• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
در تصاویر دوربینها نمایی از آسمان سیاه دیده میشه
20422379439555896544.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
اين ابر از روي منطقه ما رد شد و يك گوشه اش ما رو هم گرفت و مختصري باران به همراه تگرگ نصيب ما شد ولي تصور ميكنم روي نواحي شمالي- شرقي مشهد خوب بباره و هر جا بباره به احتمال خيلي زياد تگرگ هم خواهد داشت چون اصلا تيپ ابر از نوع cb هاي بسيار ضخيم با رشد عمودي بسيار زياد بود.

همون ابر :
3tbkulcyto0bvwn79tj.jpg

ضمنا دوستانی که دید بازی نسبت به شمال مشهد دارن فکر کنم رنگین کمان تشکیل بشه و اگر تونستن عکس بگیرن​

rahsazan

کاربر ويژه
دوستان اگر فرودگاه بارش کمی رو اعلام کرد تعجب نکنین چون تصاویر دوربین عوارضی آزادراه باغچه رو که نگاه میکنم با اینکه تصاویر آپدیت میشن و تغییر میکنن اما زمینها خشکه و احتمالا اونجا بارشی نداشته یا کم بوده

navid-mashhad

کاربر ويژه
الان باز فرودگاه 0.00000000000000000000001 ثبت می کنه نمیشه امضا جمع کنیم منتقل کنن ایستگاهو داخل شهر یا جمعش کنن
یا اینکه اصن آمارشو برای خودش اعلام کنن و عنوان مشهدو ازش بردارن

rahsazan

کاربر ويژه
الان باز فرودگاه 0.00000000000000000000001 ثبت می کنه نمیشه امضا جمع کنیم منتقل کنن ایستگاهو داخل شهر یا جمعش کنن
یا اینکه اصن آمارشو برای خودش اعلام کنن و عنوان مشهدو ازش بردارن
انشالله ایستگاه دوم رو که بزنن فکر کنم بارشهاش اونقدری باشه که مجبور بشن مینگین بگیرن:خنده1:

rahsazan

کاربر ويژه
تشكر محمدرضا جان بابت عكسها
شما حقيقتا نايب بر حق جناب امير محسن هستيد!

مخلصم مهدی جان شما لطف داری
عکسهای من کجا و عکسهای امیرمحسن و سایر دوستان کجا
این عکس رو که گرفتم با خودم گفتم که شما احتمالا از این عکس خوشت خواهد آمد

زلزله 6 ریشتری در افغانستان
طبق خبر هایی که به دستمون رسید , ساعت ۱۴:۱۵ در افغانستان , کابل شاهد زمین لرزه ای به قدرت 6.2 ریشتر بودن
محمد اسلم سیاف معاون اداره ملی مبارزه با حوادث افغانهستان به خبر گزاری صدای افغان(آوا) گفت: این زلزله در کابل شدید احساس شده و احتمالا خساراتی را به دنبال خواهد داشت.به گفته وی، تیم پیگیری برای ارزیابی وضعیت تشکیل شده و موضوع در حال بررسی می باشد.هنوز از مرکز و شدت وقوع زلزله خبری در دست نیست، اما این زلزله باعث فرار مردم از منازلشان شد.خبرنگار ما در سطح شهر گزارش می دهد که تعدادی از مردم در بیرون از خانه ها منتظر پس لرزه های این زلزله شدید هستند.
خبر تکمیلی متعاقبا ارسال می شود.

ali.doosti

کاربر ويژه
چه پیش بینی اکیوودر واس اردبیل کرده!تا 1 ماه اینده فقط چند روز بارش نداره...با دماهای فوق العاده!تو این یه ماه بهشت میشه!خوشابحال امیرمسعود:گل:

ماهان.

کاربر ويژه
سلام، من الان توی قطار فرانکفورت به ماگدبورگم و صبح عکس هایی از کوههای زنجان، دریاچه ارومیه، کوههای آرارات و دریاچه وان و کوههای شرق ترکیه و دشت های مجارستان و آلمان گرفتم که وقتی برسم خونه می ذارمشون.

tima ir

کاربر ويژه
بارش شدید باران دوباره اینجا اغاز شده ولی به نظر میرسه باز هم بارش زود گذر باشه

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
بارش امروز برف در اردبیل بارش برف در شهرستان مشگین شهر با توجه موقعیت کوهستانی و نزدیکی به کوه سبلان از صبح امروز آغاز شده بود و الان نیز ادامه دارد، علاوه بر این در شهرهای سرعین، نیر و نمین در مناطق مرکزی استان بارش برف گزارش می شود.
بارش برف در مرکز استان به اندازه ای شدید است که با گذشت 10 دقیقه از شروع بارش هم اکنون سطح شهر سفید پوش شده است. میزان دید نیز به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا