Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
سلام امیر کوروش عزیز و کم پیدا ولی دوست داشتنی ما.
کدوم انیمیشن منظظورتون هست چون من اینقدر نقشه تو ذهنم هست که یاد نمیاد.
در ارتباط با کاهش دما ، این مسئله از شهریور و مهرماه به کرات در نقشه ها دیده میشد واسه همین هم اگه خاطر تون باشه به من کرات در پی تی هم این مسئله رو گفتم.
دامنه بهار ناهنجار و خنک تر از نرمال به نظر من تا اواخر خرداد ادامه داره ولی باید بگم که آذربایجانها تابستان نسبتا سرد و پر بارشی رو تجربه خواهند کرد.
تابستان امسال هم دمای هوا نرمال خواهد بود . من با اصغری مخالفم که تابستان بسیار گرمی رو در پیشرو خواهیم داشت!!!!!
کدوم انیمیشن منظظورتون هست چون من اینقدر نقشه تو ذهنم هست که یاد نمیاد.
در ارتباط با کاهش دما ، این مسئله از شهریور و مهرماه به کرات در نقشه ها دیده میشد واسه همین هم اگه خاطر تون باشه به من کرات در پی تی هم این مسئله رو گفتم.
دامنه بهار ناهنجار و خنک تر از نرمال به نظر من تا اواخر خرداد ادامه داره ولی باید بگم که آذربایجانها تابستان نسبتا سرد و پر بارشی رو تجربه خواهند کرد.
تابستان امسال هم دمای هوا نرمال خواهد بود . من با اصغری مخالفم که تابستان بسیار گرمی رو در پیشرو خواهیم داشت!!!!!
درود بر همه دوستان
ببخشید امیرمحسن جان این دو انیمیشن که گذاشتید یکیش 25 آذر 1391 و دیگری مربوط به 180 ساعت آینده
منظورتون اینه که الگوها شبیه الگوهای آذر 1391 شدند ؟ میشه توضیح بدین و اگر اینطوره
علت این پاییزی شدن الگوها چیه؟
سپاس