• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed*zagros

کاربر ويژه
[h=2]بارش شدید باران و تند باد در شهر دزفول و توابع
[h=3]موج جدید بارندگی بهاری همراه با رعد و برق و وزش باد شدید شهر دزفول و توابع آن را فرا گرفت و موجب آبگرفتگی معابر شد
b5ytmjo3taujynrlcq2.jpg

vq9c4wcgd1ipcbgw3h.jpg

http://www3.ahvaz.irna.ir/fa/Photo/...ارش_شدید_باران_و_تند_باد_در_شهر_دزفول_و_توابع

Abbath

New member
دیگه چقدر باید تو این 4 ماه بیاد تا نرمال بشه،یعنی میشه 100 میلی متر بباره؟

mohamad$

کاربر ويژه
دیگه چقدر باید تو این 4 ماه بیاد تا نرمال بشه،یعنی میشه 100 میلی متر بباره؟

درود بر عباس عزیز . تهران و کرج و قزوین پتانسیل بارش های رگباری خوب در خرداد و حتی تابستون و دارن باید دید چی میشه ولی فعلا این الگوی فعلی که مهرداد گذاشت تا 18 اردیبهشت خبری نمیشه . به نظر من دیگه بارش های دامنه های البرز در این سال ابی نرمال نمیشه . کار از کار گذشته

Abbath

New member
درود بر عباس عزیز . تهران و کرج و قزوین پتانسیل بارش های رگباری خوب در خرداد و حتی تابستون و دارن باید دید چی میشه ولی فعلا این الگوی فعلی که مهرداد گذاشت تا 18 اردیبهشت خبری نمیشه . به نظر من دیگه بارش های دامنه های البرز در این سال ابی نرمال نمیشه . کار از کار گذشته

درود محمد جان ،بارش منطقه البرز جنوبی تا اواخر خرداد هم میتونه موثر باشه،اما دیگه بعد از اون بخش عظیمی از بارش در سطح زمین تبخیر میشه و عملا به وضعیت سفره های زیر زمینی کمکی نمیکنه

امسال خشکسالی شد دیگه،امیدوارم سال بعد جبران کنه

پ.ن: :خنده1:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
تو آمريكا منطقه اي موسوم به كوچه گردباد عظيم ترين و شديد ترين گردبادها اتفاق مي افته كه اين منطقه ايالت هاي مركزي رو شامكل ميشه و در بين اين ايالت ها اوكلاهاما همچون نگيني ميدرخشه.

علت اينكه اين قسمت گردباد خيز هست بر مي گرده به برخورد توده هواي گرم و مرطوب خليج مكزيك با هواي سرد كانادا:

ntx4svx55poicdlsfw2x.png

Abbath

New member
فراریش که مشخصه ولی مدلش و نمیدونم . راستی عباس جان قصد فروش داره میخوای ؟:خنده1:

چرا شمارشو بده بریم برای قرارداد :خنده1:

پ.ن:البته من به آمریکایی جماعت ارادت خاصی دارم،این کامارو SS مال رفیقم بود که 2 سال پیش فروخت به یه کرجیه 20 میلیون،چه خاطراتی که با این نداشتیم،کورس هایی که گذاشتیم رو یادم نمیره :(

mohamad$

کاربر ويژه
راستی دیروز که داشتم از کوهای چیتگر میومدم پایین دریاچه چیتگر که قراره همین ماه افتتاح بشه خیلی زیبا به نظر میومد ولی حیف نشد عکس بگیرم . حالا نمیدونم افتتاح شده یا نه ؟!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
لکن پر فشار باید حتما در جنوب باشه؟یا فقط باید هم پرفشار و هم کم فشار با هم باشن،موقعیتشون مهم نیست؟

خير

موقعيت مراكز فشار مهمه

تو كشور ما پر فشار در شمال ملاك هست. وجود پر فشار در شمال كشور باعث شارش هاي سرد به سمت سواحل خزر ميشه و سبب ايجاد جبهه سرد ناپايدار بر روي شمال كشور ميشه.

سيستم ناپايدار با كم فشار جنوبي تقويت ميشه و سبب بارش هاي سنگين ميشه.

aznavar

کاربر ويژه
دما افت شدیدی پیدا کرده. دوباره بدون لباس گرم موتور سواری نمیشه کرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا