دیشب کرج خیلی سرد بود شوفاژ هاهم خاموش بود تا صب بندری زدم
کرج کی منتظره بارون باشه ؟
راستی بالای کوه عظمیه یک کوچولو سفید بود
درود بر شما . ساعات عصر احتمال ناپایداری هست . امروز صبح کشاورزی کرج +3 / کرج +5 / پیام کرج +2.6 / درجه بودند
دیشب کرج خیلی سرد بود شوفاژ هاهم خاموش بود تا صب بندری زدم
کرج کی منتظره بارون باشه ؟
راستی بالای کوه عظمیه یک کوچولو سفید بود
به به
قوچان در صدر جدول
آدم کیف میکنه به این جدول نگاه میکنه
می بینید قوچان تا یه استارت می زنه چقدر از رقیبان فاصله میگیره :خنده1:
کاش جنوب شرق کشور هم متاثر از مانسون تابستانه هند بارشهای خوبی کسب میکرد ،مثلا سراوان از مانسون حداقل سالانه 500 م م بارش نصیبش میشد و تا نزدیک 800 900 م م بقیه نقاط جنوبشرقجالب اینه که راسک سیستان بلوچستان با وجود اینکه دیروز همرفت بسیار ضعیفی در جنوب شرق بوده 7 میل اومده
سال گذشته هم راسک پیاپی در تابستان بارشهای خوبی داشت به نظر می رسه اقلیم کوه های جنوب سیستان و بلوچستان منطقه سرباز ، راسک و جکی گور باید به صورت ویژه بررسی بشه خود من حدث میزنم تو مناطقی که جهت کوه ها و ارتفاع اونها مناسب باشه با توجه به بارشگیری از مونسون تابستانه میشه نرمالهای سالانه در حد 400 میل پیدا کرد
کلات نادری امشب 11 میل رگبار میزنه اول میشه:ایرانجمن:
به به چقدر زیبا . از سمت کوهای شمال شهر هم اگر عکس بگیرید خیلی عالی میشه .:گل:
مهرداد جان کماکان معتقد به بارش بیشتر از نرمال برای کشور هستی؟مجموع بارش 20 روز آپريل
با توجه به عکسی که گزاشتید فکر کنم این عکس از منطقه 10 تهران گرفته شده باشه درسته؟از پشت بوم خونه ما مشخص نیستن کوه های شمال شهر:ناراحت:
با توجه به عکسی که گزاشتید فکر کنم این عکس از منطقه 10 تهران گرفته شده باشه درسته؟
سلام
کدوم محله هستید؟
فکر کنم سمت جنوب متمایل به شرق باشید تقریبا
انقدر دیگه به کوههای تهران دقت کردم میتونم حدودی تشخیص بدم:خنده2:تقریبا بله درسته:توافق: