• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

IRAJ1

کاربر ويژه
مثل اینکه با نزدیک شدن فصل گرما و به تبع اون کم بارشی در کشور فروم به روزهای بی رونقی خودش نزدیک میشه روزهایی که به زور 2 3 صفحه جلو میره

imboeing

کاربر ويژه
رشت هيچ بارشي كه به درد بخوره نه در فروردين نه در ارديبهشت نداشته !

mohamad$

کاربر ويژه
دما های خیلی گرم برای این وقت سال در البرز جنوبی . کاش هر چه زودتر این اردیبهشت فضاحت بار برای نیمه شمالی تموم شه

دیروز ظهر:

ورامین +31
فرودگاه امام +29
فرودگاه مهراباد +29
کرج +29
قزوین +28
شهریار +28
اقدسیه +27
لواسان +23
معلم کلایه +22
طالقان +21
دماوند +20
آبعلی +20
فیروزکوه +19

مشهد هم دیروز 29 درجه شد

آخرین ویرایش:

imboeing

کاربر ويژه
دما های خیلی گرم برای این وقت سال در البرز جنوبی . کاش هر چه زودتر این اردیبهشت فضاحت بار برای نیمه شمالی تموم شه

دیروز ظهر:

ورامین +31
فرودگاه امام +29
فرودگاه مهراباد +29
کرج +29
قزوین +28
شهریار +28
اقدسیه +27
لواسان +23
معلم کلایه +22
طالقان +21
دماوند +20
آبعلی +20
فیروزکوه +19

مشهد هم دیروز 29 درجه شد

خوب بعدش خرداد فصاحت بار شروع ميشه :خنده2:

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز:گل:
امروز با دیدن مقدار بارش اینجا که زده بود 1.2 م م تعجب کردم چون اون چیزی که من دیروز غروب دیدم بین 15 تا 20 م م بود، بنابراین پیگیری کردم و در کمال تعجب متوجه شدم که ایستگاه اینجا در جاده پلدختر و در فاصله 10 کیلومتری اینجاست، در حالی که این فاصله واسه یه شهر کوچیک عجیبه

بله متاسفانه با شروع خشکی اینجا هم خلوت میشه
من اصلاً فاصله نیمه اردیبهشت تا مهر رو خوشم نمیاد واقعاً کسل کننده ست، گرمای سوزان و بیخود:آه:

Abbath

New member
درود

آنومالی تراز 500 برای 1 ماهه اوریل

2.187.113.79.127.3.45.11.png

آنومالی فشار سطح دریا در همین بازه زمانی

2.187.113.79.127.3.48.16.png

آنومالی شاخص OLR در ماه آوریل

2.187.113.79.127.3.47.41.png

و آنومالی دما در این ماه

2.187.113.79.127.3.49.23.png

nojeana

کاربر ويژه
سلام دوستان
صبح حدود ساعت 1100 این ابرها بخشهائی از آسمون رو پوشونده بود و از نظر تجربی نشانه رعد و برق و رگبار تندری و احتمالا امروز خبرائی بشه تهران
vogkbn2b4i04ytnx8va4.jpg

و از همه مهمتر و جالب تر دیروز هم نهاوند نبارید و الان دو روزه از سامانه یه نمه هم نباریده
روز اول 0.9
روز دوم 3.5
روز سوم 0.1
روز چهارم 0
روز پنجم 0
و مجموع بارش نهاوند از سامانه همچنان 4.5 م م
خوب بنظر من وضع نهاوند فجیع تره و اونجا بودم الان سکته ه رو زده بودم چون هر روز ابر و رعد و برق و بدون بارش
و تا 30کیلو متر غرب و جنوب تا 30 میلی بارش گرفته

mohamad$

کاربر ويژه
سلام دوستان صبح حدود ساعت 1100 این ابرها بخشهائی از آسمون رو پوشونده بود و از نظر تجربی نشانه رعد و برق و رگبار تندری و احتمالا امروز خبرائی بشه تهران
vogkbn2b4i04ytnx8va4.jpg
و از همه مهمتر و جالب تر دیروز هم نهاوند نبارید و الان دو روزه از سامانه یه نمه هم نباریده روز اول 0.9 روز دوم 3.5 روز سوم 0.1 روز چهارم 0 روز پنجم 0 و مجموع بارش نهاوند از سامانه همچنان 4.5 م م خوب بنظر من وضع نهاوند فجیع تره و اونجا بودم الان سکته ه رو زده بودم چون هر روز ابر و رعد و برق و بدون بارش و تا 30کیلو متر غرب و جنوب تا 30 میلی بارش گرفته
سال ابی نهاوند 255 و همدان 166 هست تا الان . استان همدان بارش جالبی نداشته امسال

سال ابی قبل نهاوند فکونم 300 و رد کرده بود .

nojeana

کاربر ويژه
سال ابی نهاوند 255 و همدان 166 هست تا الان . استان همدان بارش جالبی نداشته امسال
سال ابی قبل نهاوند فکونم 300 و رد کرده بود .
پارسال 335 شد
می دونی نهاوند آمار 550 هم حتی تو ده سال اخیر با وجود خشکسالی های پیاپی داشته
بی خیال بابا ایشاله تهران امروز بباره

nojeana

کاربر ويژه
امروز رفتم شهریار
زرد آلود 12000
گیلاس بدمزه 7000
چه سالی شود یادمه نهاوند باغ رو نمی تونستیم جمع کنیم و هر سال کل زردآلو ها پادرخت می ریخت و خراب می شد آلان می فهمم چقدر ناشکری می کردیم
البته امسال منطقه ما زردآلو و گیلاس رو سرما زده فقط سیب و گردو و هلو آلبرتا و زعفرانی( انجیلی ها هم می گن سرما زده ) جون سالم بدر بردند.
و فصل زرد آلو اول تیره و گیلاس آخر خرداد تعجب کردم شهریار الان همه میوه هاش رسیده

navid-mashhad

کاربر ويژه
پژوهش جدید ناسا: پر بارش شدن مناطق بارانی جهان در سده آینده
طبق پژوهش تازه‌ای که توسط ناسا در مورد پيامدهای گرمايش جو زمين انجام شده است طی سده آينده در آن بخشی از کره زمين که معمولا رطوبت زيادی دارند بارش باران تشديد خواهد شد و در مناطق خشک کره زمين دوره های بدون بارش باران طولانی‌تر خواهند شد.

يکی از پژوهشگران سازمان ناسا گفته است: «شدت بارش باران در مناطق مرطوب و از سوی ديگر دوره‌های خشکسالی در مناطق خشک، تشديد و طولانی‌تر خواهند شد و بروز اين دو پديده ا زنظر جوی و فيزيکی با يکديگر ارتباط دارند.»

پژوهش‌های جديد سازمان ناسا در مورد ميزان و نحوه بارش باران در سطح کره زمين که در شماره آينده مجله «تحقيقات جغرافيايی» منتشر خواهد شد اطلاعات دريافت شده توسط چهارده الگوی پيش بينی تغييرات جوی کره زمين را بررسی کرده است.

هر چند برخی از اين الگوها پيش‌بينی کرده بودند که در مناطق مرطوب کره زمين مثل مناطق استوايی ميزان باراش باران افزايش و در مقابل بارش باران در مناطق خشک کاهش خواهد يافت، اما تحقيقات اخير توسط سازمان ناسا اولين پژوهش همه جانبه در مورد بارش باران در کل جهان و از جمله در اقيانوس‌ها است.

طبق پژوهش جديد ناسا هر چند تمام چهارده مورد از الگوهای پژوهشی قبلی که در مورد ميزان بارش باران در مناطق مختلف زمين انجام شده‌اند در برخی از جزييات با يکديگر تفاوت دارند ولی در مورد ميزان متوسط افزايش و يا کاهش بارندگی نتيجه گيری آنها يکسان است.

نقطه مشترک تمامی اين تحقيقات اين است که متناسب با افزايش هر درجه فارنهايت در گرمای جو زمين ميزان بارندگی در مناطق مربوط حدود چهار درصد افزايش می‌يابد و در مقابل در مناطق خشک کره زمين دوره‌های خشکسالی و فقدان بارندگی حدود ۲.۶ درصد طولانی‌تر خواهند شد.

يک پروفسور علوم جوی در دانشگاه واشینگتن نيز اخيرا در مطالعات خود به اين نتيجه رسيده است که يکی از دلايل اصلی کاهش ميزان بارندگی در نواحی جنوب غربی آمريکا و منطقه مديترانه افزايش دی اکسيد کربن در جو کره زمين است.

دليل علمی اين تغييرات جوی اين است که جو کره زمين همزمان با افزايش درجه حرارت می‌تواند ميزان بيشتری از بخار آب را در خود حفظ کند ولی بخش بيشتری از اين بخار آب در بخش‌های مربوط انباشته می‌شوند و بنابراين بارندگی کمتری نصيب بخش‌های خشک کره زمين می‌شود.

سرعت وقوع يک چنين تغييرات شديدی در الگوی بارندگی در جو کره زمين به ميزان توليد گاز دی اکسيد کربن بستگی دارد ولی پژوهشگران ناسا می‌گويند که تحقيقات و پيش‌بينی‌های تخمينی آنها مربوط به قرن آينده است.

http://www.radiofarda.com/content/f4_nasa_reserach_rainy_places/24978838.html

navid-mashhad

کاربر ويژه
این مالدیو خیلی پیشرفت کرده تو این چند سال
جزو گردشگری ترین و مشهورترین جزایر اقیانوس هند شده برای گردشگران غربی

حتی فوتبالشم پیشرفت کرده!!! اولش به ایران 17-0 باخت بعد از چند سال 8-0 بعد از چند سال 4-0 و آخرین بازی دو تیم 1-0 به سود ایران شد
فکر کنم دفعه بعد 1-1 کنه:خنده2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا