• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
خیلی ممنون مهرداد جان

الان بهتره و در مرحله فیزوتراپی .تازه یکم میتونه راه بره و عملش هم 25 میلیون ناقابل خرج برداشت:تعجب2:

وای خدای من

خیلی متاسف شدم

انشاالله هر چه زودتر سلامتی شون رو بدست بیارن.
اشتباه نکنم تو حادثه تصادف اینطور شدن معلومه شدت ضربه خیلی شدید بوده.

انشاالله رفع بلا بوده.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز

به برادرای عزیزم در مشهد مقدس بابت رعدوبرق و بارش باران تبریک میگم،امروز واقعا روز عجیبی بود!!از همه عجیب تر نوع ابرها بود!!متاسفانه موج دوم بارش ها{که خیلی از موج اول بهتر بود}،از شمال بجنورد گذشت و حسرتی سخت بر دل ما گذاشت!!!اگر اون موج میومد و وارد شهر میشد؛شهر رو آب میبرد!!مطمئنم نواحی شمالی خراسان شمالی بارش بسیار خوبی رو ثبت کردن.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بنظر میرسه بزودی باید شاهد ابرهای خوبی در استان خراسان شمالی باشیم!!

sa

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بلا از شما بدور باشه و همیشه سالم و تندرست باشید.

نه تصادف نبوده!!!

رفته بوده این اردوهای دختر و پسری کوه بعد ظاهرا اونجا کبدی بازی کرده بودند و توی جمع بی رقیب بوده و متاسفانه یکی از اعضای اردو که در تیم ملی کبدی هم عضویت داره اومده پاش رو گرفته و میدونسته چطور بپیچونه که دو تا از مینسک های زانوی پاش بهمراه رباط صلیبش کامل پاره بشه . متاسفانه آدم ناجونمردی بوده!!!!!!!!!!!!!!!!:تعجب2:

یک سهل انگاری کوچیک ، جوونی ، خامی و کم تجربگی کار هم دست خود آدم میده و هم اطرافیان.

وای خدای من

خیلی متاسف شدم

انشاالله هر چه زودتر سلامتی شون رو بدست بیارن.
اشتباه نکنم تو حادثه تصادف اینطور شدن معلومه شدت ضربه خیلی شدید بوده.

انشاالله رفع بلا بوده.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
راستی دوستانی که با موبایل اینجا تشریف میارن برای حل شدن مشکل شون و استفاده از تموم امکانات انجمن اون پایین صفحه یک گزینه set site default داره، اونو انتخاب کنند و صفحه کامل و بدون نقص باز میشه و از امکانات کامل فوروم مثل گزینه پسند و تشکر هم می تونند براحتی استفاده کنند.

منتهی این کار رو باید با موبایل انجام بدن.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
تا دقایقی پیش ماه کاملا دیده می شد ولی الان دیده نمیشه!!آخ جون!!موج بعدی!!

شب بر همه ی دوستان خوش،خدانگهدار همگی:احترام::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
الان اینترنت خونه رو از اینجا شارژ کردم

10 کیگ با سرعت 512 و پهنای باند 2/5 مگ شد 000ر43 تومان!

برفی

کاربر ويژه
باشه میگم.یه بنده خدایی که از وابستگانمونم هست گفت که زلزله سال گذشته ورزقان زلزله نبوده تواون منطقه یه معدن مس بوده داخل معدن به یه سنگ خیلی بزرگ برخورد میکنند چون نمیتونستندسنگ را خراب کنند دور تادورش را حسابی موادمنفجره میزارند بعد که انفجار رخ میده باعث جابه جایی گسل میشه.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اولین خودنمایی اردیبهشت رو شاهد بودیم. سرد و ناهنجار طبق پیش بینی ها و این روند نه تنها متوقف نمی شه بلکه ادامه نیز خواهد داشت. در این اردیبهشت ناهنجار و پر مخاطره مسلما کشاورزان از همه بیشتر متضرر میشن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا