• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
24 hours amount precipitation. 04/22/2013 at 06:00 UTC
(78 of 78 stations)

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ديشب دماي فيروزكوه در سردترين زمان به 4 - رسيد و شمال شرق تهران سفيد پوش شد

gsog2gbxuwr0thouylnd.jpg

5j6yn8xk3gpfj84gte.jpg

amir tehranpars

کاربر ويژه
مدل ecm آپ شد و عمق نفوذ کانتر 540 دراواخر هفته بیشتر !
با این حساب شاید بتونیم پنجشنبه برفکی در دماوند ملاحظه کنیم !

amir tehranpars

کاربر ويژه
بارش برف ارتفاعات شمالشرقی استان تهران از جمله ارتفاعات آبعلی و دشت لار (2500متری ) را سفید پوش و رانندگان و راهداران جاده هراز را غافلگیر کرد !

mohamad$

کاربر ويژه
24 hours amount precipitation. 04/22/2013 at 06:00 UTC
(78 of 78 stations)

این سیستم اصلا در اون حدی که میگفتن نبود . فقط شمال غرب و سواحل تا حدودی خوب بود و بقیه ضعیف

mohamad$

کاربر ويژه
بارش برف ارتفاعات شمالشرقی استان تهران از جمله ارتفاعات آبعلی و دشت لار (2500متری ) را سفید پوش و رانندگان و راهداران جاده هراز را غافلگیر کرد !

من امروز صبح به کوها نگاه کردم برفی زیر 3600 متر سفید نکرده بود متاسفانه و برفای قبلی هست . حالا باز خوبه اون سمت بارش بهتر بوده . هر چند که اگر نصف شب تهران بارش داشت به قول سامیار تا 2300 متر و قشنگ سفید میکرد

mohamad$

کاربر ويژه
شما به 5 میلی که رامسر اومده میگی تا حدی خوب؟!:تعجب2:
کلا سازمان گند زده رفته
مدله ecm برای تهران درست گفت

عذر میخوام از شما . میبخشید :احترام:

بله ای سی ام درست گفت . برخی نقاط مثل مراوه تپه 30 میل داشتن و شاید جاهای دیگه هم بوده که در این حد بارش رخ داده .

پسرخاله

کاربر ويژه
عذر میخوام از شما . میبخشید :احترام:

بله ای سی ام درست گفت . برخی نقاط مثل مراوه تپه 30 میل داشتن و شاید جاهای دیگه هم بوده که در این حد بارش رخ داده .
اگه بد گفتم رو حسابه ناراحتیم از بی بارشی بزار:گریه::دوست::دوست::دوست::دوست:

amir tehranpars

کاربر ويژه
شما به 5 میلی که رامسر اومده میگی تا حدی خوب؟!:تعجب2:
کلا سازمان گند زده رفته
مدله ecm برای تهران درست گفت
درود !
چه عجب دوستان بالاخره به حرف من ( مدل ecm ) رسیدن !
الان بنده حدود 3 سالی است که ecm رو دنبال میکنم و نسبت به مدل gfs , wrf, cmc ,... قابل اعتمادتره !
ضمن اینکه استاد اصغری هم پیرو همین مدله !

پسرخاله

کاربر ويژه
درود !
چه عجب دوستان بالاخره به حرف من ( مدل ecm ) رسیدن !
الان بنده حدود 3 سالی است که ecm رو دنبال میکنم و نسبت به مدل gfs , wrf, cmc ,... قابل اعتمادتره !
ضمن اینکه استاد اصغری هم پیرو همین مدله !
حاج آقا تهرانپارس شما چشه مایی:گل:
البته ecm گاهی هم به شدت اشتباه کرده برای تهرانا یادتون نیست آیا؟:خجالت2:

mohamad$

کاربر ويژه
هوا این وقته سال که سرد میشه موقعیت خوبیه که روی کوها برف خوب بباره و دوام برف و تو سال افزایش بده . ولی فعلا شهر تهران و کوهاش استفاده ای نکردن .

ممد اصغری صبح تو رادیو میگفت تهران امروز عصر بارش داره .

mohamad$

کاربر ويژه
مدل ای سی ام یکی از بهترین پیشبینی هاش برف اخر اذر بود . جی اف اس هیچی نزده بود ولی ای سی ام بالای 30 میل زد که تو شمال شهر محقق شد .

برف 17 اسفند هم اولش خوب زد اخراش در حد 5 میل زد که خب بالای 20 میل شمال شهر اومد . و مهراباد هم خوب اومد .

تو فروردین هم اون روز که اقدسیه 29 میل اومد هیچی نزده بود . کلا تو بهار نمیشه روی این مدل ها حساب زیادی کرد . جی اف اس هم همینطور

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا