اين نوشته منه و تحليلي كه من انجام دادم اونها هم نقشه هاي منه
جالبه آرم وبلاگ من رو كات كرده و زير نوشته هم اسم خودش رو زده !!!!
واقعا چقدر اینطور افراد مضحکو بی مقدارن مهرداد ،خجالت آوره میتونی ازش شکایت کنی
اين نوشته منه و تحليلي كه من انجام دادم اونها هم نقشه هاي منه
جالبه آرم وبلاگ من رو كات كرده و زير نوشته هم اسم خودش رو زده !!!!
منم خودم خدا شاهده اگر مطلب خوبی در وبلاگ دوستان ببینم در هواکده لینک پست را میزارم و حتی نام نویسنده ش را هم ذکر میکنم . این مطلبم دیدم در انجمن آقای دشتی مطلب مفیدیه گذاشتم در هواکده با ذکر اینکه نویسنده اش آقای امامی اما حالا که متوجه شدم نویسنده اش مهرداد جان ، پستم را ویرایش میکنم.
نه گفتش مطلوبه این که مطبوب نیست یعنی 80 تا 90% بالای نرمال!
بهروز عزیز
خیلی ممنون از مقاله جالبی که در مورد stormchasing گذاشتید.
این عکس رو هم با علاقه و احترام فراوان تقدیم حضور شما دوست خوب و عزیزم میکنم:
سلام همونطور که دیروز پیش بینی کرده بودم دیشب بارش برف برخی نقاط استان البرز وتهرانو سفید پوش کرد به طوری که طبق خبرهای رسیده بارش برف ارتفاعات استان البرز وبخشهایی از جاده چالوس و در استان تهران ارتفاعات شرقی استان وهمچنین بخشهایی از جاده هراز وفیروز کوه رو سفید پوش کرد در ضمن کمینه دمای دیشب کرج بسیار پایین بود به طوری که فقط به 3یا 2 درجه رسید
کارشناس ارشد هواشناسی با بیان اینکه امسال تابستان گرمتری را تجربه خواهیم کرد، گفت: پیشبینی میشود در ماههای خرداد، تیر و مرداد دمای هوا در اکثر استانهای کشور بین نیم تا 1.5درجه نسبت به میانگین طولانی مدت افزایش یابد.
محمد اصغری در گفتوگو با خبرنگار جامعه فارس با بیان اینکه امسال تابستان گرمتری را تجربه خواهیم کرد، اظهار داشت: بر اساس پیشبینیهای انجام شده برای ماههای خرداد، تیر و مرداد سال جاری، مشخص شد که استانهای گلستان، شمال سمنان، شمال خراسان شمالی، جنوب خوزستان، بوشهر، نیمه جنوبی کهگیلویه و بویر احمد، نیمه غربی آذربایجان غربی، غرب استان مازندارن و تهران نسبت به حالت عادی (نسبت به میانگین طولانی مدت) بیش از 1.5 درجه گرمتر خواهد بود.
کارشناس ارشد هواشناسی با بیان اینکه استان کرمان و نیمه شرقی سیستان و بلوچستان نیم درجه نسبت به شرایط عادی در ماههای خرداد، تیر و مرداد گرمتر خواهد بود، افزود: مابقی استانهای که تعداد آنها بیشتر است بین نیم تا 1.5 درجه در ماههای مزبور گرمتر میشود.
وی همچنین به پیشبینی بارشها در ماههای عنوان شده، اشاره کرد و بیان داشت: بر اساس نقشههای پیشیابی هواشناسی، پیشبینی میشود که چهار پنجم سطح کشور از نظر میزان بارشها در ماههای خرداد، تیر و مرداد در مقایسه به میانگین شرایط بلند مدت، در شرایط بسیار مطلوبی قرار خواهند داشت.
اصغری اضافه کرد: بر همین اساس پیشبینی میشود میزان بارندگی در استانهای ایلام، شرق خوزستان، جنوب کرمانشاه، سمنان، تهران، شرق مازندران، گلستان و شمال خراسان شمالی در ماههای یاد شده در مقایسه با میانگین طولانی مدت بین 80 تا 90 درصد افزایش یابد.
این کارشناس هواشناسی خاطرنشان کرد: بارندگی در مابقی استانها بین 90 تا 110 درصد نسبت به شرایط عادی بیشتر خواهد بود به عبارت دیگر در ماههای خرداد، تیر و مرداد بیشتر از شرایط عادی بازندگی خواهیم داشت.
واقعا چقدر اینطور افراد مضحکو بی مقدارن مهرداد ،خجالت آوره میتونی ازش شکایت کنی
مهرداد جان نوشته افزایش میابد . بخون یه بار دیگه
سلام امیر کوروش جان کم پیدایید ؟:گل:
متاسفانه از این دست افراد در فضای مجازی زیادن مهرداد جانمن براي اينكه نقشه ها به خوبي ديده بشن آرم رو حاشيه عكس ها گذاشتم و گرنه مي تونستم وسط بزارم.
حالا اون تفسيري كه من انجام دادم آش دهن سوزي نيست ولي ادم براي اون وقت و انرژي كه ميزاه ناراحت مي شه.
با سلام.
طی ده روز گذشته (منتهی به 21 آوریل) غالب نقاط کشور بارش کمتر از نرمال داشتند. نقشه ناهنجاری بارشی به میلیمتر:
عباس جان از همرفت در قزوین چه خبر؟درود
برای اینگونه مطالب تخصصی باید یه کاری کنید که کسی نتونه اونها رو کپی کنه،مخصوصا اینکه تعداد بازدید کننده مستقیم وبلاگتون هم نسبت به سرچ در موتورهای جستجو زیاد تره مهرداد جان،اگه بازدیدتون از موتورهای جستجو بیشتر بود مشکلی نداشتید،چون روبوت های موتورهای جستجو خودشون پست جدیدتر رو اتومات تشخیص میدن و میارن اول صفحه و پست های کپی در صفحات بعدی قرار میگیرن
البته شما استاد مایی،برای کسایی که نمیدونستن گفتم :گل: