• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
با سلام.
قرار بود چهارشنبه بارون بیاد ولی حتی یه قطره هم نیومد. به این وسیله خواستم بگم که :73: و :43:

Abbath

New member
با سلام.
قرار بود چهارشنبه بارون بیاد ولی حتی یه قطره هم نیومد. به این وسیله خواستم بگم که :73: و :43:

درود

امسال رو دیگه بی خیال شو دکتر جان،این سال آبی دیگه به اتمام رسیده،البته برای ما،اصل بارش شما باید تو این تابستون رخ بده تا مقداری کمبود رو جبران کنه

Dr.ben

کاربر ويژه
درود

امسال رو دیگه بی خیال شو دکتر جان،این سال آبی دیگه به اتمام رسیده،البته برای ما،اصل بارش شما باید تو این تابستون رخ بده تا مقداری کمبود رو جبران کنه

من که به شخصه، اگه یک میلیمتر بارون بباره یا 100 میلیمتر خیلی واسم فرقی نمی کنه و کلا میگم خدا رو شکر و خوشحال میشم. همیشه فکر می کنم اگه یه چیز اونجوری که می خوایم نیست شاید خدا جای دیگه حسابی هوامون رو داشته. مثلا درسته امسال از نظر بارشی خیلی بد بود ولی شاید، شاید اتفاق هایی خیلی بدتر از این ممکن بود رخ بده و رخ نداده.

پسرخاله

کاربر ويژه
خیلی ممنون محمدجان،واتر مارک میکنمشون و حالا یه راهیم برای کم حجم کردنشون پیدا میکنم،مثل اینکه دوباره باید فوتوشاپ رو نصب کنم
fast stone capture رو دانلود کن حجمه کمی هم داره راحت باهاش ریسایز کن خیلیم عالی:خنده1:

پسرخاله

کاربر ويژه
دمای فعلی:
اردبیل 5+
همدان 8+
زنجان 9+
قزوین 10+
کرج 10+
تبریز 10+
رشت 16+
تهران مهرآباد 18+:52: فکر کنم باز اون کوهی که محمد هم عکسشو گزاشت بین تهرانو کرجه نزاشته این هوای خنک وارده تهران بشه:73::33:
مشهد 19+

AFSORDE

کاربر ويژه
بهار 1392 براي اينجا بهار خيلي خوبي بود. :141:

ارديبهشت امسال هم براي ما يك ماه رويايي بود. اردبهشتي ابري با بارش هاي فوق العاده و از نظر دمايي هم زير نرمال بخصوص روزهاي اولش ( كه البته اين مورد آخري برا من مهم نيست) :بای:

اين ماه كمك زيادي به بالاتر بردن آمار بارش در سال زراعي منطقه داشت. به خصوص براي مناطق مركزي استان، و طبق آمار، بيشتر از همه هم براي روستاي نجف آباد، كه فكر كنم بيشترين بارش ارديبهشت ماه استان رو دريافت كرد. :نیش:

فكر كنم آماري كه امسال براي روستاي نجف آباد اصفهان رقم خورد مشابهش برگرده به چندين دهه ي گذشته :102:(با اينكه اصلا فكرشم نميكردم كه چنين آماري بدست بياد)

بارش هاي بهاري نقش بسيار مهمي در سرسبزي اين منطقه دارن:گل: (البته بگذريم كه هميشگي نيست) :98:

موفق باشيد :گل:

AFSORDE

کاربر ويژه
به هر حال اميدوارم در طول سال از اين الگوها بيشتر شكل بگيره كه هم براي عزيزان غرب و جنوب غرب كشور خوب باشه و هم اينكه يه حالي هم به ما بده!!! :خنده1:

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
خب ماهم تو دزفول هنوز روشن نکردیم ...
بابا مصالحت با طبیعت کنید دیگه؛)

mohamad$

کاربر ويژه
سلام خب ماهم تو دزفول هنوز روشن نکردیم ... بابا مصالحت با طبیعت کنید دیگه؛)
در حالت عادی اهواز یه دو ماهی زودتر از تهران کولر روشن میکنن ولی خب امسال به نظر میاد اهواز یه دو ماهی دیر تر از تهران و مشهد روشن کنن .

Dark Sector

New member
پژوهش جدید ناسا: پر بارش شدن مناطق بارانی جهان در سده آینده

طبق پژوهش تازه‌ای که توسط ناسا در مورد پيامدهای گرمايش جو زمين انجام شده است طی سده آينده در آن بخشی از کره زمين که معمولا رطوبت زيادی دارند بارش باران تشديد خواهد شد و در مناطق خشک کره زمين دوره های بدون بارش باران طولانی‌تر خواهند شد.

يکی از پژوهشگران سازمان ناسا گفته است: «شدت بارش باران در مناطق مرطوب و از سوی ديگر دوره‌های خشکسالی در مناطق خشک، تشديد و طولانی‌تر خواهند شد و بروز اين دو پديده از نظر جوی و فيزيکی با يکديگر ارتباط دارند.»

پژوهش‌های جديد سازمان ناسا در مورد ميزان و نحوه بارش باران در سطح کره زمين که در شماره آينده مجله «تحقيقات جغرافيايی» منتشر خواهد شد اطلاعات دريافت شده توسط چهارده الگوی پيش بينی تغييرات جوی کره زمين را بررسی کرده است.

هر چند برخی از اين الگوها پيش‌بينی کرده بودند که در مناطق مرطوب کره زمين مثل مناطق استوايی ميزان باراش باران افزايش و در مقابل بارش باران در مناطق خشک کاهش خواهد يافت، اما تحقيقات اخير توسط سازمان ناسا اولين پژوهش همه جانبه در مورد بارش باران در کل جهان و از جمله در اقيانوس‌ها است.

طبق پژوهش جديد ناسا هر چند تمام چهارده مورد از الگوهای پژوهشی قبلی که در مورد ميزان بارش باران در مناطق مختلف زمين انجام شده‌اند در برخی از جزييات با يکديگر تفاوت دارند ولی در مورد ميزان متوسط افزايش و يا کاهش بارندگی نتيجه گيری آنها يکسان است.

نقطه مشترک تمامی اين تحقيقات اين است که متناسب با افزايش هر درجه فارنهايت در گرمای جو زمين ميزان بارندگی در مناطق مربوط حدود چهار درصد افزايش می‌يابد و در مقابل در مناطق خشک کره زمين دوره‌های خشکسالی و فقدان بارندگی حدود ۲.۶ درصد طولانی‌تر خواهند شد.

يک پروفسور علوم جوی در دانشگاه واشینگتن نيز اخيرا در مطالعات خود به اين نتيجه رسيده است که يکی از دلايل اصلی کاهش ميزان بارندگی در نواحی جنوب غربی آمريکا و منطقه مديترانه افزايش دی اکسيد کربن در جو کره زمين است.

دليل علمی اين تغييرات جوی اين است که جو کره زمين همزمان با افزايش درجه حرارت می‌تواند ميزان بيشتری از بخار آب را در خود حفظ کند ولی بخش بيشتری از اين بخار آب در بخش‌های مربوط انباشته می‌شوند و بنابراين بارندگی کمتری نصيب بخش‌های خشک کره زمين می‌شود.

سرعت وقوع يک چنين تغييرات شديدی در الگوی بارندگی در جو کره زمين به ميزان توليد گاز دی اکسيد کربن بستگی دارد ولی پژوهشگران ناسا می‌گويند که تحقيقات و پيش‌بينی‌های تخمينی آنها مربوط به قرن آينده است.

abtinT

کاربر ويژه
سلام
خب ماهم تو دزفول هنوز روشن نکردیم ...
بابا مصالحت با طبیعت کنید دیگه؛)

دمای خونه باید بین 22 تا 25 باشه الان هم بدون کولر همین قدره .
من بعضی ها رو می شناسم که در زمستان دمای خونه رو به 32 و در تابستان دمای خونه رو به 15 درجه می رسند .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دمای خونه باید بین 22 تا 25 باشه الان هم بدون کولر همین قدره .
من بعضی ها رو می شناسم که در زمستان دمای خونه رو به 32 و در تابستان دمای خونه رو به 15 درجه می رسند .

همه خونه ها دماشون يكسان نيست.

بستگي به مهندسي خونه داره، اگه يك خانه طوري ساخته شده باشه كه اتاق هاش جنوبي و غربي باشن خوب مسلم هست در طول روز آفتاب بيشتر به اتاق ها تابيده ميشه و داخل خونه رو گرم مي كنه

گذشته از اين خصوصيات فيزيولوژي بدن افراد هم با هم فرق دارن حالا ذاتا يا بواسطه بيماري مثلا فشار خون و ... ممكن يكي توي دماي 25 هم احساس گرما كنه و لي يك فرد تا 32 هم اصلا نيازي به وسيله گرمايشي نبينه

ما هم از 2 روز پيش ظهر ها روشن مي كنيم البته فورا خنك ميشه و مجبوريم خاموش كنيم كولر رو.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
پايتخت نشينان بايستي از بعد ازظهر شنبه به بعد منتظر وقوع رگبار و رعد و برق و وزش باد باشن.

وقوع تگرگ هم محتمل خواهد بود

mohamad$

کاربر ويژه
عکس پانوراما 180 درجه از روی توچال . زوم کنید روش در مرکز عکس شمشک و دربندسر و رشته کوه باشکوه شمالیشون ( کوهای سرکچال و کلون بستک ) مشخصه . سمت چپ عکس قله چین کلاغ تهران و سمت راست عکس فکر میکنم شهر لواسون دیده میشه http://images.summitpost.org/original/780181.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا