hamed*zagros
کاربر ويژه
ایلام سال 1373
ممنون ماهان
همون خیابون ه است که قرار بود با سعید بیایم با خانم ه تو برف یه گشتی بزنیم ( یادش بخیر :140: ). بارون های شما هم شدید ه ها
آره محمد جان. همونه. بلوار روبروی آپارتمانم هستش
اینجور بارشها پارسال اتفاق نیوفتاده بود و برای همین نمیدونم نرماله یا نه. تابستون و مهرماه پارسال چند بار بارش رگباری کوتاه مدت اتفاق افتاد که بعدش هم هوا صاف شده بود. ولی امروز از صبح هوا ابریه و همچنان داره میباره.
تازه ماگدبورگ تا ساعتی پیش رکورددار بارش آلمان بود با 24 میلیمتر در 24 ساعت گذشته. این در حالیه که پیشبینیها 7 تا 10 میلیمتر رو نشون میدادن. بارش با شدت نسبتن خوبی همچنان ادامه داره.
مشاهده پیوست 29823
این حجم بارش در 24 ساعت از تابستون سال گذشته بیسابقه بوده
والا واسه گهواره بهترین موقع بود...مزارع دیم الان وقت اب خوردنشن بود..گندما زنده شدن...باغاتم که عالیسلام بر همه دوستان
در طی روزهایی گذششته به تناوب شاهد ریزش باران در سطح شهر کرمانشاه و استان بودیم. اوج بارش ها مطابق رژیم خاص این فصل در ساعات عصر و اوایل شب بود.
امروز هم در طی سه نوبت شاهد رگبار باران در شهر کرمانشاه بودیم. مقدار ثبت شده بارش در فرودگاه در شرق کرمانشاه حدود 2 میلی متر بوده که البته در بخش های جنوبی و مرکزی شهر کرمانشاه به 7 الی 8 میلی متری می رسید.
در کل این سال آبی بدون تعارف یکی از بدترین سال های آبی از نظر توزیع زمانی بارش بود و از نظر کاربردی بارش ها عملا ناموثر بود. بارش های هفته اخیر هم شاید مهم ترین پیامدی که برای استان داشت تلطیف هوا و تا حدی هم کمک به پوشش گیاهی مراتع در ارتفاعات استان بود. متاسفانه در بازه زمانی از اواسط اسفند تا اواخر فروردین بارش مناسب و موثری در استان ثبت نشد که این خود باعث آسیب های فراوانی به خصوص به بخش کشاورزی دیم در استان شد.
امیدوارم که سال آبی بعدی حداقل از نظر توزیع بارش مناسب تر باشه و این روند بی منظمی و ناهماهنگی در بارش های کشور تا حدی تعدیل بشه.
نمی دونم چرا از بارش عربستان بدم نمیاد...شایدتنهاروزنه امیدم واس ازبین رفتن گردوخاکاس!اصلادوست دارم اقلیمش واقعاعوض شه یه دفه!چیزی شبیه هند!!!
درود بر شماوالا واسه گهواره بهترین موقع بود...مزارع دیم الان وقت اب خوردنشن بود..گندما زنده شدن...باغاتم که عالی
اره سرما رو خوب اومدی اینجا خسارت زیادی به باغات وارد شد..درود بر شما
دوست عزیز در بحث هواشناسی کاربردی دید باید کلی نگر باشه.
من طی بازدید های که هفته های اخیر از مزارع بخش های مرکزی و شرقی استان داشتم متاسفانه بخش دیم به صورت کلی از بین رفته و کشاورزان زمین های دیم رو به دلیل عدم رشد کافی غلات به دامداران واگذار کردن. در بخش آبی هم خشکی هوا قبل از بارش های اخیر و عدم آب کافی موجب کاهش برداشت در واحد هکتار شده. سطح آب های زیر زمینی بدلیل عدم بارش مناسب برف در سال های اخیر به شدت کاهش داشته و وضعیت آب های جاری هم اصلا تعریفی نداره . دبی اندازه گیری شده از رودهای مهم استان مثل گاماسیاب ، قره سو ، جامیشان و ... کاهش چشگیری رو نسبت به بلند مدت نشون میده.
موج سرمای که در هفته های گذشته استان رو گرفت موجب ریزش زیاد سردرختی ها در باغ ها استان به خصوص مناطق هموار و دشت های استان شد.
به طور کلی امسال نه از نظر توزیع بارش مناسب بود نه از نظر روند تغییرات دمایی از فصل سرد به گرم.
هر جا بارون بیاد باعث خوشحالی منه. واسم فرقی نداره کجا باشه. حتا خود مکه و مدینه هم اگه بیاد.
سلام
اینو قبلا هم گفتم.ولی بابام جوونیاش میرفت بالای این کوه درس میخوند
مثل اینکه یه جاده هم داره
من از این کوه عکس هم گرفتم وقبلا هم گذاشتم
حالا وقت کردم دوباره میذارم عکسشو
کلا من از این کوه خوشم نمیاد. عامل بدبختی تهران همین کوه هستش