• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
بهزاد جان ببخشید نقل قول نمی زنم چون واقعا نمیشه با موبایل. خیلی جالبه امشب ما هم ماشین مون با کلاس شد و هم تو زشک ویلا دار شدیم و خودمون خبر نداشتیم. واقعا خیلی خوب بود اگه اینطور میشد............ از قدیم گفتند که آرزو بر جوانان عیب نیست . دوستان عزیز لطف داشتند و فال زدند و ما هم آرزومندیم شاید خدا هم یک گوشه چشمی به ما داشته باشه. بهر حال باز هم ممنون و سپاسگذار

شما بزارید به حساب اینکه همه بچه ها به شما علاقه مند هستند و نباشید دلشون تنگ میشه :گل:
ولی جدا از این حرف ها، واقعا عکس های فوق العاده ای که قطعا با عشق و علاقه فراوان می گیرید به دل میشینن.

Fooladi

کاربر ويژه
سرعت منم خوب نیست
با نزدیک شدن به روز حماسه شیاشی شیر فلکه اینترنت داره نرم نرم بسته میشه :ناراحت:

شب به خیر

ali.doosti

کاربر ويژه
چند عکس دیگه از بارون امروز آبادان...

3k5adubfbhr7ys6kbqu.jpg

fyt93o1a3ri4e9r83qu.jpg

i48wt4ovbola1bzg8aeh.jpg

r293j11fm90w02etkwqk.jpg

bto5z3isrb6zqzl0skv.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بهزاد جان

من ارادتمند همه شما دوستان خوب و عزیزم هستم و ای کاش که بتونم روزی این همه لطف و محبت شما خوبان رو جبران کنم.:گل:

شب بر شما خوش و ایام به شیرینی و شادی:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
امیر جان افسوس که من آبادانمو اینجا بجز بارش چند ساعت صبح که عکس هاشو تقدیم کردم چیز دیگه ای نباریدو الانم ابری شد ولی خبری نیست...
برای بار دوم در سال آبیه که ابرها اون منطقه گیر می کننو به شدت میبارن و طبق نقشه دقیقا محل تقاطع جبهه سردوگرمه!

nojeana

کاربر ويژه
امیر جان افسوس که من آبادانمو اینجا بجز بارش چند ساعت صبح که عکس هاشو تقدیم کردم چیز دیگه ای نباریدو الانم ابری شد ولی خبری نیست...
برای بار دوم در سال آبیه که ابرها اون منطقه گیر می کننو به شدت میبارن و طبق نقشه دقیقا محل تقاطع جبهه سردوگرمه!
ولی من جا شما بودم می گازوندم و می رفتم
خوب باورتون می شه مهمون برامون اومد منم خوابم شب بپره دیگه تا 7 یا 8 صبح خوابم نمی بره نمی دونم تا اون موقع چی کنم

ali.doosti

کاربر ويژه
ولی من جا شما بودم می گازوندم و می رفتم
خوب باورتون می شه مهمون برامون اومد منم خوابم شب بپره دیگه تا 7 یا 8 صبح خوابم نمی بره نمی دونم تا اون موقع چی کنم
آخه قرار بود اینجا هم بباره...بد قولی کرد...منم وسیله ندارم که!

شرایط جالب انگیزیست!

13050812_0212.gif

nojeana

کاربر ويژه
آخه قرار بود اینجا هم بباره...بد قولی کرد...منم وسیله ندارم که!
شرایط جالب انگیزیست!
13050812_0212.gif
بارش نهاوند هم تو این آپدیت زیاد شد
جالبه نهاوند رو مرز 3 میلی و 0 میلی بود الان تا 30 میلی اومده بالا خوب تجربه می گه نهاوند از این سیستم های بسته بارش خوب نمی گیره و از موجهای ترکیبی و سیستم های درحال فروپاشی خوب می باره ( شاید سیستم دیگه داره از هم می پاشه البته خدا نکنه و ایشاله همچنان برا شما و لرستان و ایلام بباره چون واقعا نیاز بود این سیستم .کی باورش می شد یه بارکی یه سیستم 100 میلی نازل بشه و کمبود بارش غرب جبران بشه - نهاوندم که ماشاله ترکیبی ه اقلیمش و از 90 درصد سیستم ها حتی کمترین بارش رو می گیره و خودش رو به سقف بارش 300 تا 500 میلی می رسونه و هیچوقت همبیشینه نمی شه مثل شما ) راستی آدرس سایت رو می دید علی جان
فقط حیف حیف که تهران این همه خشک ه هوا واقعا بی سابقه است یادش بخیر پارسال زمان اون تگرگ و بارش های شدید اول اردیبهشت چه حالی داد

nojeana

کاربر ويژه
عین ما شب زنده داری کنید... :خنده1:
آره والا همه خوابیدن دیگه من خوابم نمی بره
عباس چرا سر پستی ؟
فردا ایشاله قراره برم تهران - جمهوری و علاءدین گوشی بخرم و هم برم نمایشگاه کتاب یه سری بزنم ببینم چه خبره

Abbath

New member
آره والا همه خوابیدن دیگه من خوابم نمی بره
عباس چرا سر پستی ؟
فردا ایشاله قراره برم تهران - جمهوری و علاءدین گوشی بخرم و هم برم نمایشگاه کتاب یه سری بزنم ببینم چه خبره

داداش خدا بیامرزه خدمت رو،دو هفته ای میشه تقریبا تموم شده :خنده1:

nojeana

کاربر ويژه
داداش خدا بیامرزه خدمت رو،دو هفته ای میشه تقریبا تموم شده :خنده1:
خوب به سلامتی و تهنیت
بی خوابی خیلی بده و روان آدم رو خراب می کنه می دونم فردا سردرد دارم و یه حالت بد سردی و بقول معروف یکم لاو موشن ( دور کند )
ولی خوب جمعه است دیگه و می شه تا بوق ... خوابید

ali.doosti

کاربر ويژه
بارش نهاوند هم تو این آپدیت زیاد شد
جالبه نهاوند رو مرز 3 میلی و 0 میلی بود الان تا 30 میلی اومده بالا خوب تجربه می گه نهاوند از این سیستم های بسته بارش خوب نمی گیره و از موجهای ترکیبی و سیستم های درحال فروپاشی خوب می باره ( شاید سیستم دیگه داره از هم می پاشه البته خدا نکنه و ایشاله همچنان برا شما و لرستان و ایلام بباره چون واقعا نیاز بود این سیستم .کی باورش می شد یه بارکی یه سیستم 100 میلی نازل بشه و کمبود بارش غرب جبران بشه - نهاوندم که ماشاله ترکیبی ه اقلیمش و از 90 درصد سیستم ها حتی کمترین بارش رو می گیره و خودش رو به سقف بارش 300 تا 500 میلی می رسونه و هیچوقت همبیشینه نمی شه مثل شما ) راستی آدرس سایت رو می دید علی جان
فقط حیف حیف که تهران این همه خشک ه هوا واقعا بی سابقه است یادش بخیر پارسال زمان اون تگرگ و بارش های شدید اول اردیبهشت چه حالی داد
درست برخلاف ما که یوهو دوشو باز می کنن 100 تا میاد!واس منابع زیر زمینی شنیدم بهتره بارش سنگین...
آدرس سایت اینه

http://www.weatheronline.co.uk/cgi-...ODELLTYP=1&VAR=rsum&HH=144&BASE=-&WMO=&ZOOM=0

قسمت cmc رو بزنید و Precipitation accum. رو..

aria_tehran

کاربر ويژه
درود دوستان

کد مطلب:
10655
تاریخ انتشار:
۱۳۹۲ دوشنبه ۲ ارديبهشت 15:25

تهران در سال ۱۴۰۴ چگونه باید باشد؟

ImageThumb
جهان شهر‌ها، مراکز ثقل رویدادهای جهانی ومحل شکل بخشیدن به روابط و مناسبات سیاسی، اقتصادی فرهنگی و اجتماعی به شمار می‌روند. ودر آینده، نبض تحولات جهانی در جهان شهر‌ها خواهد تپید.
شهرخبر: در عصر کنونی بنگاههای وسازمان‌ها در تمامی کشور‌ها، اعم از توسعه یافته و در حال توسعه با آینده دشوار، کاهش منابع، افزایش الزام پاسخگویی، زودگذری فرصت‌ها ودیر پایی تهدید‌ها و چالش‌ها مواجه‌اند. موفقیت در چنین محیطی مستلزم مدیریتی است که علاوه بر اجرای موثر امور جاری بتواند با ابداع، نواندیشی وآینده نگری وآینده سازی وظایف اصلی وراهبردی خود را سازماندهی و اجرا کند.
در سالهای اخیر محیط بنگاه‌ها و سازمان‌ها نه تنها به شکلی فزاینده متلاطم و دگرگون شده است بلکه پیوستگی متقابل میان محیط و سازمان نیز به مراتب بیشتر شده است. این تلاطم و پیوستگی متقابل نیازمند واکنشی چند وجهی از سوی سازمانهاست نخست، این سازمان‌ها باید شکلی راهبردی تفکر کنند. دوم، سازمان‌ها باید یافته‌ها وادارات خود را برای سازگاری با محیط‌های تغییر یافته، به استراژی‌های اثر بخش تبدیل نمایند. وسوم سازمان‌ها باید برای تطبیق واجرای استراتژی‌ها، با تعقل وتفکر بستر مناسب را فراهم سازند.
سند چشم انداز بیست ساله کشور، برنامه پنچم توسعه، سند چشم انداز بیست ساله شورای اسلامی شهر تهران، منشور علمی شهرداری تهران، طرح جامع شهر تهران، برنامه ۵ ساله شهرداری تهران از جمله مهم‌ترین اسناد بالادستی توسعه شهری بوده است.
تهران براساس سند چشم انداز ۲۰ ساله خود که سیمای مطلوب ومقدور تهران را در سال ۱۴۰۴ با نگرش به سند چشم انداز ۲۰ ساله کشور ترسیم نموده است؛ جهانشهری است فرهنگی، دانش بنیان با هویت اصیل ایرانی واسلامی، زیبا، مقاوم، مرفه و معیار در دنیای اسلام.
به طور کلی جهانشهر‌ها به سه گروه سیاسی–دیپلماتیک-اقتصادی- تجاری و فرهنگی-اجتماعی تقسیم می‌شوند که برای تهران جهان شهر فرهنگی در نظر گرفته شده است. در سند چشم انداز تهران ویژگی جهان شهری تهران از سه جنبه قابل تشخیص است، نخست تهران ۱۴۰۴ پایگاه رخدادهای برجسته فرهنگی ومرکز بین المللی گفتگوی فرهنگ‌ها وادیان خواهد بود.
دوم، تهران ۱۴۰۴ پایگاهی برای تولید پایگاهی برای تولید و صدور فرآورده‌های فرهنگی جذاب با استفاده از منبع فرهنگی ایرانی واسلامی خواهد بود. و سوم تهران ۱۴۰۱ پایگاهی جهان تراز برای فعالیته‌ای علمی، آموزشی، وپژوهشی سطح بالا خواهد بود.
در این میان تهران به عنوان شهری دانش بنیان (دانایی محور) در مقابل شهر تولید بنیان قرارمیگیرد. شهر دانش بنیان، الگوی شهر توسعه یافته در عصر اطلاعات و دانایی است و شهر تولید بنیان یا شهر صنعتی، با انبوه کارخانجات و کسب و کارهای صنعتی در حواشی و درون خود هویت می‌یابد، اما شهردانش بنیان، با انبوهی از پژهشکده‌ها، مراکزمطالعاتی، اتاق‌های فکر وانواع کسب و کارهای دانش بنیان هویت می‌گیرد.
برای تحقق چنین ایده‌هایی می‌بایست کیفیت زندگی در تهران ارتقا یابد. کیفیت زندگی با توجه به معیارهای مختلفی از جمله عوامل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی، تسهیلات و امکانات تفریحی، ضریب دسترسی به کالاهای مصرفی، وضع سکونت شهروندان و همچنین شرایط محیط طبیعی ارزیابی می‌شود، کیفیت زندگی، یکی از معیارهای کلیدی فرهیختگان برای انتخاب محل سکونت و فعالیت است و از این منظر، ارتقای سطح کیفیت زندگی در تهران می‌تواند به تحقق سایر اهداف راهبردی شهر نیز کمک کند.
بنابراین، حرکت در مسیر پایانی و پویایی نیازمند‌شناختی آگاهانه از خود و محیط پیرامونی و تغییرات و اثرات آن هاست. تلفیق نتایج شناخت با برنامه‌های جامع نگر می‌تواند زمینه ساز استفاده موثر از فرصت‌ها شود. از این رو حساس نمودن اذهان به محیط و استفاده از فرصت‌ها و تدوین استراتژی در سطوح مختلف از مهم‌ترین وجوهی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
البته طراحی و تدوین استراتژی به تنهایی نمی‌تواند موجب تحقق اهداف در نظر گرفته شده برای آینده گردد بلکه حرکت در راستای برنامه‌های تدوین شده، و مدیریت اجرایی قدرتمند که توانایی اجرایی لازم برای محقق نمودن برنامه‌ها را داشته باشد ضرورتی انکارناپذیر است، که بدون آن تمامی این برنامه‌ها به صورت ایده‌های زیبای دست نایافتنی باقی خواهند ماند و تنها افسوس عدم دستیابی به آن‌ها برای آیندگان به یادگار می‌ماند.
محسن پیرهادی

آخرین ویرایش:

hamed*zagros

کاربر ويژه
درود

بعد از سه ماه خشکی طلسم شکسته شد و از صبح بارش متوسط باران در ایلام شروع شده:گل:

واقعا هوای عالی در ایلام حاکمه،سردو بارانی، کوه های مه گرفته صدای رعدوبرقم به گوش میرسه. هوا توپه واقعا:شاد:

سیبری

کاربر ويژه
بارش باران رو به عزیزان در خوزستان ، بوشهر ، فارس ، ایلام ، لرستان و...تبریک میگم:گل:

سیبری

کاربر ويژه
درود

بعد از سه ماه خشکی طلسم شکسته شد و از صبح بارش متوسط باران در ایلام شروع شده:گل:

واقعا هوای عالی در ایلام حاکمه،سردو بارانی، کوه های مه گرفته صدای رعدوبرقم به گوش میرسه. هوا توپه واقعا:شاد:
تبریک میگم حامد جان:گل:
حق عروس زاگرس امسال خیلی بیشتر از این حرفا بود ولی امیدوارم بارش این سیستم کمی جبران مافات کنه:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا