• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
باور کن میشد رعدوبرقای دیشب اینجارو با رعدوبرق های گردبادهای امریکا مقایسه کردش اگه پستای دیشب منو دیده باشی میفهمی من از لحاظ روحی چه حالتی داشتم واقعا ترسیده بودم !!

كاملا من باور مي كنم چون خودم رعد و برق ها رو مي ديدم.

saeed hh

کاربر ويژه
به نظر میادش محل من ومهرداد از لحاظ هماهنگی بارشهای رگباری ومخصوصا دیدی که به جنوب شهر داره هماهنگ تر هستش بارون و تگرگ عصر اینجا هم چیزی از محل مهرداد کم نداشتش انگار دوش حموم رو باز کرده بودن!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
به نظر میادش محل من ومهرداد از لحاظ هماهنگی بارشهای رگباری ومخصوصا دیدی که به جنوب شهر داره هماهنگ تر هستش بارون و تگرگ عصر اینجا هم چیزی از محل مهرداد کم نداشتش انگار دوش حموم رو باز کرده بودن!!

احتمالا فردا آمار ژئوفيزيك هم در كنار ساير آمار ها حرفي براي گفتن داره

كلا منطقه ما توي همرفت در 75 % موارد خوب عمل مي كنه من اينرو از روي تجربه 14 ساله اي مي گم كه توي اين منطقه زندگي كردم.

abtinT

کاربر ويژه
تبریز نداره. ارومیه ، زنجان ، تهران ، یزد ، کرمان ، شیراز ، بندرعباس و اصفهان دارن

خوب کارت سخت شد 8 تا دانشگاه هر کدام در کل روزانه شبانه حداکثر 20 نفر .لب مرز هستی . اگه می تونی بری شهر های دیگه همه رو بزن به ترتیب که دوست داری .
و امیدت به خدا باشه .

mohamad$

کاربر ويژه
اره بعضیا میگن قله شماره 1 و قله شماره 2 کلکچال . ولی تابلو قله رو سمت راستی هست

هواشناس

کاربر ويژه
خوب کارت سخت شد 8 تا دانشگاه هر کدام در کل روزانه شبانه حداکثر 20 نفر .لب مرز هستی . اگه می تونی بری شهر های دیگه همه رو بزن به ترتیب که دوست داری .
و امیدت به خدا باشه .

نه . اینا رو فقط یادم بود. مشهد و چند تا شهر دیگه هم بود. برخی شهرها مثل تهران و مشهد هم چند تا دانشگاه این رشته ها از گرایش رو دانشجو میگیرن

abtinT

کاربر ويژه
نه . اینا رو فقط یادم بود. مشهد و چند تا شهر دیگه هم بود. برخی شهرها مثل تهران و مشهد هم چند تا دانشگاه این رشته ها از گرایش رو دانشجو میگیرن
پس خوبه . شانس رفت بالا . تا اونجایی که می تونی همه رو بزن .چون 100 تا می تونی انتخاب کنی فکر نکم بیشتر از 100 تا هم کد رشته باشه .
من بودم اول شهر تهران ( شانس . چون مدرکش بهتر هست ) بعد شهر های اطراف محل زندگی . بعد شهر های دور تر .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

شهربازی استکهلم برای آنکه جشنی زیبا در سالگرد 130 امین سال تاسیسش گرفته باشد از بلندترین چرخ و فلک زنجیری دنیا رونمایی کرده است.

یکی از محبوبترین وسیله های شهربازی ها چرخ و فلک است که خود به چندین بازی متفاوت تقسیم می شود. چرخ و فلک زنجیری یکی از شاخه های آن است که افراد باید روی صندلی های خود نشسته و به سرعت به دور یک ستون می چرخند.

این چرخ و فلک ها معمولا در ارتفاع خیلی زیادی از سطح زمینی نیستند چرا که روی زمین بسیار ترسناکند چه برسد به آنکه از سطح فاصله گرفته و ترسی چندین برابر را وارد بدن شما می کند. به همین دلیل تنها افراد با دل و جرات می توانند این دستگاه را در ارتفاع بالا سوار شوند.

به تازگی یک شهربازی در سوئد بلندترین چرخ و فلک زنجیری دنیا را افتتاح کرده است که کمتر کسی جرات سوار شدن روی آن را دارد. این چرخ و فلک 15 متر از زمین فاصله دارد و بر روی آن 12 صندلی قرار گرفته است. نکته جالب تر این است که نهایت سرعت این دستگاه به 80 کیلومتر در ساعت نیز می رسد.

رئیس پارک استکهلم می گوید ما برای آنکه بتوانیم یک جشن تولد باشکوه برای شهربازی برگزار کنیم تصمیم به ساخت و رونمایی از این دستگاه در سال جدید کردیم. پارک استکهلم امسال 130مین سالگرد تاسیسش را جشن گرفته است.

IRAJ1

کاربر ويژه

شهربازی استکهلم برای آنکه جشنی زیبا در سالگرد 130 امین سال تاسیسش گرفته باشد از بلندترین چرخ و فلک زنجیری دنیا رونمایی کرده است.

یکی از محبوبترین وسیله های شهربازی ها چرخ و فلک است که خود به چندین بازی متفاوت تقسیم می شود. چرخ و فلک زنجیری یکی از شاخه های آن است که افراد باید روی صندلی های خود نشسته و به سرعت به دور یک ستون می چرخند.

این چرخ و فلک ها معمولا در ارتفاع خیلی زیادی از سطح زمینی نیستند چرا که روی زمین بسیار ترسناکند چه برسد به آنکه از سطح فاصله گرفته و ترسی چندین برابر را وارد بدن شما می کند. به همین دلیل تنها افراد با دل و جرات می توانند این دستگاه را در ارتفاع بالا سوار شوند.

به تازگی یک شهربازی در سوئد بلندترین چرخ و فلک زنجیری دنیا را افتتاح کرده است که کمتر کسی جرات سوار شدن روی آن را دارد. این چرخ و فلک 15 متر از زمین فاصله دارد و بر روی آن 12 صندلی قرار گرفته است. نکته جالب تر این است که نهایت سرعت این دستگاه به 80 کیلومتر در ساعت نیز می رسد.

رئیس پارک استکهلم می گوید ما برای آنکه بتوانیم یک جشن تولد باشکوه برای شهربازی برگزار کنیم تصمیم به ساخت و رونمایی از این دستگاه در سال جدید کردیم. پارک استکهلم امسال 130مین سالگرد تاسیسش را جشن گرفته است.

:76::28::86:

mohamad$

کاربر ويژه
من تو شهر بازی هر وسیله چرخنده یا کشتی و اینا باشه نمیتونم سوار شم . سرم گیج میره حالت تهوع میگیرم .

navid-mashhad

کاربر ويژه
تو شهربازی کوهستان پارک مشهد هر وسیله ای سوار میشی صدای لق لق پیچ و مهرش بلند میشه
ما هم که گنده بک می ترسم سوار بشم تحمل وزنمو نکنه بنا بر این تریپ بر می داریم که بابا اینا بچه:خنده1: بازیه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا