واقعا قشنگه میشه تنظیمات دوربینتونو تو اون لحظه بگید:ذوق زده:
رکسانا جان
خیلی ممنون . بنظر خودم که جالب نشده ولی تا آخر اردیبهشت سعی میکنم که یک شکارچی واقعی رعد و برق بشم.
چند مدل دیشب عکس گرفت . هم روز تنظیمات M و هم B گذاشتم و هم با تنظیمات اتوماتیک خود دوربین.
مثلا اون عکسی که رعد و برق خیلی پر و واضح افتاده روی تنظیمات دیفالت بدون فلاش دوربین ولی با ایزوی بالا بود.مثلا ایزوش 3200 بود.
کلا با رعد و برق با حال کنی و نباید بهش سخت بگیری و تلاش کنی که خیلی عکس حرفه ای و شفافی باهش بگیری چون خیلی قشنگ آدمو می پیچونه و باهت بازی میکنه رکسانا.
منم به زودی نارنجی میشمهمه نارنجی پوش شدن بغیر از ما !
به قول سعید آسایش : عیبی نداره !
به قول معین : همه رفتن ولی این دل مارا همون که فک نمیکردیم سوزوندش !
اقا اینجوری پیش بره مهراباد که وضعش خیلی خراب میشه ( دوستتون ) چون بارش بهارش افتضاح بوده . اقدسیه هم شانسکی اون روز همرفت ها به دادش رسیدن .
اره خیلی سخته من عاشق عکسهای خاصم:نیش2: ولی تاحالا ازین رعدوبرقا ندیدم ار نزدیک:50::50:
رکسانا جان
خیلی ممنون . بنظر خودم که جالب نشده ولی تا آخر اردیبهشت سعی میکنم که یک شکارچی واقعی رعد و برق بشم.
چند مدل دیشب عکس گرفت . هم روز تنظیمات M و هم B گذاشتم و هم با تنظیمات اتوماتیک خود دوربین.
مثلا اون عکسی که رعد و برق خیلی پر و واضح افتاده روی تنظیمات دیفالت بدون فلاش دوربین ولی با ایزوی بالا بود.مثلا ایزوش 3200 بود.
کلا با رعد و برق باید حال کنی و نباید بهش سخت بگیری و تلاش کنی که خیلی عکس حرفه ای و شفافی باهش بگیری چون خیلی قشنگ آدمو می پیچونه و باهت بازی میکنه رکسانا.
دقیقا !
اینجا واقعا very like باید زد!
حرف دلمو زدی !
فقط یه سال امتحان کنی Arctic Oscillation (ao ، نوسان شمالی است که مثبت شدن آن موجب ریزش هوای سرد به نیمه شرقی خاورمیانه میشه که موجب ایجاد ناوه های عمیق در این مناطق و بارشهای خوبی در نیمه شرقی خاورمیانه و آسیای میانی میشه و باتوجه به رد شدن شاخه سرد این حالت موجب کاهش دما روی پایتخت میشه !
دقیقا !امسال جا به جا شده سواحل ! به جای اینکه غربش زیاد بباره شرقش زیاد میباره !
دقیقا !
امروز تمامی بحثات لایک زدن داره !
یه عاملش برمیگرده به موذوکی بودن امسال !
امسال جا به جا شده سواحل ! به جای اینکه غربش زیاد بباره شرقش زیاد میباره !