rasht meteorogram
سلام محمود جان. اون ها بارونن اون آخرها؟! وای بارووون :شاد:
سلام بر بهزاد عزیزم خوبی داداشی خیلی دلم برات و هم برای امیر مسعود عزیز تنگ شده همیشه به یادتون هستم:گل:سلام محمود جان. اون ها بارونن اون آخرها؟! وای بارووون :شاد:
سلام به بهزاد عزیز و مهربان...:گل:
بهزاد جان اون سایتی که ازش پیش بینی بلند مدت رو می بینی واسه 3 ماه تابستون واسه اردبیل و گیلان جه جور چشم اندازی داره؟
سلام بر بهزاد عزیزم خوبی داداشی خیلی دلم برات و هم برای امیر مسعود عزیز تنگ شده همیشه به یادتون هستم:گل:
اره داداشی اونا بارون هستند وقفه کوتاهی در بارشهای شمال ایجاد شده که انشاا... بهبود خواهد یافت
بهزاد همه این تغییرات زمینه ساز بارانهای سیل اسای 15 مرداد به بعد در شمال است
انشاا... من که همیشه منتظر و چشم به راه تو و امیر مسعود عزیز هستمتشکر فراوان جناب محمود عزیز. امیدوارم بعد از این همه کم بارشی بار دیگر گیلان و البته بقیه نقاط کشور عزیزمون که فعلا درگیر کم بارشی هستند، سیراب بشن. والله ما هم بسیار دلتنگیم. امیدوارم به زودی فرصتی باشه تا شما و امیر مسعود عزیر رو ملاقات کنم :گل:
انشاا... من که همیشه منتظر و چشم به راه تو و امیر مسعود عزیز هستم
سلام به امیر مسعود عزیز.
من پیش بینی یک ماه رو از این سایت نگاه میکنم:
http://www.cpc.ncep.noaa.gov/products/CFSv2/CFSv2seasonal.shtml
واسه ماه آینده میلادی همچنان ما رو با بارش کمتر از نرمال می دونه:
البته همین سایت پیش بینی سه ماه هم داره که در آپدیت دیروزش وضعیت بارشی خوبی رو واسه سه ماه آینده جنوب غرب کشور در نظر گرفته:
و صد البته از تمامی این ها بهتر و دقیق تر پیش بینی های اساتید عزیز همچون امیر محسن و مهرداد و ماهان هست.
نروژ در یک اقدام کم سابقه و اچي مچي لا ترچي گونه واسه رشت هم بارون ظاهر کرده:
لکن پر فشار باید حتما در جنوب باشه؟یا فقط باید هم پرفشار و هم کم فشار با هم باشن،موقعیتشون مهم نیست؟
درسته بهزاد جان
مهرداد عزیز و امیر محسن سرور ما هستن و من بهشون افتخار می کنم:گل: