• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
b5js8nqr65vr1x97zu.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
درود

دکتر برای روزهای آینده ناهنجاری ها چگونه اس؟ از نظر بارش و دما

سپاس

سلام فراوان خدمت جناب امیر کوروش.
والله من که اطلاع چندانی ندارم :خجالت2: ولی در مورد منطقه خودمون تا اونجایی که خبر دارم روزهای زیادی هست که بارش ها زیر زیر زیر نرمال هست و فکر کنم همچنان خواهد بود. این smiley هم که خیلی مورد علاقه منه: :73::73:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وای خدای بزرگ ابرها بینهایت زیبا شدند و دیگه اصلا نمیشه پای نت طاقت آورد.

من فعلا رفتم تا بعد

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استان تاریخ: 02/02/1392 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
بررسي نقشه ها و تصاوير ماهواره های هواشناسي:
نشان می دهد تا روز جمعه امواج ناپایدار به تناوب از روی استان خراسان رضوی عبور می کند که پیامد این وضعیت در سطح استان افزایش ابرناکی و در ساعات بعدازظهر و عصر در برخی نقاط خصوصا در نیمه شمالی و نواحی غربی استان بارشهایی بشکل رگبار باران توام با رعد و برق و وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می شود . همچنین در 72 ساعت آینده تغییرات دمایی در سطح استان نظم خاصی نداشته اما قابل ملاحظه نمی باشد .بر این اساس:پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
دوشنبه 02/02/1392
سه شنبه 03/02/1392
چهارشنبه 04/02/1392
نواحی شمالی
صاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر و در برخی نقاط همراه با رگبار و رعد و برق پراکنده باران با احتمال بارش تگرگصاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر همراه با رگبار و رعد و برق پراکنده باران با احتمال بارش تگرگصاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر و در برخی نقاط همراه با رگبار و رعد و برق باران با احتمال بارش تگرگ
نواحی مرکزی
صاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاک ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر و در برخی نقاط همراه با رگبار و رعد و برق پراکنده باران با احتمال بارش تگرگصاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاک ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر و در برخی نقاط همراه با رگبار و رعد و برق پراکنده باران با احتمال بارش تگرگصاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاک ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر و در برخی نقاط همراه با رگبار و رعد و برق باران با احتمال بارش تگرگ
نواحی جنوبی
صاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتا شدید تا شدید همراه با گرد و خاک ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابرصاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتا شدید تا شدید همراه با گرد و خاک ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر همراه با رگبار و رعد و برق باران با احتمال بارش تگرگصاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتا شدید تا شدید همراه با گرد و خاک ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر و در برخی نقاط همراه با رگبار و رعد و برق باران با احتمال بارش تگرگ
شهرستان
مشهد
صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر و با احتمال رگبار و رعد و برق پراکنده بارانصاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر و با احتمال رگبار و رعد و برق پراکنده بارانصاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر و با احتمال رگبار و رعد و برق پراکنده باران
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
11
26
9
22
8
20

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته:در 24 ساعت گذشته قوچان با حداقل دمای 8 درجه سانتیگراد خنک ترین و تایباد با حداکثر دمای 33 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 11 و 25 درجه سانتیگراد بوده است .در24 ساعت گذشته بیشترین بارندگی از ایستگاه هواشناسی قوچان و بمیزان 8/4 میلیمتر گزارش شده
است .
پیش بین مسئول : ضیاء شهابی رئیس اداره پیش بینی: یحیی قاینی پور

Dr.ben

کاربر ويژه
گفتم کم کم قهوه ای سوخته می شیم، گفتم یا نگفتم، گفتم یا نگفتم، گفتم یا نگفتم!!

casia_anom_30_day.gif

البته همین جا بگم که من از شرایط دمایی و جوی رشت تقریبا راضیم. چون اکثر روزها از آغاز سال 92 تا امروز دما نسبتا نرمال بوده و آسمان غالبا ابری. فقط یخورده بارش رو بیشتر می کردن بهتر می شد مثلا یه 100 میلیمتر! در کل خدا رو صد هزاران مرتبه شکر.

اين نوشته منه و تحليلي كه من انجام دادم اونها هم نقشه هاي منه

جالبه آرم وبلاگ من رو كات كرده و زير نوشته هم اسم خودش رو زده !!!!

با عرض سلام...
بابا اینکه انجمن دشتی هست ...
واقعا دیگه شورش رو در آوردند و همینطور مطالب مفید و جامع استادان عزیز ما را بدون ذکر منبع کپی می کنند...
همین افراد دشتی بود که انجمن بنده رو هک کردند ...
مواظب باش مهرداد جون اگر بهت گیر بدند میتوانند وبلاگت رو هک کنند...
واقعا متاستفم...

amir tehranpars

کاربر ويژه
گفتم کم کم قهوه ای سوخته می شیم، گفتم یا نگفتم، گفتم یا نگفتم، گفتم یا نگفتم!!

casia_anom_30_day.gif

البته همین جا بگم که من از شرایط دمایی و جوی رشت تقریبا راضیم. چون اکثر روزها از آغاز سال 92 تا امروز دما نسبتا نرمال بوده و آسمان غالبا ابری. فقط یخورده بارش رو بیشتر می کردن بهتر می شد مثلا یه 100 میلیمتر! در کل خدا رو صد هزاران مرتبه شکر.

درود بر دکتر بهزاد ، که مثل همیشه واقع بینانه به قضیه می نگری !
excellent ، بع بع بع !

پسرخاله

کاربر ويژه
سلام هومن جان:گل:

امروز هوا کمی خنکه و وزش باد هم شدیده شرایط الان چندان مثل دیروز و پریروز واسه همرفت خوب نیست تا ببینم تا بعد از ظهر خدا چی بخواد
البته محسن جان الان بعدازظهره دیگه!
به نظر میاد سمته مشهد شکل گرفته

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا