بله ما نیز موندیم که چرا نیمه شمالی به این روز افتاد!!!!مشهد به احتمال زیاد امسال زیر نرمال خواهد بود!!!
درود . مشهد شاید در ادامه رگبار هایی رخ بده نرمال و کسب کنه ولی قوچان و اون سمتا فکر نمیکنم دیگه نرمال بشن . در کل نیمه شمالی اوضاش خرابه
بله ما نیز موندیم که چرا نیمه شمالی به این روز افتاد!!!!مشهد به احتمال زیاد امسال زیر نرمال خواهد بود!!!
دروددرود . مشهد شاید در ادامه رگبار هایی رخ بده نرمال و کسب کنه ولی قوچان و اون سمتا فکر نمیکنم دیگه نرمال بشن . در کل نیمه شمالی اوضاش خرابه
سلام:گل:
من که از امسال راضیم ( راضی نباشم نا شکریه ) دو تا برف سنگین و 2-3 برف سبک . در آذر ماه 60 میلی متر بارش داشتیم که برای شمال شرق که زیر سلطه پر فشاره اون موقع سال عدد بزرگیه
حالا بهارمون اوضاع خراب شد ( البته فرودگاه هم بارش ها رو نسبت به مناطق اطرافش کم ثبت کرد ) . من که فکر می کنم شهر مشهد نرمال خودشو رد کرده ( با اینکه فرودگاه 20-25 میلی متر کمتر ثبت کرده از نرمالش )
این هم برف 17 اسفند 92 ( شاید 10 سال دیگه دوباره بباره )
فرودگاه این برفو 23 سانت ثبت کرد ( با اجازه امیر محسن )
عموما تاثیر پدیده های دورپیوندی با تاخیر زمانی همراه است
یعنی اثر مثبت یا منفی شدن نوسانات دورپیوندی چند هفته بعد از مثبت یا منفی شدن شون دیده میشه
با سلام.
بارون بسیار لایت و زیبایی در رشت میباره. دمای هوا نسبت به روزهای گذشته حدود 10 تا 12 درجه کاهش پیدا کرده و دمای فعلی 15 درجه سانتی گراد هست.
بارش نوع دوم بر كاسپين و كاسپين نشينان مبارك باد
انيميشن نقشه جهاني ارتفاع ژئوپتانسيل 500 ميلي بار
تاخت و تاز سيستم هاي شمال اطلس و حركتشون از غرب اروپا به روي مديترانه و خاورميانه: