• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خوب به سلامتی برق محل کار بعد از 3 ساعت اومد! هنوز تابستان نشده این همه قطعی برق داریم! خدا به داد مرداد و شهریور برسه!

سیکلون همچنان بر باقی موندن در نوار غربی اصرار میکنه، نتیجه اش رو هم میشه در بارش های سنگین نواحی تحت پوشش دید و متاسفانه در تهران بارش نیست.

دیروز عصر یک توده ابر به زور از روی کوه های پائین اومد و تا روی سعادت آباد هم رسید اما متایفانه بارشی اتفاق نیفتاد.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

فدای مرام گلت اوستا :گل:

خوشا روزهایی که تو سایتت همش ازت می پرسیدم مهرداد کی ارومیه برف میاد؟ ، همش کلافت می کردم :خجالت2:.مهرداد آیا این دفعه برف ok هست؟!... و خوشا اون شب ( 10 دی 89) که بعد از مدت ها فقدان بارشی در سطح کشور اولین برف ارومیه بارید و تو دیگه عصر اون روز بهم گفتی امیر مسعود برو شاد باش که دیگه برف ok شده !!!

واقعا اون روز ها فراموش نشدنی هستن عزیزم:گل:

خواهش مي كنم

آره مسعود جان يادته ؟ چقدر زود گذشت ...
من هنوز اون ايميل ها رو دارم. اولين عكس وبلاگم هم مزين به عكس تو شده كه برف اروميه رو برام فرستادي :گل:

خاطره هاي شيرين هيچ وقت فراموش شدني نيستن. :بله:

ehsa az esfahan

کاربر ويژه
توده ابری که گفتم کارش رو شروع کرد
شرق اصفهان
هم اکنون باران ورعدوبرق

پیوست ها

• sshot-1.jpg
    sshot-1.jpg
    20.3 کیلوبایت · بازدیدها: 38
  • sshot-2.jpg
    sshot-2.jpg
    23.2 کیلوبایت · بازدیدها: 37

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بفرمائيد:

مجموع بارش تا پايان روز جمعه 20 ارديبهشت:

gfs​

19o6c19jhn1dxwpnidr.gif

cmc

ifgouczzp8nnwusp80c.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی
بفرمائيد:

مجموع بارش تا پايان روز جمعه 20 ارديبهشت:

gfs​

19o6c19jhn1dxwpnidr.gif

cmc

ifgouczzp8nnwusp80c.gif

مهرداد جان بارش اصفهان چرا از الگوها تبعیت نمیکنه؟ طبق نقشه اول اصلا نباید بارش داشته باشه و در نقشه دوم ماکزیمم 5 میلیمتر اما بارشها نشون دادن که پتانسیل دو یا سه برابر کردن این ارقام رو هم دارن؟

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان بارش اصفهان چرا از الگوها تبعیت نمیکنه؟ طبق نقشه اول اصلا نباید بارش داشته باشه و در نقشه دوم ماکزیمم 5 میلیمتر اما بارشها نشون دادن که پتانسیل دو یا سه برابر کردن این ارقام رو هم دارن؟

اينها مدل هستن و بر اساس پارامتر هاي مختلف هواشناسي پيش بيني مي كنن ممكن پارمترهايي كه در اين پيش بيني توسط اين مدل ها بررسي ميشه به اون ميزان و يا در راستايي كه اين مدل ها انتظار دارن در واقعيت اتفاق نيوفته.

جدا از اين مساله برخي مدل ها ممكن برخي ويژگي هاي يك منطقه رو به حساب نيارن مثلا ويژگي هاي توپوگرافي.

arashz

مدیر بخش هواشناسی

اينها مدل هستن و بر اساس پارامتر هاي مختلف هواشناسي پيش بيني مي كنن ممكن پارمترهايي كه در اين پيش بيني توسط اين مدل ها بررسي ميشه به اون ميزان و يا در راستايي كه اين مدل ها انتظار دارن در واقعيت اتفاق نيوفته.

جدا از اين مساله برخي مدل ها ممكن برخي ويژگي هاي يك منطقه رو به حساب نيارن مثلا ويژگي هاي توپوگرافي.

به نظر میاد توپوگرافی اصفهان در این حالت که هوای مرطوب از سمت شرق وارد بشه به نفع شهر هست! وجود ارتفاعات در غرب شهر اینبار بجای ایجاد حالت نزولی باعث صعود هوا میشن.

AFSORDE

کاربر ويژه
مناطق اطراف اينجا ابريه ... ولي اينجا آفتابه :104:

به احتمال زياد به زودي اين قسمت رو هم پوشش ابر خواهد گرفت :18:

البته به نظر ميرسه ابرهاي جنوب غربي و جنوب بيشتر براي ما سودمند خواهند بود، دقيقا مثل ديروز كه به محض ورود ابرها از سمت جنوب غرب و شروع بارش در اينجا، ابرهاي سياه و تيره رنگي كه سمت شرق آسمان بودن تغيير رنگ دادن و تيرگي اونا محو شدن، نمي دونم شايدم عقب نشيني كردن به همون سمت شرق :گل:

آخرین ویرایش:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
طي مروري كه بر روي مدل بلند مدت cfs داشتم به اين نكات دست پيدا كردم:

1- طي نيمه دوم ماه مي تا دهه دوم ماه ژوئن، به تناوب شمال غرب و سواحل خزر تحت مسير سيستم هاي شمالي و يا زبانه هاي عبوري اونها قرار مي گيره كه گاها دامنه عمل اين سيستم ها به البرز هم ميرسه در ساير نقاط خشكي حاكم هست.

2- در طي دهه اول ماه ژوئن يك سايكلون حار هاي از سواحل غربي هند در آب هاي اقيانوس هند به عرض هاي بالايي حركت كرده و به سمت كشور عمان منحرف خواهد شد.

3- به نظر ميرسه تا پايان دهه دوم ژوئن اونچه كه اين مدل نشون ميده بارش مونسون بر روي هند ضعيف هست.

Amir Masoud

کاربر ويژه

خواهش مي كنم

آره مسعود جان يادته ؟ چقدر زود گذشت ...
من هنوز اون ايميل ها رو دارم. اولين عكس وبلاگم هم مزين به عكس تو شده كه برف اروميه رو برام فرستادي :گل:

خاطره هاي شيرين هيچ وقت فراموش شدني نيستن. :بله:

درسته مهرداد عزیزم... در اون روز های زیبا و به یاد ماندی تو عزیز مهربون بودی که نه تنها احساسات من ، بلکه حس همه عاشقان رو درک می کردی و این واقعا عجیب و بسیار دلنشین بود واسم که کسی پیدا شده که دیگه به حرفام نمی خنده و درکم می کنه...:گل:

من هم اون ایمل ها رو دارم...و هیچ وقت خاطرات قشنگی که با هم داشتیم رو فراموش نمیکنم عزیزم...

ان شا الله به زودی قسمت بشه از نزدیک ببینمت که باعث افتخاره...

aznavar

کاربر ويژه
درود دوستان بارش شهر خرم آباد از این چرخنده47.1 میلی متر شد.که در مجموع بارش بهار امسال تا بحال به 80 میل میرسه.
نرمال بلند مدت 124م
بارش سال آبی جاری هم حدودی به 347.1 رسید.نرمال 510 م
رکوردار بارشهای 6 سال ه خشکی سال 89 با 367.2 هست

AFSORDE

کاربر ويژه
مناطق اطراف اينجا ابريه ... ولي اينجا آفتابه :104:

به احتمال زياد به زودي اين قسمت رو هم پوشش ابر خواهد گرفت :18:

البته به نظر ميرسه ابرهاي جنوب غربي و جنوب بيشتر براي ما سودمند خواهند بود، دقيقا مثل ديروز كه به محض ورود ابرها از سمت جنوب غرب و شروع بارش در اينجا،ابرهاي سياه و تيره رنگي كه سمت شرق آسمان بودن تغيير رنگ دادن و تيرگي اونا محو شدن، نمي دونم شايدم عقب نشيني كردن به همون سمت شرق :گل:

خب پوشش ابر بطور كامل تموم آسمان رو فراگرفت و آفتاب هم با اينجا بدرود گفت:گل:

قطرات باران هم شروع به باريدن كردن.. نم نم :2:

mohamad$

کاربر ويژه
متاسفانه عرض جغرافیایی ایران جا به جا شده . دوستان ناراحت نشند ولی الان نگاه به نرمال بکنید میبینید که تهران مشهد رشت تبریز باید این وقت سال بارش خوب داشته باشند

ناهانجاری پشت ناهنجاری

ehsa az esfahan

کاربر ويژه
خب پوشش ابر بطور كامل تموم آسمان رو فراگرفت و آفتاب هم با اينجا بدرود گفت:گل:

قطرات باران هم شروع به باريدن كردن.. نم نم :2:

اینجا صدای رعدوبرق شنیده میشه

شرق اصفهان 7درجه کاهش دما داشته و گزارش باران ورعدوبرق داده

mohamad$

کاربر ويژه
صبر ادم حدی داره دیگه پختیم از گرما اینم شد اردیبهشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-----------------

در مورد صحبت سامیار من کاملا موافقم چون خودم به شخصه دیدم پراید در سرعت های بالای 120 تعادلش به هم میخوره و حتی برف پا کن ماشین به تق تق میوفته !!

ولی فرضا با خودرو های خارجی مثل مگان مقایسه میکنم میبینم که 170 تا با مگان رفتن معادل هستش با اینکه با پراید 100 تا بری . از نظر راحتی توی ماشین و تکون تکون خوردنش میگم .

کلا پراید پتانسیل سرعت بالای 120 نداره به نظر من و اگه از این سرعت بالاتر بری داری با جون خودت بازی میکنی . بدنه پراید هم که فایبرگلاسه و عینه دخترای مانکن لطیف و سوسوله . زود می ترکه !:خنده1:

nojeana

کاربر ويژه
درود دوستان بارش شهر خرم آباد از این چرخنده47.1 میلی متر شد.که در مجموع بارش بهار امسال تا بحال به 80 میل میرسه.
نرمال بلند مدت 124م
بارش سال آبی جاری هم حدودی به 347.1 رسید.نرمال 510 م
رکوردار بارشهای 6 سال ه خشکی سال 89 با 367.2 هست
بازم خوش بحالتون
نهاوند جمعا 4.5 بارش گرفت از سامانه
خوب خیلی خوشحال کننده است چون تا 50 کیلومتر غرب و جنوب بین 10 تا 20 برابر این بارش گرفتند از سامانه
و تونقشه های جدید هم حفره بارشی 4 م م داریم

IRAJ1

کاربر ويژه
سلام ایرج جان:گل:
واقعاً گرما و روزهای گرم رو دوست داری؟ شوخی میکنی:تعجب2:
درود محمد عزیز
روزهای گرم ما نهایتش 33 تا 34 درجس عصرم که میشه هوا عالی میشه که من واقعا دلم برا اون روزای زیبا و بدون کاپشن تنگ شده
امروزم چندتا بوشهری دیدم که بلداجی بودن میگفتن اینجا چقد سرده .ما الان در حال حاضر بخاری خونمون روشنه
به من حق بدید

AFSORDE

کاربر ويژه
اینجا صدای رعدوبرق شنیده میشه

شرق اصفهان 7درجه کاهش دما داشته و گزارش باران ورعدوبرق داده

نه اينجا فعلا رعد و برق نيست، البته از دور دورا صداي رعد و برق مياد ...
تازه چند دقيقه ايه كه ابر تمام آسمون رو پوشش داده و اينجا هم ابري شد و فكرم نمي كنم 7 درجه كاهش دما اتفاق افتاده باشه اينجا
در مورد بارش هم كه فعلا زمينا خشكه فقط گاهي نم نمي مي افته پايين :خنده1:

ولي شايد در ادامه شدت بيشتري پيدا كنه مثل ديروز ... :بله:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا