سلام بر شب زنده داران عزیز
وضع اینترنت تو مشهد داغان داغانه!!!!!!!!!!!
پر سرعتش که یا کاملا قطعه یا هر 10 دقیقه یکبار یک صفحه نصفه باز میکنه و من هم با ایرانسل و اونهم از مشهد اومدم.:تعجب2:
اینهم از وضعیت پوشش برف کوههای بینالود مورخ امروز:
بچه ها ماشین امیر محسن و دیدید ؟ :ایرانجمن::خنده1: خوش بحالش
سلام بر امیرمحسنسلام بر شب زنده داران عزیز
وضع اینترنت تو مشهد داغان داغانه!!!!!!!!!!!
پر سرعتش که یا کاملا قطعه یا هر 10 دقیقه یکبار یک صفحه نصفه باز میکنه و من هم با ایرانسل و اونهم از مشهد اومدم.:تعجب2:
اینهم از وضعیت پوشش برف کوههای بینالود مورخ امروز:
دروود استاد بزرگوار..
دلم خیلی تنگه برات...
خوشا خراسان
خوشا بینالود مستدام و پایمرد...
خوشا امیرمحسن جوانمرد...:گل:
سلام بر امیرمحسن
بامداد بخیر
امروز دنبال کارای ماشین بودی نرسیدی بیای فروم:سوت:
این موجوداتی که تو یکی از کارتون های قدیمی بودن (سرندیپیتی؟!) و وقتی بارون میبارید می رفتن زیر بارون دهنشون رو وا میکردن، بد رفته رو مخم. الان داشتم تو گوگل سرچ میکردم تا بلکه عکسی و نشونی ازشون پیدا کنم. گوگل عکس پایین رو آورد. چقدر این گوگل باهوش!! فهمید همچین سرچی رو احتمالا کی میتونه انجام بده :خنده1: :خجالت2:
فک کنم دومی از چپ بود ن؟
راستی شبکه آموزش ساعت 2 تا 2:30 بعد از ظهر کارتونهای قدیمی رو نشون میده. استا ادر و وروجک تازگیا تموم شد. الان مگ مگ و دوستان و مدرسه موشها رو میده
هفته پیش که روز جمعه با خانواده رفتیم بیرون طبیعت، ساعات زیادی تو ترافیک گیر کردیم و پشت دست مون رو هم از این بابت داغ کردیم.
محمد رضا هم هیچ کاری واسه رفع این معضل انجام نمیده و بنابراین ما هم امروز بعد ازظهر رفتیم و خدا رو شکر خیلی هم خلوت و خوب بود .
خیلی حیف که یک همچین چشم اندازی رو از دست دادم و امروز که این عکس رو گرفتم دیگه شکوفهاش تموم شده بودند و گرنه واسه مسابقه عکس انجمن قاب جالبی داشت:ناراحت:
:ذوق زده: :ذوق زده: خودش! همین دومی از چپ بود. البته گروهی بودن. اینجا با بقیه اهالی عکس انداخته! دست شما درد نکنه نمی دیدمش امشب خوابم نمی برد :گل:
سلام بهزاد جان خیلی ممنون. والا دیگه چیکار کنیم ما هم دلمون رو به همین چیزا خوش میکنیم دیگه. شما تو شمال کافی که فقط پنجره رو بازکنید و دیگه اون منظره ای که می بینید خود بهشته.......... ولی ما که تو بهشت زندگی نمی کنیم و این صحنه ها واسمون جذابیت زیادی داره.