• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
چه بارونی میاد.:خنده1:

خدا کنه این فرودگاه ایندفعه رو دیگه آبروداری کنه! ساعت 3:30 که فقط رعد و برق گزارش کرده!
سلام دوستان
آقا امروز مشهد از ظهر به هر سمتي نگاه ميكني همين جور ابرهاي جوششي دارند رشد ميكنند.
آرش جان الان يك ابر كومولونيمبوس گردن كلفتي روي نواحي شرقي مشهد قرار گرفته و شكل و شمايل بسيار سياه و بدتركيبي داره! به نظر مياد اين ابر بايد بارش قابل توجهي به همراه داشته باشه. بايد ببينيم آبروداري ميكنه يا نه؟!

Abbath

New member
درود بر دوستان عزیز

از طریق پدرم خبر گرفتم که گردنه گدوک تو محور قزوین -بهرام آباد بارش برف داشته امروز،ارتفاع تقریبا 2000 تا 2200 متری،تو دامنه های شمالی دره شاهرود هم تقریبا تا 1800 متری برف باریده،معلومه که دیشب هوا خیلی سرد شده بوده

خراباتی

کاربر ويژه
سلام دوستان
اینجا سه تا از رعدوبرق ها بسیار شدید بود خونه ها به شدت لرزید
بارشم خیلی شدیده تگرگم بارید برای لحظاتی
الان دوباره تگرگ گرفت

navid-mashhad

کاربر ويژه
من متوجه نشدم تگرگ هم داره
رفتم بالای پشت بوم دیدم تگرگ ها مثل یخ در بهشت بهم چسبیدن یک گوشه

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
اسفندیار رحیم مشایی مشاور محمود احمدی نژاد و رییس دبیرخانه جنبش غیرمتعهدها گفت که محمود احمدی‌نژاد از نظر "اثر جهانی"، دارای جایگاهی "بالاتر از ریاست‌جمهوری" است.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان
آقا امروز مشهد از ظهر به هر سمتي نگاه ميكني همين جور ابرهاي جوششي دارند رشد ميكنند.
آرش جان الان يك ابر كومولونيمبوس گردن كلفتي روي نواحي شرقي مشهد قرار گرفته و شكل و شمايل بسيار سياه و بدتركيبي داره! به نظر مياد اين ابر بايد بارش قابل توجهي به همراه داشته باشه. بايد ببينيم آبروداري ميكنه يا نه؟!

سلام مهدی جان. ان شا الله که همینطور بشه و اون سمت شهر هم بارون خوبی بیاد. اینجا که راحت 5 6 میل رو اومد. (شدتش خیلی خیلی زیاد بود)

rahsazan

کاربر ويژه
برخی دوربینهای مرکز کنترل ترافیک گاهی اوقات آپدیت نمیشن
اگر سایت razavi.tv تصاویرش پخش بشه میشه وضعیت سمت حرم مطهر رضوی رو دید
الان سمت شمالشرق مشهد بارش داره

خراباتی

کاربر ويژه
احتمالا مشکل از دوربین هاست که تصویر جدید رونداره

درسته آپدیت نشده احتمالا من از جای خونمون که نگاه میکنم میدان امام حسین سیاه وپشت سرهم رعدوبرق میزنه صدای رعدوبرقاش دقیقه به دقیقه اینجا میاد به نظرم یکی از هسته های بارش اون منطقه باشه

rahsazan

کاربر ويژه
به سمت شرق
cz8gddna489u371yxw0.jpg

خراباتی

کاربر ويژه
برخی دوربینهای مرکز کنترل ترافیک گاهی اوقات آپدیت نمیشن
اگر سایت razavi.tv تصاویرش پخش بشه میشه وضعیت سمت حرم مطهر رضوی رو دید
الان سمت شمالشرق مشهد بارش داره

من خونمون نزدیک حرمه اینجا بارش شدید بود اما الان قطع شده ولی صدای رعدوبرق دائم به گوش میرسه چه خبره شمال شرق مشهد

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی

اين ابر از روي منطقه ما رد شد و يك گوشه اش ما رو هم گرفت و مختصري باران به همراه تگرگ نصيب ما شد ولي تصور ميكنم روي نواحي شمالي- شرقي مشهد خوب بباره و هر جا بباره به احتمال خيلي زياد تگرگ هم خواهد داشت چون اصلا تيپ ابر از نوع cb هاي بسيار ضخيم با رشد عمودي بسيار زياد بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا