• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Abbath

New member
دما افت شدیدی پیدا کرده. دوباره بدون لباس گرم موتور سواری نمیشه کرد

اینجا هم عین بیابون شده،روز باید با تی شرت بری بیرون،شب با کاپشن،و باز هم این :خنده1: هست که در برابر این سال آبی جواب خوبی به نظر میرسه

aznavar

کاربر ويژه
محمد این کی آپدیت میشه؟

casia3.24hr.png

برفی

کاربر ويژه
سلام بر همه دوستان هر کی میتونه یه درب اهنی مدل قارچی برام پیدا کنه تواینترنت هر چی گشتم پیدا نکردم یه چند تا هم که پیدا کردم عکسا باز نمیشد تورا خدا هر کی میتونه این کارا برام انجام بده وعکسش را اینجا قرار بده

Amir Masoud

کاربر ويژه
TODAY MAX TEMP

اردبیل در حال صبر کردنه که دوره بارشی این 4 شهر تموم شه تا به مکان خودش بازگرده...:خجالت2:

Amir Masoud

کاربر ويژه
دلم واسه مه تنگ شده... نمیدونم چرا چند روزه با وجود جهت باد شمال و شمال شرقی در اردبیل مه تشکیل نمیشه...

من مه میخوااااااام

imboeing

کاربر ويژه
امتيازمون يهو بالا رفت ميبينيد چه كاربر فعاليم من ؟ :خنده2: مرسي از دوستان دست اندر كار كه اسمشون با م شروع ميشه و به د ختم ميشه :خنده2:

برفی

کاربر ويژه
سلام بر همه دوستان هر کی میتونه یه درب اهنی مدل قارچی برام پیدا کنه تواینترنت هر چی گشتم پیدا نکردم یه چند تا هم که پیدا کردم عکسا باز نمیشد تورا خدا هر کی میتونه این کارا برام انجام بده وعکسش را اینجا قرار بده.چوبی هم بود اشکال نداره تورا خدا برام پیدا کنید سرعت اینترنتم هم داغون شده

Dr.ben

کاربر ويژه
ببخشید چه جوری میشه امتیاز داد؟ من می خوام یه مقدار امتیاز سرمایه گذاری کنم، البته قابل دار نیست :خجالت2:

aznavar

کاربر ويژه
علی کجایی! پرچمتون رفته بالا
مث اینکه فرودگاه چیزی نباریده.برا منطقه خودمون 8تا 10 میل تخمین میزنم

Dr.ben

کاربر ويژه
خوب مثل اینکه اینجام طی 24 ساعت بیشتر از یه مقداری نمیشه امتیاز از حساب برداشت و کارت به کارت کرد! :احترام:

ما همچنان حالا حالاها باید منتظر بارش باران بمونیم :64:

uap3xc9qnrp0nl4irc5.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا