• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
متاسفانه عکس ازش ندارم چون واقعیتش امروز انتظار همرفت خوب و بارش رو نداشتم اما ساعت 5 بعد از ظهر دقیقا روی دشت ( نه در ارتفاعات) یه ابر cb تمام عیار شکل گرفت و در لایه زیرین اون ابرهای کاملا سیاه رشد کردن که کاملا از شکل ابرا مشخص بود که تگرگ در راهه
تگرگ به یکباره و با دانه های بسیار درشت ( نصف یک توپ پینگ پنگ)در ساعت 17:30 دقیقه شروع به باریدن کرد اما فقط 30 ثانیه در داخل شهر و سمت شمال شهر رو تقریبا زیر و رو کرد
موبایل یکی از دوستان عکس گرفته که فردا میذارم

سیبری

کاربر ويژه
سلام محسن جان:گل:
قوچان معمولاً بارش هاش کی تموم میشه
البته ظاهراً بارش های تابستانه هم داره درسته

درود بر محمد سادات عزیز:گل:

ببخشید دیر جواب دادم دادا
قوچان میشه گفت مرداد ماه بدون بارشه به صورت عادی
معمولا تا اوایل تیر همرفت در قوچان رگبار و رعدو برق رو کم و بیش به دنبال داره از اون طرف شهریور هم با آغاز عقب نشینی جنب حاره و نفوذ پر فشار سیبری و پرفشارهای مهاجر بر روی خزر قوچان هم تحت تاثیر رطوبت خزری بارش هایی صورت میگیره

navid-mashhad

کاربر ويژه
[h=4]

w315.gif
4 m/s

Overcast and wet snow
Precip chance: 76%
Humidity: 100%

حاجی میدونی این چیه ؟

imboeing

کاربر ويژه
رعد وبرق ميزند !! 2 روزه شكل بارش ها كاملا بياباني شكل شده كوتاه و شديد ! اما باحالن حال ميده !

سیبری

کاربر ويژه

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

شب همگی خوش

امروز صبح برای کار اداری رفتم به سمت ساوه، اولین نکته ای که توجه ام رو جلب کرد این بود که بیرون از منزل از دهنم بخار بیرون میومد! از تهران هم که دور شدیم، قبل از این که به همت دوستان! فضای شهر پر از دود و غبار بشه، برف تازه رو روی ارتفاعات البرز تا شمال کرج دیدم! اما در برگشت تقریبا همه برف ها آب شده بود.
در ساوه هوا نیمه ابری همراه با وزش باد نسبتا شدید ولی بسیار پاکیزه و تا حدی سرد بود! تا جائی که مجبور به استفاده از سوئی شرت شدم!
ابرهای کومولوس خوبی در غرب تهران شکل میگرفتند اما متاسفانه به شهر نمیرسیدند.

خیلی منتظرم ببینم از این موج سرد چیزی دست تهران رو میگیره یا نه! فعلا که فقط نابود شدن ابرها رو میبینم.:ناراحت:

پسرخاله

کاربر ويژه
دردو بر همه دوستان

شب همگی خوش

امروز صبح برای کار اداری رفتم به سمت ساوه، اولین نکته ای که توجه ام رو جلب کرد این بود که بیرون از منزل از دهنم بخار بیرون میومد! از تهران هم که دور شدیم، قبل از این که به همت دوستان! فضای شهر پر از دود و غبار بشه، برف تازه رو روی ارتفاعات البرز تا شمال کرج دیدم! اما در برگشت تقریبا همه برف ها آب شده بود.
در ساوه هوا نیمه ابری همراه با وزش باد نسبتا شدید ولی بسیار پاکیزه و تا حدی سرد بود! تا جائی که مجبور به استفاده از سوئی شرت شدم!
ابرهای کومولوس خوبی در غرب تهران شکل میگرفتند اما متاسفانه به شهر نمیرسیدند.

خیلی منتظرم ببینم از این موج سرد چیزی دست تهران رو میگیره یا نه! فعلا که فقط نابود شدن ابرها رو میبینم.:ناراحت:
ابرا از کرج به این سمت نمیان نمیدونم چه جریاناتیه که نمیزاره ابرا از کرج بیشتر رد بشن خدا ازشون نگزره:ناراحت:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
به نظر میاد بعد از عبور این سیستم تا 1 هفته با هوای نسبتا گرمی که حاصل پیشروی جنب حاره ای عزیز به سمت شمال هست مواجه خواهیم شد که به دنبال اون دوباره از سمت غرب سیستم خواهیم داشت، ناگفته نماند در این مدت باید ابرهای ارتفاع بالائی که بعد از بارش سنگین روی صحرای های عربستان!!!! به سمت ما خواهند امد رو نگاه کنیم!

پسرخاله

کاربر ويژه
من برم که فردا خیلی روزه جنجالی دارم:52::73: برام دعا کنید بتونم کارامو انجام بدم:18::11:
شبه همگی به خیر:احترام::41:

:بای:

سیبری

کاربر ويژه
اساتید ،عزیزان ، رفقا ، بزرگان
میشه بگید پیش بینی برف آخر هفته واسه قوچان محقق میشه یا نه؟
نمیتونم تا آخر هفته در حالت خوف و رجاء باشم! هیجان اصلا وایه افرادی تو سن و سال من خوب نیست!

آخرین ویرایش:

navid-mashhad

کاربر ويژه
محسن جان امیدوارم این عذاب نازل نشه بر شما !!!
این یک ناهنجاری و ضررش بیشتر از فایدشه
البته به نظر من

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اینجا رو ببینید:

meteogram.php

اینجا ریاض، مرکز عربستان سعودی و وسط بیابان است!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا