• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اين باغستان و باغبانانش رو دوست دارم ... :گل:

166534_715.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
کلاته نادری هی هی :iranjoman:

محسن کاپوله تیمتا ببر دسته دو

ما که اسیر کم بارشی هستیم و شیر بی یال و کوپال و فعلا باید لیگ دسته دو بازی کنیم.
آقا زین پس ما هم طرفدار تیم کلاته نادریم :iranjoman::داغ:

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
امروز چقدر ماجراداشتیم اینجا:تعجب2:
یه سررفتم اهوازو اومدم!بسی خوشحالم گرمم نشد و واقعا عجیبه تو این موقع سال این هوای تقریبا بهاری در نوع خودش!
دیشبا آبادان 15 شد که واقعا سرده برای این موقع سال و من پنجره باز کردم پتو گذاشتم...
صفی آبادو که نگو!10.4...یعنی دزفول دوباره زمستون شد رفت:تعجب2:

پسرخاله

کاربر ويژه
سلام
امروز چقدر ماجراداشتیم اینجا:تعجب2:
یه سررفتم اهوازو اومدم!بسی خوشحالم گرمم نشد و واقعا عجیبه تو این موقع سال این هوای تقریبا بهاری در نوع خودش!
دیشبا آبادان 15 شد که واقعا سرده برای این موقع سال و من پنجره باز کردم پتو گذاشتم...
صفی آبادو که نگو!10.4...یعنی دزفول دوباره زمستون شد رفت:تعجب2:
سلام
چه ماجرایی؟

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
چه ماجرایی؟
سلام پسرخاله
اون تحلیل مهردادوکه بی اجازه بردنو دیدم ناراحت شدم...
تو یاسوجم که یه محیط بانو تیر زدن...
برگشتنی یه گدای مردو یه گدای زن چون ظهر بود بازارشون خوابیده بود به جاش نشسته بودنگل می فتن و گل می شنفتم!از کنارشون رد شدم خندم گرفت:خنده1:

mohammadsadat

کاربر ويژه
بارش های درشت کشور

بندرانزلی---- 1848 میلی متر
آستارا ------ 1426
کوهرنگ---- 1420
فرودگاه رشت 1378
نوشهر------ 1347
رامسر------ 1220
بابلسر----- 954
مریوان------ 921
البته به این لیست باید رشت، رودسر، محمود آباد، لاهیجان، کیاشهر، رضوانشهر و ماسوله رو هم باید اضافه کرد که نرمالشون مشخص نیست
آفرین به کوهرنگ و مریوان که آبروی فلات ایران رو حفظ کرده اند:ایرانجمن:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام پسرخاله
اون تحلیل مهردادوکه بی اجازه بردنو دیدم ناراحت شدم...
تو یاسوجم که یه محیط بانو تیر زدن...
برگشتنی یه گدای مردو یه گدای زن چون ظهر بود بازارشون خوابیده بود به جاش نشسته بودنگل می فتن و گل می شنفتم!از کنارشون رد شدم خندم گرفت:خنده1:

درود بر مرد سر زمين نخل هاي سوخته

خوشبختي يه حس دروني هست كه همه ندارن !

mohamad$

کاربر ويژه
سال ابی قبل اکثر ییلاقات شهر تهران مثل فشم میگون ایگل اهار شمشک و ... بارش ها بالای 1000 میل بوده . ( با توجه به بارش رودک )

کلا دره جاجرود و حوزه ابریزش پارسال عالی بود

Abbath

New member
عباس جان از همرفت در قزوین چه خبر؟
انگار داره یه همرفتهایی در بعضی جاهای قزوینو زنجان شکل میگیره!

درود

والا من رفتم خوابیدم الان بیدار شدم،طی اخبار واصله مثل اینکه شمال شهر یه چیزایی باریده،اما مرکز و جنوب خبری نبوده

ali.doosti

کاربر ويژه

درود بر مرد سر زمين نخل هاي سوخته

خوشبختي يه حس دروني هست كه همه ندارن !
درود استاد مهرداد گل...به خوشبختی وجدانو اخلاقو اضافه کنید که باز همه ندارن...راستش طاقت نیاورم یه اکانت ساختم و پاسخ پستشونو دادم....البته زیاد تند نرفتیم که از ادب به دور نباشه!

Abbath

New member

شکارچیای غیر مجاز رو کشتن بعد اونارو به اعدام محکوم کردن؟ خب اگه اینا نمیکشتن،شکارچیا این جنگل بانا رو میکشتن دیگه

کجا داریم زندگی میکنیم؟کشورهای درجه سوم افریقایی هم همچین قوانین مضخرفی ندارن

ali.doosti

کاربر ويژه
اسپم:
یه سوال از اهل فن!
یه دختر خارجکی تو اف بیم پیام داده
Hello
My name is miss Nancy Omini, i saw your profile today and after going through it many times then i made up my mind to contact you as my friend. so i want you to write back to me through my E-MAIL address , so that i will give you my PHOTOS and for you to know who i am. ( nancylovepp@live.com ) i hope to see your MAIL in my INBOX ok.
thank's from ,
miss Nancy.
{ nancylovepp@live.com }
البته خواهرمون محجبس
:خنده2:
میگم خطر نداره؟
:تعجب2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا