• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

EP-IEE

کاربر ويژه
تو آکو ودر تو جای دیگه

دوستان احتمالا من رفتم بعد امتحانا بیام یه 1 ماه اینتر نتم قطع میشه هر بدی . و خوبی دیدن ما رو حلال کنین خدا فظ تا بعد امتحانا با اجازه

iran-foreca

New member
خدارو شکر امروز اینجا در حد استوا شایدم بیشتر بارون اومد...اوونم چه بارونی اسمش بارون نبود......انگار دوش حموم باز کرده بودی...
حدود 80 میلیمتر فقط ظهر امروز بارون داشتیم.....هرچند خسارات زیادی به باغات منطقه زد ولی دمش گرم....
الانم شدیدا داره میباره.
غرب کرمانشاه

sinaet

متخصص بخش فوتبال
دقت کردین وقتی ترافیکه و پشت فرمونی لاینی که توشی قفل و بی حرکته ، لاین بقل مثلِ اسب دارن میرن ؛ لاینو که عوض میکنی اینجا قفل میشه ، لاین قبلی شروع به حرکت میکنه ؟؟؟

دقت کردی وقتی داری به شدت دنبال چیزی میگردی همون چیزی رو پیدا می کنی که دفعه پیش شدید دنبالش می گشتی

:گل::گل:

mohammadsadat

کاربر ويژه
خدارو شکر امروز اینجا در حد استوا شایدم بیشتر بارون اومد...اوونم چه بارونی اسمش بارون نبود......انگار دوش حموم باز کرده بودی...
حدود 80 میلیمتر فقط ظهر امروز بارون داشتیم.....هرچند خسارات زیادی به باغات منطقه زد ولی دمش گرم....
الانم شدیدا داره میباره.
غرب کرمانشاه

درود:گل:
جدن 80 م م ؟:تعجب2:

sinaet

متخصص بخش فوتبال
طنز باحال دقت کردین ... 1

دقت کردین ؟
لذتی که در “ کوفت ” گفتن مامان هست در “قربونت برم” هیچکس نیست ؟

دقت کردین وقتی ترافیکه و پشت فرمونی لاینی که توشی قفل و بی حرکته ، لاین بقل مثلِ اسب دارن میرن ؛ لاینو که عوض میکنی اینجا قفل میشه ، لاین قبلی شروع به حرکت میکنه ؟؟؟

دقت کردی وقتی داری به شدت دنبال چیزی میگردی همون چیزی رو پیدا می کنی که دفعه پیش شدید دنبالش می گشتی
دقت کردین وقتی دوتا کلید شبیه به هم داری ، هیچوقت اولین کلید ، کلید درست نیست ؟

دقت کردین توی بعضی کلاسا آدم مثل خرس خوابش میاد ولی وقتی کلاس تموم میشه این حس کاملا بطرف میشه ؟

دقت کردین وقتی کسی تو تاکسی کنار آدم روزنامه میگیره دستش ، مطلبش هرچی که باشه خوندنش تا سر حده مرگ جالب میشه ؟

دقت کردین وقتی تو خونه تنهایین ، از شیر حموم گرفته تا یخ ساز یخچال دست به دست هم میدن تا بترسی ؟
تا حالا دقت کردین بعضی وقتا یه صحنه ای رو میبینید احساس میکنید که قبلا یه جایی اونو دیدید و حالا داره تکرار میشه . . . !

دقت کردین همیشه سطح مسابقات از نظر کسی که قهرمان شده بسیار بالا بوده ؟

دقت کردین مهمون غریبه که میاد آدم کار کردنش گل میکنه و هی میره تو اشپزخونه دنبال کار؟

دقت کردین همیشه مهمترین و قشنگترین ترین اس ام اس ها *some text missing* میشه ؟

mohammadsadat

کاربر ويژه
و اینم سه عکس بامزه

g6wuu7zn22mnbh9ot.jpg

4v2576s5zwlgm3e3wjkr.jpg

fumggppaywoj0hw4u6ih.jpg

iran-foreca

New member
اره..من میگم 80 ولی بخدا از 80 هم بیشتر بود این باررون...دقیقا مثل استوا شده بود...

mohammadsadat

کاربر ويژه
اره..من میگم 80 ولی بخدا از 80 هم بیشتر بود این باررون...دقیقا مثل استوا شده بود...

پس دیدن آمار فردای سایت کرمانشاه باید جالب باشه
راستی شما سایت هواشناسی کرمانشاه میرید؟ اگه بله، با این مشکلش که لینکهاش آپدیت نمیشه روبرو شدین؟

iran-foreca

New member
متاسفانه بخاطر دلایلی اسم گهواره رو هیچ جا نمیبرن!!! البته تو ایران(دلایل مذهبی)

iran-foreca

New member
نه یه چند بار رفتم برا هفت پشتم بسم بود...همیشه تا وقتی دو نفر رو سیل نبره و خفه نشن میگن بارشی نداریم...وقتی اعلامیه دو نفرو دیوار چسبید اونوقت میگن همانطور که پیش بینی کردیم.....بخدا نوبرشن!

mohammadsadat

کاربر ويژه
نه یه چند بار رفتم برا هفت پشتم بسم بود...همیشه تا وقتی دو نفر رو سیل نبره و خفه نشن میگن بارشی نداریم...وقتی اعلامیه دو نفرو دیوار چسبید اونوقت میگن همانطور که پیش بینی کردیم.....بخدا نوبرشن!

اتفاقاً سایت کرمانشاه از بهترین و به‌روز سایت های استانی کشوره و اطلاعات خیلی خوبی داره، بقیه استانها رو چی میگی:خنده1:
فقط چند ماهه که لینکهاش دچار مشکل شده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا