واوووو
هسته وارد كشور ميشه !!!!!!!!
يعني ميشه خدا
تو این چند ساله انقدر از این نقشه ها دیدم که بعدا تغییر کرده که من تا این سیستم وارد ایران نشه باور نمی کنم
واوووو
يعني ميشه خدا
واوووو
يعني ميشه خدا
تو این چند ساله انقدر از این نقشه ها دیدم که بعدا تغییر کرده که من تا این سیستم وارد ایران نشه باور نمی کنم
باز ما میریم تو پشته ایندفعه شما حالشو ببرین
کلا سال 92 رو قراره ما تو پشته باشیم:خنده1:
سال 92 سال حوادث غیر قابل پیشبینی هست .
مهرداد پیشنهاد می کنم در رشته هواشناسی ادامه تحصیل بدی . دانشگاه علوم تحقیقات ارشد رشته هواشناسی رو داره همشون شوت هستن ولی تو اطلاعات خوبی داری اگه این رشته بری موفق می شی .
اتفاقا خيلي تمايل دارم ارشد هواشناسي بخونم با علاقه اي كه من به هواشناسي دارم مي دونم مي تونم. :خنده1:
باز ما میریم تو پشته ایندفعه شما حالشو ببرین
کلا سال 92 رو قراره ما تو پشته باشیم:خنده1:
درسته پشته پر فشار جنب حاره اي روي شرق ايران مستقر هست اما با حركت ناوه به شرق مي تونه پشت خارج بشه و شرق هم تحت دامنه امواج قرار بگيره.
البته نويد جان من مدل هاي ماه ها آينده رو ديدم به طور ميانگين توي تراز مياني روي تركيه فرود داريم و بر روي شمال خزر پشته ، اين مي تونه نشون دهنده اين باشه كه الگويي كه در موردش داريم صحبت مي كنيم يك الگوي غالب براي ماه هاي پيشرو باشه يعني به تناوب عبور ناوه از روي تركيه و شمال غرب كشور داشت باشيم. البته با يكي دو مدل نميشه با قاطعيت حرف زد بايد بررسي تخصصي صورت بگيره.
واوووو
يعني ميشه خدا
مهرداد این سردچال دیگه قسمت شمال ایرانو طی میکنه درسته؟یاهنوز اطلاعی از مسیر حرکتش نیست؟
چون فکر کنم اینجا دیگه از نشانه های قیامته اگه بخوار هفته آینده هم بباره!