• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abtinT

کاربر ويژه
واوووو

هسته وارد كشور ميشه !!!!!!!!

يعني ميشه خدا

j9tkl2iuz7ckvfdrdex9.png

تو این چند ساله انقدر از این نقشه ها دیدم که بعدا تغییر کرده که من تا این سیستم وارد ایران نشه باور نمی کنم

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
تو این چند ساله انقدر از این نقشه ها دیدم که بعدا تغییر کرده که من تا این سیستم وارد ایران نشه باور نمی کنم

:خنده1:

حداقل ته دلمون اميدوار هستيم كه ممكن هفته ديگه يه بارش درست و حسابي ببينيم.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سال 92 سال حوادث غیر قابل پیشبینی هست .

مهرداد پیشنهاد می کنم در رشته هواشناسی ادامه تحصیل بدی . دانشگاه علوم تحقیقات ارشد رشته هواشناسی رو داره همشون شوت هستن ولی تو اطلاعات خوبی داری اگه این رشته بری موفق می شی .

اتفاقا خيلي تمايل دارم ارشد هواشناسي بخونم با علاقه اي كه من به هواشناسي دارم مي دونم مي تونم. :خنده1:

ali.doosti

کاربر ويژه
نمیدونم امروز سلام کردم یا نه:D
سلام مجدد...
جل الخالق!امیرمحسن جان یه چیز میگفتن در مورد وفور سردچال ها!امسال همونه آیا!؟
بازفکرکنم بارش داریم ....

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
باز ما میریم تو پشته ایندفعه شما حالشو ببرین
کلا سال 92 رو قراره ما تو پشته باشیم:خنده1:

درسته پشته پر فشار جنب حاره اي روي شرق ايران مستقر هست اما با حركت ناوه به شرق مي تونه پشت خارج بشه و شرق هم تحت دامنه امواج قرار بگيره.

البته نويد جان من مدل هاي ماه ها آينده رو ديدم به طور ميانگين توي تراز مياني روي تركيه فرود داريم و بر روي شمال خزر پشته ، اين مي تونه نشون دهنده اين باشه كه الگويي كه در موردش داريم صحبت مي كنيم يك الگوي غالب براي ماه هاي پيشرو باشه يعني به تناوب عبور ناوه از روي تركيه و شمال غرب كشور داشت باشيم. البته با يكي دو مدل نميشه با قاطعيت حرف زد بايد بررسي تخصصي صورت بگيره.

navid-mashhad

کاربر ويژه

درسته پشته پر فشار جنب حاره اي روي شرق ايران مستقر هست اما با حركت ناوه به شرق مي تونه پشت خارج بشه و شرق هم تحت دامنه امواج قرار بگيره.

البته نويد جان من مدل هاي ماه ها آينده رو ديدم به طور ميانگين توي تراز مياني روي تركيه فرود داريم و بر روي شمال خزر پشته ، اين مي تونه نشون دهنده اين باشه كه الگويي كه در موردش داريم صحبت مي كنيم يك الگوي غالب براي ماه هاي پيشرو باشه يعني به تناوب عبور ناوه از روي تركيه و شمال غرب كشور داشت باشيم. البته با يكي دو مدل نميشه با قاطعيت حرف زد بايد بررسي تخصصي صورت بگيره.

یادمه این الگو اواخر آبان و اوایل آذر هم رخ داد یک ناوه بر روی مدیترانه بود و پشته پرفشار آسیای مرکزی بر روی شمال شرق و تنها جایی که بارش نداشت شمال شرق بود
این دفعه چون پشته پر فشار جنب حاره ایه فکر کنم خشکی + گرما از آن ماست اون پشته آبان ماه حد اقل سرما داشت و مشهد سردترین مرکز استان شد الان فکر کنم گرم ترین مرکز استان بشه

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
واوووو

هسته وارد كشور ميشه !!!!!!!!

يعني ميشه خدا

j9tkl2iuz7ckvfdrdex9.png

سلام
مهرداد طبق پيش بيني GFS ناوه مذكور به شكل يك cut off low ارتباطش با پشته كاملا قطع ميشه و به شكل يك بلاك شبه دوقطبي در مياد. تواتر سردچال ها امسال واقعا جالب توجه هست. امسال جريان جت استريم خيلي به منطقه ما وارد نميشه و وقتي هم كه مياد يك سردچال رو جا ميزاره و ميره.

Abbath

New member
اینجا یه TR زد حدودا یک ساعت پیش،الانم نیمه ابریه با وزش شدید باد،سرد هم شده

Abbath

New member
مثل اینکه بالاخره نوبت البرز هم شد،البته باید صبر کنیم تا ببینیم در هفته پیشرو چه اتفاقی میفته،این سال آب نشون داده که از اون چیزی که فکرشو هم میشه کرد عجیب تره

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام
مهرداد طبق پيش بيني GFS ناوه مذكور به شكل يك cut off low ارتباطش با پشته كاملا قطع ميشه و به شكل يك بلاك شبه دوقطبي در مياد. تواتر سردچال ها امسال واقعا جالب توجه هست. امسال جريان جت استريم خيلي به منطقه ما وارد نميشه و وقتي هم كه مياد يك سردچال رو جا ميزاره و ميره.

درود مهدي عزيز و محبوب :گل:

كم فشار بريده !!!!

اونطور كه من از صحبت هاي شما متوجه شدم، اين كم فشار از مسير جريانات اصلي جدا شده و در ادامه به طور كامل ارتباطش قطع ميشه.

اگه اشتباه نكنم اين الگو منجر به اين ميشه كه اين كم فشار مي تونه مدت ي در منطقه موندگار بشه و كشور تحت تاثير قرار بگيره.

مهدي جان چه عاملي باعث شده كه جت استريم به منطقه ما كشيده نميشه؟

ali.doosti

کاربر ويژه
مهرداد این سردچال دیگه قسمت شمال ایرانو طی میکنه درسته؟یاهنوز اطلاعی از مسیر حرکتش نیست؟
چون فکر کنم اینجا دیگه از نشانه های قیامته اگه بخوار هفته آینده هم بباره!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد این سردچال دیگه قسمت شمال ایرانو طی میکنه درسته؟یاهنوز اطلاعی از مسیر حرکتش نیست؟
چون فکر کنم اینجا دیگه از نشانه های قیامته اگه بخوار هفته آینده هم بباره!

درود بر تو

علي جان توي آخرين فريم در دسترس كه براي 7 روز ديگه ست مركز چرخند روي مرزبين تركيه و سوريه قرار مي گيره كه فرودش تا نيمه شمالي عربستان كشيده مي شه.

خوب 7 روز كم نيست و ممكن در طي اين روزها الگوها دستخوش تغييراتي بشه و موقعيتش تغيير كنه.

بايد يكم زمان بگذره بشه در موردش قضاوت دقيق تري كرد.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
میناب لرزید/ریزش کوه و ترک خوردگی و ریزش دیوار خانه های روستایی در بشاگرد

زمان انتشار:۱۵:۸ - ۱۳۹۲/۲/۱۹

امتیاز به این مطلب:3 نفر

IMAGE635037057300877328.png

1.png

حوادث - بعد از وقوع زلزله 5 ریشتری دربندر جاسک استان هرمزگان یک پس لرزه 4 ریشتری رخ داد. به گفته مدیرکل بحران استان هرمزگان، زلزله 5 ریشتری در بشاگرد منجر به ریزش کوه و ترک خوردگی برخی از منازل روستایی و ریزش دیوار برخی دیگر شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مرکز لرزه نگاری کشوری وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران اعلام کرد: بعد از وقوع زلزله 5 ریشتری، پس لرزه 4 ریشتری در ساعت 13 و 20 دقيقه و 34 ثانيه امروز پنجشنبه میناب در استان هرمزگان را لرزاند.

حسین رنجبر، مدیرکل بحران استان هرمزگان با اشاره به گزارشات اولیه دریافتی از محل وقوع زلزله زلزله پنج ریشتری امروز پنجشنبه شهرستان بشاگرد به ایسنا گفت:‌ در تماس‌هایی که با فرمانداری بندر جاسک و بشاگرد داشتیم در شهرستان جاسک موضوع خاصی گزارش نشد و در بشاگرد نیز ریزش کوه و ترک خوردگی برخی از منازل روستایی و ریزش دیوار برخی دیگر گزارش شده است.

رنجبر با بیان اینکه تا به این لحظه این زلزله تلفات جانی و مصدوم نداشته است، گفت:‌ تیم‌های ارزیاب به همراه تیم‌های از بنیاد مسکن،‌ هلال احمر، اورژانس و غیره به محل حادثه اعزام شده‌اند.

وی با تاکید بر آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و مدیریت بحران در مناطق زلزله‌زده گفت: همچنین در این محدوده سد چگین واقع شده که نیروهای ارزیاب مشغول بررسی هستند که آیا خسارتی به این سد وارد شده است یا خیر.

به گفته مدیرکل بحران استان هرمزگان در مناطق زلزله‌زده تا کنون موردی از انسداد راه نیز گزارش نشده است.

رنجبر همچنین در خصوص احساس شدن زلزله در مرکز استان نیز گفت: زلزله پنج ریشتری بندر جاسک در بندر عباس احساس نشد.

اعزام 4 گروه ارزیاب
محمود مظفر، رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از اعزام چهار گروه ارزیاب واکنش سریع به منطقه زلزله زده بشاگرد در استان هرمزگان خبر داد و به ایرنا گفت: با دریافت خبر وقوع زمین لرزه پنج ریشتری در منطقه بشاگرد واقع در استان هرمزگان، بلافاصله ستاد بحران در سازمان امداد و نجات تشکیل و دستورات لازم ستادی به منظور اعزام گروه های ارزیاب به منطقه زلزله زده صادر شد.

با قید فوریت های امدادرسانی، چهار گروه تخصصی ارزیاب مشتکل از 20 نفر از امدادگران جمعیت هلال احمر استان هرمزگان به منطقه زلزله زده اعزام شدند. طبق گزارش های دریافتی از نخستین گروه پیشرو و ارزیاب به منطقه زلزله زده بشاگرد در استان هرمزگان مشخص شد این زمین لرزه تلفات جانی نداشته است و تعدادی از منازل مسکونی در منطقه یاد شده دچار آسیب و ترک خوردگی شده است.

به گفته مظفر، اکنون گروه های ارزیاب در حال بررسی و رصد منطقه زلزله زده در شهرستان بشاگرد در استان هرمزگان هستند.

شهرستان بشاگرد در 76 کیلومتری بندر جاسک واقع شده و در محدوده زلزله‌زده دو گسل بشاگرد و زندان میناب قرار دارد. همچنین تعدادی روستا نظیر بلبل‌آباد، گوهران و کشمیران در این منطقه واقع شده است.

زلزله پنج ریشتری ظهر امروز شهرستان بشاگرد که عمق آن در 10 کیلومتری سطح زمین بود در حالی رخ داد که طی یک هفته گذشته تنها سه لرزه این منطقه را لرزانده بود که دو لرزه دیگر کمتر از سه ریشتر بزرگی داشتند.

زمین لرزه میناب بدون خسارت

رنجبر، مدیر کل مدیریت بحران هرمزگان به واحد مرکزی خبر هم گفت: زمین لرزه میناب بدون خسارت بود.

آخرین ویرایش:

tima ir

کاربر ويژه
اميدوارم شرايط براي شمال شرق هم تغير بكنه هفته اينده هواي تابستاني در انتظاره مشهد هست .

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا