• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
بله ما نیز موندیم که چرا نیمه شمالی به این روز افتاد!!!!مشهد به احتمال زیاد امسال زیر نرمال خواهد بود!!!

درود . مشهد شاید در ادامه رگبار هایی رخ بده نرمال و کسب کنه ولی قوچان و اون سمتا فکر نمیکنم دیگه نرمال بشن . در کل نیمه شمالی اوضاش خرابه

samann

کاربر ويژه
درود . مشهد شاید در ادامه رگبار هایی رخ بده نرمال و کسب کنه ولی قوچان و اون سمتا فکر نمیکنم دیگه نرمال بشن . در کل نیمه شمالی اوضاش خرابه
درود
این منفی بودن های پی در پی به نظر کار رو خراب کرده اگه میانگین این شاخص رو از اول مهر 91 تا به امروز در نظر بگیریم. انتگرال منحنی این شاخص منفی بوده و این یعنی غلبه جریانات جنوبی
و من یکی که دیگه امیدی به نرمال شدن بارشها در شمال شرق ندارم (با درنظر گرفتن این نکته که شمال شرق پیک بارشیشو پشت سر گذاشته و کاملا زیر نرمال بوده)

امیرکوروش

کاربر ويژه
[FONT=Vazir, times, serif]عموما تاثیر پدیده های دورپیوندی با تاخیر زمانی همراه است
[FONT=Vazir, times, serif]یعنی اثر مثبت یا منفی شدن نوسانات دورپیوندی چند هفته بعد از مثبت یا منفی شدن شون دیده میشه​

navid-mashhad

کاربر ويژه
سلام:گل:
من که از امسال راضیم ( راضی نباشم نا شکریه ) دو تا برف سنگین و 2-3 برف سبک . در آذر ماه 60 میلی متر بارش داشتیم که برای شمال شرق که زیر سلطه پر فشاره اون موقع سال عدد بزرگیه
حالا بهارمون اوضاع خراب شد ( البته فرودگاه هم بارش ها رو نسبت به مناطق اطرافش کم ثبت کرد ) . من که فکر می کنم شهر مشهد نرمال خودشو رد کرده ( با اینکه فرودگاه 20-25 میلی متر کمتر ثبت کرده از نرمالش )

این هم برف 17 اسفند 92 ( شاید 10 سال دیگه دوباره بباره )
فرودگاه این برفو 23 سانت ثبت کرد ( با اجازه امیر محسن )

mohamad$

کاربر ويژه
کلا 17 اسفند از معدود دفعاتی تو سالای اخیر بود که هم تهران هم مشهد برف خوب داشتن

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام عزیزان...

روز سردی رو اینجا شاهد هستیم ...

هوای سرد و مرطوب کاسپینی آدم رو عاشق می کنه:گل:

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام:گل:
من که از امسال راضیم ( راضی نباشم نا شکریه ) دو تا برف سنگین و 2-3 برف سبک . در آذر ماه 60 میلی متر بارش داشتیم که برای شمال شرق که زیر سلطه پر فشاره اون موقع سال عدد بزرگیه
حالا بهارمون اوضاع خراب شد ( البته فرودگاه هم بارش ها رو نسبت به مناطق اطرافش کم ثبت کرد ) . من که فکر می کنم شهر مشهد نرمال خودشو رد کرده ( با اینکه فرودگاه 20-25 میلی متر کمتر ثبت کرده از نرمالش )

این هم برف 17 اسفند 92 ( شاید 10 سال دیگه دوباره بباره )
فرودگاه این برفو 23 سانت ثبت کرد ( با اجازه امیر محسن )

سلام...

الحق امسال شمال شرق وضعش عالی بود و از همه جای کشور بیشتر فیض برد زمستون...

Amir Masoud

کاربر ويژه
عموما تاثیر پدیده های دورپیوندی با تاخیر زمانی همراه است

یعنی اثر مثبت یا منفی شدن نوسانات دورپیوندی چند هفته بعد از مثبت یا منفی شدن شون دیده میشه

درووود بر شعف و مرام...

آقا همین که شما رو دیدیم شارژ شدیم:گل:

زنده و برقرار باشی...:گل:

iranforeca61.gif

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
در حال حاضر در اوج فعاليت چرخه 11 ساله در سيكل 24 خورشيد قرار داريم. يعني در حدود 5.5 سال اخير فعاليت خورشيد رفته رفته افزايش پيدا كرده و اما اكنون در اوج و قله فعاليت اين ستاره هستيم.

در اوج فعاليت خورشيد تعداد لكه ها افزايش چشمگيري پيدا مي كنن لكه ها در واقع مناطقي از خورشيد هستن كه دماي اونها نسبت به ساير سطوح خورشيد به مراتب كمتر هست اما در اطراف اين لكه ها مناطق بسيار درخشان وجود داره كه در كل سطح درخشندگي خورشيد رو افزايش ميدن. به دليل افزايش شدت مغناطيس خورشيد فوران هايي رو به شكل شراره در اوج فعاليت شاهد هستيم اين شراره ها كه به كيلومتر ها ميرسن ذرات پر انرژي رو به فضا گسيل مي كنن بادهاي و طوفان هاي خورشيدي شكل گرفته به طرف زمين راهي مي شن و به جو زمين ميرسن.

اين درخشندگي بيشتر خورشيد و ذرات اون سبب كسب انرژي و گرماي بيشتر توسط زمين ميشه و ميتونه درجه حرارت عمومي كره زمين رو بالا ببره. از طرفي مغناطيس شديد خورشيد در اوج فعاليت سبب انحراف پرتوهاي كيهاني ميشن اين پرتوها گفته ميشه در باروري ابرهاي كره زمين نقش مثبتي دارن.

تحقيقات صورت گرفته نشون ميده اغلب اوج فعاليت خورشيد با خشكسالي در كشور ما همراست. سال 2000 - 2001 هم خشكسالي در كشور داشتيم كه مقارن با اوج فعاليت خورشيد در سيكل 23 بود.

navid-mashhad

کاربر ويژه
میزان بارش بهاره مشهد در 6 سال اخیر

1386 : 101 میلی متر
1387 : 44.2 میلی متر
1388 : 145.5 میلی متر ( ماهنامه سازمان فروردینو 21.6 نوشته که درستش 101.6 هست )
1389 : 37.5 میلی متر
1390 : 35.6 میلی متر
1391 : 79.5 میلی متر
1392 : تا الان 30 میلی متر

آخرین ویرایش:

Dr.ben

کاربر ويژه
با سلام.
بارون بسیار لایت و زیبایی در رشت میباره. دمای هوا نسبت به روزهای گذشته حدود 10 تا 12 درجه کاهش پیدا کرده و دمای فعلی 15 درجه سانتی گراد هست.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
با سلام.
بارون بسیار لایت و زیبایی در رشت میباره. دمای هوا نسبت به روزهای گذشته حدود 10 تا 12 درجه کاهش پیدا کرده و دمای فعلی 15 درجه سانتی گراد هست.

بارش نوع دوم بر كاسپين و كاسپين نشينان مبارك باد

انيميشن نقشه جهاني ارتفاع ژئوپتانسيل 500 ميلي بار

تاخت و تاز سيستم هاي شمال اطلس و حركتشون از غرب اروپا به روي مديترانه و خاورميانه:

wilhxsmyw3zosbcgul5.gif

Dr.ben

کاربر ويژه

بارش نوع دوم بر كاسپين و كاسپين نشينان مبارك باد

انيميشن نقشه جهاني ارتفاع ژئوپتانسيل 500 ميلي بار

تاخت و تاز سيستم هاي شمال اطلس و حركتشون از غرب اروپا به روي مديترانه و خاورميانه:

wilhxsmyw3zosbcgul5.gif

سلام مهرداد عزیز. تشکر فراون. پیش بینی شما واسه ادامه فصل بهار و تابستان امسال در نیمه شمالی و سواحل کاسپین چیه؟ خیلی خوشحال میشم اگه نظر و پیش بینی شما رو بشنوم. :گل:

Abbath

New member
اون توده ابری که روی بوئین زهرا تشکیل شده به احتمال زیاد برای کرج و ارتفاعات تهران باید بارش داشته باشه،اینجا که فقط ابری هست و خبری نیست،نقشه رعد و برق رو اگه باشه معلوم میشه که توده بارش زا هست یا خیر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا