mehrdad_teh
متخصص بخش هواشناسی
نمودار اسكيوتي امروز تهران
فردا میرم که دیگه بارش نداریم
تبریک میگم اینجا که آبروی رفترو بازگردوند!خیلی عالی بود خیلیییییی!
از هفته ديگره با استقرار مركز سلول بسته بر روي شرق مديترانه و تركيه و وجود مراكز كم فشار فصلي بر روي عربستان و عراق شرايط براي توده چشمه هاي گرد و خاك بسيار مساعد هست.
در واقع با اين شرايط امكان ارتباط ترموديناميكي بين كمفشار سطحي و ناوه تراز مياني وجود داره و اين مي تونه منجر به بر خاستن طوفان هاي گرد و خاك بشه.
درود:گل:
با این بارش ها امیدوارم حداقل یه ماهی خبری از گرد و خاک نباشه، البته خوب در همه چشمه های خاک بارش رخ نداده و این نگران کننده ست
متاسفانه کشور عراق درگیر مشکلات سیاسیه و کشورهای اردن و عربستان هم اهمیتی نمیدن(اونا به تروریسم اهمیت میدن) وگرنه طرحهای مقابله با چشمه های گرد و خاک میتونست در مرحله اجرا باشه، از اهمال مسئولان کشور در این زمینه نیز نمیشه گذشت
با پوزش از دوستان از اینکه این بحث ربطی به اینجا نداره اما پراید به خاطر مشکل هندلینگ اصلا یک خودرو محسوب نمیشه و لیست خودرو ها باید خارج بشه یا حداکثر سرعتش رو روی 80 کیلومتر محدود کنننمی دونم چرا گیر به پراید دادن در حالی که بیشترین چپی ها برای ماشین 206 هست . و اشغال ترین ماشین هم 405
من خودم ماشین های سایپا رو به ایران خودرو ترجیح می دم .( همیشه می گن خر بخر از ایران خودرو نخر )
با پوزش از دوستان از اینکه این بحث ربطی به اینجا نداره اما پراید به خاطر مشکل هندلینگ اصلا یک خودرو محسوب نمیشه و لیست خودرو ها باید خارج بشه یا حداکثر سرعتش رو روی 80 کیلومتر محدود کنن
صحبتای شما درسته اما منظور من اینه که 405 در زمان خودش 20 سال پیش یا هر چی یک خودرو با استاندار دهای زمان خودش بوده اما پراید در زمان خودش هم استاندارد های لازم رو نداشتهتمام خودرو های ایران مدل 15 تا 20 سال قبل هست . هر خودروای که در خارج از دور خارج می شه می دن ایران . مثل 405 مدل 20 سال قبل پرشیا مدل 15 سال قبل 206 مدل 12 سال قبل . حتی L90 ( لوگان ) مدل 7 سال قبل . ایران فقط برداشته انژکتوری کرده و چند تا کار دیگه .
یا ادم باید ماشین خارجی بخره یا اگه ایرانی خواست همون پراید خوبه پول هدر دادن که پول زیادی به ماشین ایرانی داد.
چین الان بعد از 5 سال چنان خودرو های لوکسی و زیبا و پاکی می زنه که ادم کیف می کنه ولی ایران بعد از 50 سال هنوز سر خونه اول .
فکر کنم . 405 پرشیا 206 پراید و................. مثل پیکان بشن تا 50 سال بعد هم تولید کنن.
صحبتای شما درسته اما منظور من اینه که 405 در زمان خودش 20 سال پیش یا هر چی یک خودرو با استاندار دهای زمان خودش بوده اما پراید در زمان خودش هم استاندارد های لازم رو نداشته
پراید در زمان خودش ( ده نود ) بهترین ماشین تولید شده شرکت kia بود. و تمام استاندار ها رو هم داشت.
در ایران هم اوایل وارد می کردن . ماشین ثروتمندان ایران بود.