• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mikadd

کاربر ويژه
بیشترین اختلاف دما در شبو روز مربوط به کدوم منطقه در جهانه؟کوهستانیه یا بیابانیه؟.تهران خودش شهر نیمه بیابانیه.

mohammadsadat

کاربر ويژه
تشکر حاج محسن جان . فرودگاه همدان 12 13 کیلومتر با پای کوه فاصله داره و کوهستانی نیست . من 5 صبح یک روز تابستونی از داخل شهر رفتم فرودگاه شاید 2 درجه فرودگاه سردتر بود .ولی ظهر های شهر از فرودگاه سردتره 1/3 شهر همدان ارتفاش بین 1900 و 2000 و 2/3 شهر بین 1750 تا 1900

کاملاً درسته محمد جان
دقت نظرت قابل تحسینه
اینم من اضافه بکنم که اختلاف بارش قسمت مرتفع شهر و فرودگاه در حدود 200 م م هست

mohamad$

کاربر ويژه
سقز کردستان هم شب و روزش خیلی تفاوت داره مخصوصا تابستون . حتی من گاهی دیدم بیش از 30 درجه تفاوت روز و شب پیدا میکنه . شهرکرد هم تقریبا همینطور .

آذر 89 که هوا خیلی کثیف بود و پایدار یه روز شهرکرد ظهر شد +13 و شبش شد -17 !! یعنی 30 درجه تفاوت . هر شب هم که ماشالا شهرکرد سردترین مرکز استان میشه از نظر کمینه دما

سیبری

کاربر ويژه
تشکر حاج محسن جان . فرودگاه همدان 12 13 کیلومتر با پای کوه فاصله داره و کوهستانی نیست . من 5 صبح یک روز تابستونی از داخل شهر رفتم فرودگاه شاید 2 درجه فرودگاه سردتر بود .ولی ظهر های شهر از فرودگاه سردتره 1/3 شهر همدان ارتفاش بین 1900 و 2000 و 2/3 شهر بین 1750 تا 1900

محمد جان کوهستانی رو از جنبه آب و هوا و اقلیمیش گفتم

mikadd

کاربر ويژه
یه رگبار بسیار خفیف اینجا زد که واقعا نمیزد بهتر بود ادم خجالت میکشه

mohamad$

کاربر ويژه
کاملاً درسته محمد جان
دقت نظرت قابل تحسینه
اینم من اضافه بکنم که اختلاف بارش قسمت مرتفع شهر و فرودگاه در حدود 200 م م هست

اره من خیلی اوقات دیدم همدان مثل دوش حموم بارون میومد بعد فرودگاه کم ثبت میکرد . کلا این مسئله بارش برای شهر هایی که پای کوه های بلند هستن نمود بیشتری پیدا میکنه . مثل همدان و الوند یا تهران و توچال و ...

تهران اگه تو شهر ری ایستگاه میزدن بارشش 200 میشد و بالاتر از اقدسیه پای کوه 500 میشد . تفاوت 300 میلیمتر

mikadd

کاربر ويژه
البته منم تو پستی که گفتم تهران بیابانی نیست بیشتر منظورم این بود که زمین خالی پیدا نمیشه.حال چه دشت باشه چه بیابون چه کوهستان.بلاخره عوامل زیاد هست برای اختلاف دمای زیاد در شب و روز مثله ارتفاع زاویه تابش نوع خاک شهرسازی و ... که محسن جان گفتن

mohammadsadat

کاربر ويژه
اره من خیلی اوقات دیدم همدان مثل دوش حموم بارون میومد بعد فرودگاه کم ثبت میکرد . کلا این مسئله بارش برای شهر هایی که پای کوه های بلند هستن نمود بیشتری پیدا میکنه . مثل همدان و الوند یا تهران و توچال و ...

تهران اگه تو شهر ری ایستگاه میزدن بارشش 200 میشد و بالاتر از اقدسیه پای کوه 500 میشد . تفاوت 300 میلیمتر

کاملاً درسته
البته باید به این توجه داشت که این نکته بیشتر مختص البرز جنوبی و زاگرس شرقی و بقیه مناطق داخلی ایرانه و به عنوان مثال در زاگرس غربی مسئله کمی پیچیده ست و نظم زاگرس شرقی درش دیده نمیشه

mohamad$

کاربر ويژه
شهر تهران متاسفانه یه مشکلی که داره اینه که تا از پای کوه دور میشی به یکباره ارتفاع شدیدا افت میکنه . با 2 کیلومتر دور شدن از کوه از 1900 متر میرسیم به 1500 . تو همدان 20 کیلومتر که از کوه دور میشیم فقط شاید 300 متر ارتفاع کم کنیم و این باعث شده منطقه همدان کلا سرد بشه و مثل تهران نباشه که فقط شمال شهر خوش اب و هوا و سرد بشه

mohammadsadat

کاربر ويژه
حالا که بحث همدان شد اینو بگم که فرودگاه نظامی شهید نوژه همدان هم یه ایستگاه هواشناسی داره که مثل ایستگاه پایگاه شکاری دزفول آمارش نصفه و نیمه ست و یه روز هست و روز دیگه نیست. تو پی دی اف سازمان با اسم همدان نوژه قبل از همدان(ایستگاه فرودگاه همدان) میاد.

mohamad$

کاربر ويژه
چاکر دوستان خوب و گل میلاد محمدسادات و محسن سیبری هستیم . شبتون خوش

اون نوژه هم فکونم بقل شهر کبودر آهنگ هست

Abbath

New member
تو زمستون گذشته آنومالی ارتفاع تراز 500 میلی بار تو منطقه ما به صورتی که میبینید بود

این افزایش ارتفاع باعث افزایش دما به مقدار زیر شد

آنومالی رطوبت نسبی در تراز 500

آنومالی رطوبت نسبی در تراز 700

آنومالی رطوبت نسبی در تراز 850

Abbath

New member
سمت غرب اسمان هر 5 ثانیه یه رعد میزنه،به نظر میرسه بارش درست و حسابی داشته باشیم

الان صدای رعد هم به گوش میرسه

Abbath

New member
اوه اوه باد وطوفان و رعد و برق بمبی داره قزوین رو در می نورده،الانه که برقا بره

قصه منم تو این ساعت بامداد شده خود گویی و خود خندی :دی

Abbath

New member
باران دوش وار و باد و رعد و برق قزوین رو تار و مار کرد،فک کنم یه 7 8 میلی تا الان اومده باشه،تعدادی هم رعد شکار کردم که بعد از ظهر عکسشو میزارم:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا