• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Masoud

کاربر ويژه

10 ارديبهشت سالروز تولد امير مسعود عزيز هست. :گل:

مهرداد عزیزم امروز منو خیلی شرمنده کردن :خجالت2:... به راستی ایشون یک گل به تمام معنا هستن...:گل:

صدای یک پرواز, فرود یک فرشته,
آغاز یک معراج, و شروع یک زندگی,, تولدت مبارک مسعود جان البته پیشاپیش

بسیار ممنونم ازت عزیزم بابت این قلب با احساست:گل:

چه پیش بینی اکیوودر واس اردبیل کرده!تا 1 ماه اینده فقط چند روز بارش نداره...با دماهای فوق العاده!تو این یه ماه بهشت میشه!خوشابحال امیرمسعود:گل:

قربونت علی آقا!! ان شا الله برای اردبیل و سراسر ایران عزیزم محقق بشه همه حال کنیم :گل:

منم بارش برف اردبیل رو تبریک میگم
با اجازه عکسهایی که گرفتین رو برای یه دوست اردبیلی ایمیل کردم، باشد تا غافلگیر شود:خنده1:

خواهش می کنم دوست عزیزم ، اتفاقا خیلی خوشحال شدم :خنده1:

felan123

New member
1450 باران تگرگ با اندازه گیری من 10 میلی
و بارش 10 روز با اندازه گیری من از شروع بارش ها تا الان 20 میلی

ali.doosti

کاربر ويژه
به به چه آفتابیه اینجا!
تابش شدید آفتاب هم اکنون..
یه چیزی بگیم دیگه از صبح دو پست گذاشتم...
امروزگرم تر از دیروزه!

mohamad$

کاربر ويژه
درود !:گل:
امروز هم بجای همرفت بارشی ، متاسفانه جو انرژی شو به شکل وزش باد تخلیه کرد !
این که چرا در دامنه های جنوبی البرز غربی ( قزوین و زنجان ) و دامنه های جنوبی البرز شرقی ( بعضی مناطق سمنان ) از این انتقال رطوبتی سیستم شمالی بارش همرفتی گرفتن و جو تهران انرژی شو به شکل وزش باد تخلیه کرد ، جای بسی بحث و گفتگو دارد !

درود !!! شما دعا بفرمایید ایشالا درست میشه . تهران بختش باز میشه .

felan123

New member
درود !:گل:
این که چرا در دامنه های جنوبی البرز غربی ( قزوین و زنجان ) و دامنه های جنوبی البرز شرقی ( بعضی مناطق سمنان ) از این انتقال رطوبتی سیستم شمالی بارش همرفتی گرفتن و جو تهران انرژی شو به شکل وزش باد تخلیه کرد ، جای بسی بحث و گفتگو دارد !

بله درست هست سمنان 5 کیلومتر از شهر ما پایین تر هست
الان 2 روز هست بارون میاد اینجا و ارتفاع بالاتر ولی سمنان خبری نی
میتونین تو نقشه ها ببینین
خدا شکر فروردین خشک بود ولی الان اینجا 1450 وضع بهتره ولی سمنان واقعا وضع ش خطری هست فقط باد

خراباتی

کاربر ويژه
شدت بارش منطقه ما
بیش از 20 دقیقه با همین شدت میبارید

23733860020203918615.jpg

88177588138460491205.jpg

93508307464922470359.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حفره بزرگ روي تهران به چه دليله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kds6fc84htdvyf08xbn3.png

amir tehranpars

کاربر ويژه

mohamad$

کاربر ويژه
با وجود تمام این ها شهر تهران تا اینجای بهار 49 میل بارش داشته که هر چند زیر نرمال است ولی جزو 3 مرکز استان پر بارش بوده . یا دومه یا سوم

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز
با گوشی اومدم واسه همین نمیتونم پستای قشنگتونو لایک کنم.
به امیرمسعود عزی(ببخشید دکتر امیرمسعود عزیز)بابت بارش برف تبریک میگم.متاسفانه نتونستم عکساشونو ببینم.میشه دوباره بذاریدشون؟
به دوستان مشهدی هم بابت بارش بارون تبریک میگم.متاسفانه بجنورد همش ابریه و طی 2-3ساعت اخیر دو سه تا ابر گردن کلفت(فکرکنم سی بی بودن) از جنوب شهر گذشتن و بارشی واسه مرکز و شمال شهر نداشتن.

mohamad$

کاربر ويژه
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حفره بزرگ روي تهران به چه دليله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kds6fc84htdvyf08xbn3.png

جالبه این حفره اکثر نقاط دامنه جنوبی البرز و گرفته از نزدیکای استان زنجان تا سمنان !

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
جالبه این حفره اکثر نقاط دامنه جنوبی البرز و گرفته از نزدیکای استان زنجان تا سمنان !

محمد راستش من مي ترسم از اين حفره

چه دليل وجود داره كه اين حفره بوجود بياد؟؟؟؟؟؟ چرا غرب و شرق البرز همرفت هست ولي البرز مركزي نيست؟

نكنه...؟ :سکوت::گریه:

amir tehranpars

کاربر ويژه

امروز صبی ( حدود ساعت 10 ) و زمانی قبل از شروع وزش باد ، همرفت کتلتی زیبایی در دماوند شکل گرفت و حتی ارتفاعات 4000 متری قره داغ ( دوبرار ) و کوه 3900 متری گل زرد رو سفید کرد ولی با آغاز وزش باد ، ابرای همرفتی پراکنده شده و تنها شاهد رد شدن این ابرای سنگین کمولونیمبوسی بودیم !

mohamad$

کاربر ويژه

محمد راستش من مي ترسم از اين حفره

چه دليل وجود داره كه اين حفره بوجود بياد؟؟؟؟؟؟ چرا غرب و شرق البرز همرفت هست ولي البرز مركزي نيست؟

نكنه...؟ :سکوت::گریه:

اخه این حفره خیلی بزرگه .یه جای کوچیک نیست که بخواد واسه زلزله و اینچیزا باشه .150 در 300 کیلومتره . البته من که اطلاعاتی ندارم در این مورد

پسرخاله

کاربر ويژه
نه از قزوینه تا سمنان زنجان که تو دله ابراست!
قزوین هم اکنون:
The report was made 36 minutes ago, at 14:00 UTC
Wind 08 kt from northwest
Temperature 11°C
Humidity 58%
Pressure 1013 hPa
Visibility 10 km or more
Broken clouds at a height of 3500 ft , Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 20000 ft
light thunderstorm

Dr.ben

کاربر ويژه
من دوباره بازگشتم :بای:
هوا حسابی سرد شده. دمای فعلی رشت 9 درجه است همراه با بارش باران.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا