820 رو رد کردیم و یکی از قسمت ها که بهمن ریخته بود اصلا تصور نمیکردیم بتونیم رد شیم و بازگشت به معنی 3 ساعت مسیر تا جای اول بود
fvlctt2x71jtamky3c1.jpg
7fjrf766zpkuwivvb9cp.jpg
w8womwa9nd3axtka9tcs.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
همرفت خوبی روی بینالود بود و من بارش رو حتمی میدونستم اما مضمحل شد
الان ابرهای گردن کلفت ب روی هزار مسجد دیده میشن

Dr.ben

کاربر ويژه
بارش بارون تموم شد به همون سرعتی که شروع شده بود! صدای جیک جیک گنجشک ها هم بلند شده. جالبه که تقریبا تمام ساعات امروز آسمان تمام ابری بود ولی بعد از بارش باران ناگهان آسمون آبی بالا سرمون نمایان شد:

nbp4v163oypvkwwmps.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نمی دونم محمد جان

امروز اینقدر گرفتار شدم که نقشه ها رو ندیدم ولی بارش خوب در تهران بنظرم حتمیه.

بازهم مهرداد و سامیار عزیز در فوروم حاضرند که بهتر می تونند در این خصوص اظهار نظر کنند. ولی الان به نظر من اصلا نمیشه به نقشه ها اعتماد کرد.

AM_TEH

کاربر ويژه
درود بر دوستان
امیدوارم تا الان سال خوبی رو پشت سر گذاشته باشید:گل:
سامیار جان هرچی گشتم واقعا نتونستم کلمه ای برای تشکر یا در وصف عکساتون پیدا کنم ولی فقط میتونم بگم عکساتون فوق العاده زیباست و بعضیاش در حد ارسال به مسابقات عکاسی داخلی و خارجی:گل::گل: اگه اجازه بدید بعضیاشو رو سیو میکنم وبعدا با ذکر منبع ایران انجمن و نام شما استفاده میکنم.

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
درود بر دوستان
امیدوارم تا الان سال خوبی رو پشت سر گذاشته باشید:گل:
سامیار جان هرچی گشتم واقعا نتونستم کلمه ای برای تشکر یا در وصف عکساتون پیدا کنم ولی فقط میتونم بگم عکساتون فوق العاده زیباست و بعضیاش در حد ارسال به مسابقات عکاسی داخلی و خارجی:گل::گل: اگه اجازه بدید بعضیاشو رو سیو میکنم وبعدا با ذکر منبع ایران انجمن و نام شما استفاده میکنم.
با تشکر بی شک لطف و توجه دوستانی مثل شما کمک میکنه که بتونم به مسافراتم در زیباترین فصل ایران زمین ادامه بدم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این دو تا عکس هم یا یک ذره اصلاح تقدیم به سامیار عزیز بخاطر ذوقی که داره و زحمتی که کشیده:

obqf5qi8ke6ldtx4ybfo.jpg

lb4z0y5a4dhncp7sj1eu.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا