• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pokerface

متخصص هواشناسی

اين نوشته منه و تحليلي كه من انجام دادم اونها هم نقشه هاي منه

جالبه آرم وبلاگ من رو كات كرده و زير نوشته هم اسم خودش رو زده !!!!

واقعا چقدر اینطور افراد مضحکو بی‌ مقدارن مهرداد ،خجالت آوره میتونی‌ ازش شکایت کنی‌

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دقیقا مهرداد جان

منهم خیلی متاسفانه که بعضی از دوستان چطور حاضر میشن که اینقده کم لطف باشند:تعجب2:

بهرحال این افراد انسانهای بی وجود و کم مایه ای هستند و براشون متاسفم.

امیرکوروش

کاربر ويژه
منم خودم خدا شاهده اگر مطلب خوبی در وبلاگ دوستان ببینم در هواکده لینک پست را میزارم و حتی نام نویسنده ش را هم ذکر میکنم . این مطلبم دیدم در انجمن آقای دشتی مطلب مفیدیه گذاشتم در هواکده با ذکر اینکه نویسنده اش آقای امامی اما حالا که متوجه شدم نویسنده اش مهرداد جان ، پستم را ویرایش میکنم.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
منم خودم خدا شاهده اگر مطلب خوبی در وبلاگ دوستان ببینم در هواکده لینک پست را میزارم و حتی نام نویسنده ش را هم ذکر میکنم . این مطلبم دیدم در انجمن آقای دشتی مطلب مفیدیه گذاشتم در هواکده با ذکر اینکه نویسنده اش آقای امامی اما حالا که متوجه شدم نویسنده اش مهرداد جان ، پستم را ویرایش میکنم.

خواهش مي كنم امير جان

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
من براي اينكه نقشه ها به خوبي ديده بشن آرم رو حاشيه عكس ها گذاشتم و گرنه مي تونستم وسط بزارم.

حالا اون تفسيري كه من انجام دادم آش دهن سوزي نيست ولي ادم براي اون وقت و انرژي كه ميزاه ناراحت مي شه.

pokerface

متخصص هواشناسی
بهروز عزیز

خیلی ممنون از مقاله جالبی که در مورد stormchasing گذاشتید.

این عکس رو هم با علاقه و احترام فراوان تقدیم حضور شما دوست خوب و عزیزم میکنم:

hclow9ty5wwsdjeqio.jpg

سپاسگزارم امیر جان از عکس بسیار زیبای درختچهٔ ارغوان که تا بحال به صورت وحشی ندیده بودم

Cercis siliquastrum, commonly known as the Judas tree, is a small deciduous tree from Southern Europe and Western Asia which is noted for its prolific display of deep pink flowers in spring.

mohamad$

کاربر ويژه
سلام همونطور که دیروز پیش بینی کرده بودم دیشب بارش برف برخی نقاط استان البرز وتهرانو سفید پوش کرد به طوری که طبق خبرهای رسیده بارش برف ارتفاعات استان البرز وبخشهایی از جاده چالوس و در استان تهران ارتفاعات شرقی استان وهمچنین بخشهایی از جاده هراز وفیروز کوه رو سفید پوش کرد در ضمن کمینه دمای دیشب کرج بسیار پایین بود به طوری که فقط به 3یا 2 درجه رسید
کارشناس ارشد هواشناسی با بیان اینکه امسال تابستان گرمتری را تجربه خواهیم کرد، گفت:‌ پیش‌بینی می‌شود در ماه‌های خرداد، تیر و مرداد دمای هوا در اکثر استان‌های کشور بین نیم تا 1.5درجه نسبت به میانگین طولانی مدت افزایش یابد.

13911124000112_PhotoA.jpg
محمد اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار جامعه فارس با بیان اینکه امسال تابستان گرمتری را تجربه خواهیم کرد، اظهار داشت: بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده برای ماه‌های خرداد، تیر و مرداد سال جاری، مشخص شد که استان‌های گلستان، شمال سمنان، شمال خراسان شمالی، جنوب خوزستان، بوشهر، نیمه جنوبی کهگیلویه و بویر احمد، نیمه غربی آذربایجان غربی، غرب استان مازندارن و تهران نسبت به حالت عادی (نسبت به میانگین طولانی مدت) بیش از 1.5 درجه گرمتر خواهد بود.
کارشناس ارشد هواشناسی با بیان اینکه استان کرمان و نیمه شرقی سیستان و بلوچستان نیم درجه نسبت به شرایط عادی در ماه‌های خرداد، تیر و مرداد گرمتر خواهد بود، افزود: مابقی استان‌های که تعداد آنها بیشتر است بین نیم تا 1.5 درجه در ماه‌های مزبور گرمتر می‌شود.
وی همچنین به پیش‌بینی بارش‌ها در ماه‌های عنوان شده،‌ اشاره کرد و بیان داشت: بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، پیش‌بینی می‌شود که چهار پنجم سطح کشور از نظر میزان بارش‌ها در ماه‌های خرداد، تیر و مرداد در مقایسه به میانگین شرایط بلند مدت، در شرایط بسیار مطلوبی قرار خواهند داشت.
اصغری اضافه کرد: بر همین اساس پیش‌بینی می‌شود میزان بارندگی در استان‌های ایلام، شرق خوزستان، جنوب کرمانشاه، سمنان، تهران، شرق مازندران، گلستان و شمال خراسان شمالی در ماه‌های یاد شده در مقایسه با میانگین طولانی مدت بین 80 تا 90 درصد افزایش یابد.
این کارشناس هواشناسی خاطرنشان کرد: بارندگی در مابقی استان‌ها بین 90 تا 110 درصد نسبت به شرایط عادی بیشتر خواهد بود به عبارت دیگر در ماه‌های خرداد، تیر و مرداد بیشتر از شرایط عادی بازندگی خواهیم داشت.

مهرداد جان نوشته افزایش میابد . بخون یه بار دیگه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
واقعا چقدر اینطور افراد مضحکو بی‌ مقدارن مهرداد ،خجالت آوره میتونی‌ ازش شکایت کنی‌

مي خوام براي ادب كردن اين جور افراد يك پست اختصاصي درست كنم بعنوان دزدان مقاله (سارقان مقاله) با ذكر اسم و لينك اون سايت ي كه توش مطالب بدون ذكر منبع منتشر شده تا درس عبرت بشه.

Dr.ben

کاربر ويژه
با سلام.
طی ده روز گذشته (منتهی به 21 آوریل) غالب نقاط کشور بارش کمتر از نرمال داشتند. نقشه ناهنجاری بارشی به میلیمتر:

ujbvtkplqwrgh1234i.jpg

pg7kmx2qylk3ksg9zitj.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
من براي اينكه نقشه ها به خوبي ديده بشن آرم رو حاشيه عكس ها گذاشتم و گرنه مي تونستم وسط بزارم.

حالا اون تفسيري كه من انجام دادم آش دهن سوزي نيست ولي ادم براي اون وقت و انرژي كه ميزاه ناراحت مي شه.
متاسفانه از این دست افراد در فضای مجازی زیادن مهرداد جان
من هم پارسال وبلاگم رو زیاد آپدیت میکردم و مطالبی رو قرار میدادم که خیلیاش برای بار اولی بود که در فضای مجازی در ایران منتشر میشد
متاسفانه بعضی از وبلاگ نویسها بدون اینکه انصاف داشته باشن هیچ نامی از منتشر کننده نمیبردن و این کار برای کسی که زحمت بروزرسانی وبلاگ رو میکشه، دلسرد کننده است
گرچه این قبیل وبلاگها چون وابسته به سایرین هستند، معمولا پس از چند وقت از صحنه محو میشن!

mohamad$

کاربر ويژه
یسری هم یه بابایی رفته بود مطالب وبلاگ امیر کوروش و کپی پیست کرده بود تو سایتش بدون اینکه اسم هواکده رو بگه .اون اقای ایمان از بابلسر هم که قبلا بودن اکثر پستای بچه های اینجا رو که علمی بود کپی میکردن جای دیگه طوری که انگار مطلب خودشونه . کار خوبی نیست .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امروز صبح عکسهای زیبایی گرفتم ولی از شما چه پنهون بخاطر همین مشکلی که مهرداد عزیز بهش اشاره کرد دل نمی اومد تو فوروم منتشرش کنم چون یک سری سایتها مثل ایران دیزرتIRAN DESERT بدون ذکر منبع عکسهای منو سرقت میکنند و در سایتهاشون استفاده میکنند.

حالا این راهکار بنظرم بد نباشه مهرداد جان:

این دو تا از عکسهای معمولی امروز صبح زوده:

kanens3hlbbyodmkiypy.jpg

xfv2ud7dw0oe8fca33p2.jpg

Abbath

New member
درود

برای اینگونه مطالب تخصصی باید یه کاری کنید که کسی نتونه اونها رو کپی کنه،مخصوصا اینکه تعداد بازدید کننده مستقیم وبلاگتون هم نسبت به سرچ در موتورهای جستجو زیاد تره مهرداد جان،اگه بازدیدتون از موتورهای جستجو بیشتر بود مشکلی نداشتید،چون روبوت های موتورهای جستجو خودشون پست جدیدتر رو اتومات تشخیص میدن و میارن اول صفحه و پست های کپی در صفحات بعدی قرار میگیرن

البته شما استاد مایی،برای کسایی که نمیدونستن گفتم :گل:

پسرخاله

کاربر ويژه
درود

برای اینگونه مطالب تخصصی باید یه کاری کنید که کسی نتونه اونها رو کپی کنه،مخصوصا اینکه تعداد بازدید کننده مستقیم وبلاگتون هم نسبت به سرچ در موتورهای جستجو زیاد تره مهرداد جان،اگه بازدیدتون از موتورهای جستجو بیشتر بود مشکلی نداشتید،چون روبوت های موتورهای جستجو خودشون پست جدیدتر رو اتومات تشخیص میدن و میارن اول صفحه و پست های کپی در صفحات بعدی قرار میگیرن

البته شما استاد مایی،برای کسایی که نمیدونستن گفتم :گل:
عباس جان از همرفت در قزوین چه خبر؟
انگار داره یه همرفتهایی در بعضی جاهای قزوینو زنجان شکل میگیره!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا