• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
gfs برا ما تا 104 میلیمتر بارش درنظر گرفته که در صورت تحقق تا نزدیک 600 میلیمتر پیش خواهیم رفت

تبریک فراوان. در این روزها، دلخوشی ما بارش های خوبی هست که در غرب، جنوب غرب و جنوب کشور عزیزمون رخ داده و می ده. امیدوارم روزهای بسیار زیبا و شادی داشته باشید و با عکس های زیبا ما رو هم در این شادی سهیم کنید.

IRAJ1

کاربر ويژه
تبریک فراوان. در این روزها، دلخوشی ما بارش های خوبی هست که در غرب، جنوب غرب و جنوب کشور عزیزمون رخ داده و می ده. امیدوارم روزهای بسیار زیبا و شادی داشته باشید و با عکس های زیبا ما رو هم در این شادی سهیم کنید.
درود بر یگانه دکتر فروم هواشناسی بسیار چخلصیم

Dr.ben

کاربر ويژه
لکن آنطور نباشد که اینطور شود که اگر اینطور شود شمال ایران آنطور شود!

ماهان جان اگه زحمتی نیست شما هم یه پیش بینی و آینده نگری واسه ماه های آینده گیلان داشته باشید. من که پیش بینی بلند مدت بسیار دقیق شما و مهرداد عزیز واسه پاییز و زمستان گذشته گیلان یادم نمی ره.

Amir Masoud

کاربر ويژه
مثل اینکه گوش شیطون کر وضعیت داره کمی واسه هفته بعد امیدوار کننده میشه....:گل:

خدا رو شکر!

Dr.ben

کاربر ويژه

اختیار داری بهزاد جانم...

من همیشه ازت یاد می گیرم و شاگرد همه شما بزرگان هستم:گل:

ما یک خرداد امتحان جامع داریم و دیگه رسما بخش آموزشی تموم میشه. کلاس ها هم که تا 2 هفته دیگه تموم میشه و کسی نیست که از دانش ما بهره مند بشه! دیگه بی کار بی کار میشم. شاید تصمیم بگیرم برم درخت های موجود در جنگل های گیلان رو بشمارم :giggle:

Amir Masoud

کاربر ويژه
ما یک خرداد امتحان جامع داریم و دیگه رسما بخش آموزشی تموم میشه. کلاس ها هم که تا 2 هفته دیگه تموم میشه و کسی نیست که از دانش ما بهره مند بشه! دیگه بی کار بی کار میشم. شاید تصمیم بگیرم برم درخت های موجود در جنگل های گیلان رو بشمارم :giggle:

به سلامتی استاد واست ارزوی موفقیت در امتحان جامع می کنم و امیدوارم مثل همیشه به بهترین شکل اونو پشت سر بذاری!

آقا شکسته نفسی نکنید درختان گیلان افتخار بکنن که شما رو زیارت کنن:گل:

Abbath

New member
این الوچه های درخت آلو هم نمیدونم چرا اینطوری شدن،آفتی چیزی هست آیا؟

oswuiyf9j7rlpsqtbd.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان جان اگه زحمتی نیست شما هم یه پیش بینی و آینده نگری واسه ماه های آینده گیلان داشته باشید. من که پیش بینی بلند مدت بسیار دقیق شما و مهرداد عزیز واسه پاییز و زمستان گذشته گیلان یادم نمی ره.

ای بابا دکتر جان شما که اینطور می‌فرمایید ما همچون قطعه‌ای کره‌ی شکلّی در خکاره‌ی مادر جان هنگام نیمرو پنیر درست کردن جلز و ولز کنان آب می‌شیم!

ولی خب این حقیر پرتقصیر معتقدم امسال تابستان روی خوش خود را از تیر ماه نشان خواهد داد. با درصد احتمال، ممکنه که بارش‌های غرب گیلان مثل آستارا و تالش زودتر آغاز بشه.

Dr.ben

کاربر ويژه
ای بابا دکتر جان شما که اینطور می‌فرمایید ما همچون قطعه‌ای کره‌ی شکلّی در خکاره‌ی مادر جان هنگام نیمرو پنیر درست کردن جلز و ولز کنان آب می‌شیم!

ولی خب این حقیر پرتقصیر معتقدم امسال تابستان روی خوش خود را از تیر ماه نشان خواهد داد. با درصد احتمال، ممکنه که بارش‌های غرب گیلان مثل آستارا و تالش زودتر آغاز بشه.

:خنده1: شما بزرگوارید.
تشکر فراوان ماهان جان. فکر کنم کارتون سرندیپیتی بود که یه موجوداتی توش بودن وقتی بارون میبارید می رفتن زیر بارون دهنشون رو وا می کردن. من الان حس اونها رو می فهمم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا