• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
دشت لار تا امروز 52 میلیمتر زیر نرمال سال ابی بوده البته نرمال تا این وقت سال . و از نظر درصدی هم 12% زیر نرمال

amir tehranpars

کاربر ويژه
آپ ecm امروز:
بهترین شانس بارشی پایتخت طی روز پنجشنبه درنظرگرفته شده !
ضمن اینکه سیستم قدرتمندی که قرار بود طی اوایل هفته آتی ok بشه متاسفانه ریزش مرکز هوای سرد به سمت شرق دریای خزر شیفت کرده و با ایحاد ناوه بارشهای سهمگین در آسیای میانی به چشم میخوره !( این هم از تبعات مثبت شدن ao )!

aznavar

کاربر ويژه
غروب جمعه ای ک گذشت

6b3pkqkrus51s83u396.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
رکسانا جان

خیلی ممنون . بنظر خودم که جالب نشده ولی تا آخر اردیبهشت سعی میکنم که یک شکارچی واقعی رعد و برق بشم.

چند مدل دیشب عکس گرفت . هم روز تنظیمات M و هم B گذاشتم و هم با تنظیمات اتوماتیک خود دوربین.

مثلا اون عکسی که رعد و برق خیلی پر و واضح افتاده روی تنظیمات دیفالت بدون فلاش دوربین ولی با ایزوی بالا بود.مثلا ایزوش 3200 بود.

کلا با رعد و برق باید حال کنی و نباید بهش سخت بگیری و تلاش کنی که خیلی عکس حرفه ای و شفافی باهش بگیری چون خیلی قشنگ آدمو می پیچونه و باهت بازی میکنه رکسانا.

واقعا قشنگه میشه تنظیمات دوربینتونو تو اون لحظه بگید:ذوق زده:

mohamad$

کاربر ويژه
آپ ecm امروز:
بهترین شانس بارشی پایتخت طی روز پنجشنبه درنظرگرفته شده !
ضمن اینکه سیستم قدرتمندی که قرار بود طی اوایل هفته آتی ok بشه متاسفانه ریزش مرکز هوای سرد به سمت شرق دریای خزر شیفت کرده و با ایحاد ناوه بارشهای سهمگین در آسیای میانی به چشم میخوره !( این هم از تبعات مثبت شدن ao )!

اقا اینجوری پیش بره مهراباد که وضعش خیلی خراب میشه ( دوستتون ) چون بارش بهارش افتضاح بوده . اقدسیه هم شانسکی اون روز همرفت ها به دادش رسیدن .

amir tehranpars

کاربر ويژه
همه نارنجی پوش شدن بغیر از ما !
به قول سعید آسایش : عیبی نداره !
به قول معین : همه رفتن ولی این دل مارا همون که فک نمیکردیم سوزوندش !

پسرخاله

کاربر ويژه
فریمهای اوج سرما و بارش در سواحله مرکزی و غربی و دامنه های البرز و تهران:خجالت2:

:دعا::بدجنس::بدجنس:

xnpg16cdd5zt4bygbubc.jpg

rb7rz89h51cbt6f7ht4t.jpg

07qzhwfd0s7j6a3ly29.jpg

kdx6fplmuqc124qc7w.jpg

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
رکسانا جان

خیلی ممنون . بنظر خودم که جالب نشده ولی تا آخر اردیبهشت سعی میکنم که یک شکارچی واقعی رعد و برق بشم.

چند مدل دیشب عکس گرفت . هم روز تنظیمات M و هم B گذاشتم و هم با تنظیمات اتوماتیک خود دوربین.

مثلا اون عکسی که رعد و برق خیلی پر و واضح افتاده روی تنظیمات دیفالت بدون فلاش دوربین ولی با ایزوی بالا بود.مثلا ایزوش 3200 بود.

کلا با رعد و برق با حال کنی و نباید بهش سخت بگیری و تلاش کنی که خیلی عکس حرفه ای و شفافی باهش بگیری چون خیلی قشنگ آدمو می پیچونه و باهت بازی میکنه رکسانا.

اره خیلی سخته من عاشق عکسهای خاصم:نیش2: ولی تاحالا ازین رعدوبرقا ندیدم ار نزدیک:50::50:

mohamad$

کاربر ويژه
امسال جا به جا شده سواحل ! به جای اینکه غربش زیاد بباره شرقش زیاد میباره !

mohamad$

کاربر ويژه
تشکر از هومن . خدا کنه پنجشنبه تهران خوب بباره چون هوای سرد هست . بسته به شدت بارش حتی تا 2000 متر هم میتونه سفید کنه البته اگه شدید و عالی باشه

amir tehranpars

کاربر ويژه
اقا اینجوری پیش بره مهراباد که وضعش خیلی خراب میشه ( دوستتون ) چون بارش بهارش افتضاح بوده . اقدسیه هم شانسکی اون روز همرفت ها به دادش رسیدن .

دقیقا !
اینجا واقعا very like باید زد!
حرف دلمو زدی !
فقط یه سال امتحان کنی Arctic Oscillation (ao ، نوسان شمالی است که مثبت شدن آن موجب ریزش هوای سرد به نیمه شرقی خاورمیانه میشه که موجب ایجاد ناوه های عمیق در این مناطق و بارشهای خوبی در نیمه شرقی خاورمیانه و آسیای میانی میشه و باتوجه به رد شدن شاخه سرد این حالت موجب کاهش دما روی پایتخت میشه !

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آفرین.

رعد و برق باید خیلی نزدیک آدم باشه تا بتونی عکسهای خوبی ازش بگیری و گرنه اگه دور باشه کلا وقت تلف کردنه.

اره خیلی سخته من عاشق عکسهای خاصم:نیش2: ولی تاحالا ازین رعدوبرقا ندیدم ار نزدیک:50::50:

پسرخاله

کاربر ويژه
هر کی میخاد برای آخرین بار یه برفه نسبتا خوب بینه:54::137::137: پنجشنبه راه بیفته بره سمته جاده هراز یا فیروزکوه باشد که رستگار بشه:50::18:

اگه ادامه بده تا سواحل بارانه خوبیم خواهد دید:baroon::baroon:

جای مارو هم خالی کنه
.

احتمالا تو برنامه های سفرهای استانی سامیار باشه
! :37::37:

aznavar

کاربر ويژه
رکسانا جان

کلا با رعد و برق باید حال کنی و نباید بهش سخت بگیری و تلاش کنی که خیلی عکس حرفه ای و شفافی باهش بگیری چون خیلی قشنگ آدمو می پیچونه و باهت بازی میکنه رکسانا.

امیر محسن جان بسیار زیبا:گل:
عکس گرفتن از صاعقه حوصله و زحمت زیادی رو میطلبه. اما اگه فقط یکی از عکسهایی که گرفته میشه خوب از آب دراد خستگی رو از یاد میبره

mohamad$

کاربر ويژه
دقیقا !
اینجا واقعا very like باید زد!
حرف دلمو زدی !
فقط یه سال امتحان کنی Arctic Oscillation (ao ، نوسان شمالی است که مثبت شدن آن موجب ریزش هوای سرد به نیمه شرقی خاورمیانه میشه که موجب ایجاد ناوه های عمیق در این مناطق و بارشهای خوبی در نیمه شرقی خاورمیانه و آسیای میانی میشه و باتوجه به رد شدن شاخه سرد این حالت موجب کاهش دما روی پایتخت میشه !

حالا این شاخص ها چه مثبت چه منفی من زیاد کار ندارم . نقشه ها به خصوص ای سی ام خیلی بد زده . همونطور که بالا گفتم 17 اسفند یه همچین سیستمی بود از نوع شمالی که نروژ کم زده بود ولی تهران خوب اومد . ایشالا اینم همونطوری بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا