• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه

IMAGE635039849904078277.jpg
[h=3]تصویری نادر از پنج صاعقه روی اقیانوس
1.png
[h=2]طبیعت - این تصویر از امری کارلسون در یک شب طوفانی در اکتبر 2010/مهر 1389 گرفته شده و همان‌طور که می‌بینید، وضعیت امواج دریا چنین تداعی می‌کند که حداقل پنج صاعقه همزمان به دریا اصابت کرده‌اند.

[h=4]
رخ دادن همزمان چند صاعقه پدیده نادری است، چراکه برای رخ دادن صاعقه، بارهای الکتریکی موجود در ابر باید به‌قدری انباشته شوند که اختلاف‌پتانسیل قابل توجهی بین ابر و زمین ایجاد شود و معمولا در یک ابر، چنین انباشتگی‌های متعددی از بار الکتریکی آن‌هم به طور همزمان به‌ندرت اتفاق می‌افتد. اما آن چه در این تصویر می‌بینید، مربوط به این پدیده نیست.
در این تصویر، کارلسون دوربین را در نقطه‌ای بسیار مناسب از شهر سن‌بوئناونتورا (مشرف به ساحل ونتورا) قرار داده و برای مدتی طولانی (چند دقیقه) نوردهی کرده است. در پی وقوع صاعقه، نور حاصل منطقه اطراف اصابت صاعقه را روشن می‌کرده و این نقاط با جزئیات مناسب ثبت می‌شدند، اما ازنقاط دورتر جزئیات کمتری ثبت می‌شد. به همین دلیل است که برخلاف اغلب تصاویر نوردهی بلندمدت از دریا، امواج بسیار دقیق ثبت شده‌اند، گویی که صاعقه‌ها همزمان رخ داده‌اند.
برای مشاهده عکس در ابعاد بزرگ، اینجا را کلیک کنید.
IMAGE635039849604713751.jpg
5353

rahsazan

کاربر ويژه
lightning_CHILE_VOLCANO.jpg

صاعقه باورنکردنی / عکس
1.png
[h=2]طبیعت - آتشفشان پویه‌هوئه در شیلی که 2 روز پیش ستونی از خاکستر را به آسمان پرتاب کرد و آسمان مناطق دور و نزدیک را در تاریکی فرو برد، شاهد صاعقه‌های عظیمی است که حتی در شرایط طوفانی هم کمتر رخ می‌دهد.
[h=4]آتشفشان طی دو روز اخیر آرام بوده، ولی مقامات دولتی 3500 نفر از ساکنان نواحی اطراف را تخلیه کرده‌اند. برای این‌که بدانید چرا برفراز آتشفشان رعدوبرق‌های متعددی روی می‌دهد، اینجا را کلیک کنید.
این عکس را فرانسیسکو نگرونی برای آسوشیتدپرس گرفته و برای مشاهده آن در ابعاد بزرگ، اینجا را کلیک کنید.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام دو ستان اینجا عصر چنان بارونی و تگرگی امدش که نگو دیشبم که رعدوبرقا و بارون تاریخی بودش شدتش به حدی بودش که ادم خودشو خیس میکردش اقا رچم جنوب شهر داره از شمرون میزنه بالا !!

بازم میگم حیف که من فقط از جنوب شهر اینجا هستم دیشب اینجا لحظاتی بودش که مطمعن بودم تک تکتون دوست داشتید اینجا باشین وقتی رعدوبرق میزدش طبقه دوم ما میلرزیدش!!

يعني اينجوري بود سعيد:

http://havayetehran.blogfa.com/category/18

اين ويدئو كامل (آخيش بالاخره كاملش رو گذاشتم)

saeed hh

کاربر ويژه

abtinT

کاربر ويژه
از رتبه ام که گفتم معلوم نمیشه شانسم چه قدره؟

به نظر من باید شهر های بزرگی مثل تبریز تهران شیراز مشهد اصفهان و اهواز رو خط بزنی . به شهر های کوچکتر فکر کنی . البته شانس هم هست یهو دیدی همه ترسیدن مثلا کسی تبریز رو نزد با رتبه 1000 هم قبول شدن .
ولی باز اول شهر هایی که ذوست داری بزن بعد اخر سر برو جا های دیگه .

من خودم 2 سال پیش کنکور ارشد دادم .مجاز هم شدم ولی به دلایلی نمی تونستم جای دور برم فقط تهران و فزوین و زنجان رو زدم که سراسزی قبول نشدم رفتم ازاد

Amir Masoud

کاربر ويژه
والله شانسم رو تو بگو من نمی دونم! رتبه آخرین فرد مجاز 1140 و رتبه من 350

سلام علی جان!

بسیار بسیار بهت تبریک میگم خیلی خوشحال شدم:گل:

به نظر من اول تبریز و بعد ارومیه رو بزن... شانس قبولی ارومیه تقریبا 100% هست...

رتبت تو گرایش 2 ( هواشناسی) چند اومده؟ اونو شرکت کردی؟

هواشناس

کاربر ويژه
به نظر من باید شهر های بزرگی مثل تبریز تهران شیراز مشهد اصفهان و اهواز رو خط بزنی . به شهر های کوچکتر فکر کنی . البته شانس هم هست یهو دیدی همه ترسیدن مثلا کسی تبریز رو نزد با رتبه 1000 هم قبول شدن .
ولی باز اول شهر هایی که ذوست داری بزن بعد اخر سر برو جا های دیگه .

من خودم 2 سال پیش کنکور ارشد دادم .مجاز هم شدم ولی به دلایلی نمی تونستم جای دور برم فقط تهران و فزوین و زنجان رو زدم که سراسزی قبول نشدم رفتم ازاد

باید زنجان و ارومیه بزنم شبانه فکر کنم

aria_tehran

کاربر ويژه
مهرداد هنوز که هنوزه باورم نمیشه همچین تگرگی اومده باشه!
البته بهار همینه دیگه
یه جا میاد یه جا نمیاد
خدا کنه روزهای آینده هم همین روند ادامه داشته باشه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سرعتم پایین هستش نمیتونم درست ببینم ولی خیلی شدید بودش فکنم در همین حد بودش که گذاشتی!!

مهرداد دیشب دیدی جنوب شهر چه رعدوبرقی میزدش محل شما هم زدش؟؟

محل ما هم زد ولي توي افق جنوب آسمون بود

نصف شب هم فقط براي دقايقي صداي رگبار منو بيدار كرد و بعد دوباره خوابم برد.

saeed hh

کاربر ويژه
البته بهار همینه دیگه
یه جا میاد یه جا نمیاد

پس اگه دیشب اینجا بودی چی میگفتی دیشب اینجا قیامت بودش!!

saeed hh

کاربر ويژه

محل ما هم زد ولي توي افق جنوب آسمون بود

نصف شب هم فقط براي دقايقي صداي رگبار منو بيدار كرد و بعد دوباره خوابم برد.

باور کن میشد رعدوبرقای دیشب اینجارو با رعدوبرق های گردبادهای امریکا مقایسه کردش اگه پستای دیشب منو دیده باشی میفهمی من از لحاظ روحی چه حالتی داشتم واقعا ترسیده بودم !!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
البته بهار همینه دیگه
یه جا میاد یه جا نمیاد

اصلا آسمون عين قير سياه بود يكدست باد شديد گرفت و اولين قطره درشت بارون اومد خيلي درشت بود رگبار بارون تند شد و زمين كاملا خيس شد بتدريج رگبار بارون كم شد و بعد يك مرتبه تگرگ گرفت و الي آخر كه تو ويدئو ديدي.

mohamad$

کاربر ويژه
کلکچال دو تا قلس که قله اصلی سمت راستی هست . شاید ده متر بلندتر از اون یکی باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا